• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
<p>
<strong>Ozila </strong>ale laska z Ciebie śliczniutki brzusio m&oacute;j to też już taki :) czuję się dobrze wiesz czasami rigu rigu jutro mam wizytę podglądne mojego malucha:)))najlepsze jest to że w 1 ciąży nabiłam do 10 tyg 8 kilo, w 2 12 do 24 a w 3 jak na razie 1 na minusie ale brzuszek mam już pokaźny:)</p>
<p>
&nbsp;</p>
<p>
<strong>Pietrucha</strong> no leci leci ślę fluidy a u Ciebie co czekamy na wyniki i trzymamy kciuki &amp;&amp;&amp;&amp;&amp;&amp;&amp;&amp;&amp;&amp;&amp;&amp;&amp;</p>
<p>
&nbsp;</p>
<p>
<strong>Madzia </strong>to są te skurcze Braxtona być może to to</p>
<p>
&nbsp;</p>
<p>
<strong>Marta</strong> 37 nie wierzę - super</p>
<p>
&nbsp;</p>
<p>
a ja dziś dzień trochu podły, p&oacute;l roku od odejścia Oliwki :(</p>

Ostatnia edycja:
Ogolnie to podobnie, moze troszke lepiej z mdlosciami, ale to tez zalezy od dnia:-) przytylam tez co w tej ciazy ok 1 kg na razie..,a jak patrze na zdjecie to wyglada jakbym co najmniej z 5 kg hihi.....ale brzuch mnie czasem pobolewa, czasem zakluje, pozniej przestaje...no chyba tak moze byc mysle, ze to normalne, mam wizyte dopiero 9/10 a nastepne usg powiedzial kolo 19 tygodnia dopiero- polowkowe!!! No kurcze dlugo...ale staram sie myslec pozytywnie, chociaz ...wiadomo, co jakis czas glupie mysli, no ale sie stawiam do pionu i...spiewam sobie do brzucha:rofl2:rozne piosenki czasem hihi

Ostatnia edycja:
a te kłucia to normalne ja też tak mam pewnie nasze dzidzie się rozpychają :)) chociaż ja też już z tymi mdłościami lepiej ale tak raz dziennie tule się do kibelka ale chyba to mija w końcu już 11 i łożysko powinno przejmowac kontrolę nad hormonkami :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry