• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ozila, eska obie świetnie wyglądacie:tak:
Pielęgnujcie Wasze brzuszki z jego cudowną zawartością, cały czas trzymam kciuki, żebyście chodziły w tej ciąży szczęśliwe i spokojne.

Elka cześć :-)

Izka boski ten Twój synek :-D i jakie ma zajefajne etui!!!! To Ty masz takie zdolności, czy któraś z babć go tak odszykowała??

Ja miałam bardzo męczący weekend, bo uganiałam się po lasach w poszukiwaniu grzybów, a nocami siedzieliśmy ze znajomymi, tocząc przy piwku i czym kto chciał baaaaardzo poważne rozmowy o życiu. I tu się pochwalę, że idać spać po trzeciej w nocy i tak budziłam się o mojej 5.30 żeby zmierzyć temperaturę. Oczywiście wszystko odnotowane, że warunki były niecodzienne ;-). Było bardzo fajnie, ale męcząco. W tym momencie najchętniej zagrzebałabym się w kołderkę... A tu nic z tych rzeczy. Tydzień się zaczyna, dobrze, że chociaż nie pada. Słońce jakoś nastraja pozytywnie mimo wszystko.
27 dc, z którego nic nie wynika. Ani z temperatury, ani z testów owu, ani z niczego innego. Trochę mnie to wszystko dołuję - przyznam. Muszę się czymś zająć, ale z drugiej strony muszę wiedzieć kiedy iść na te badania, a tu ciągle nie wiadomo czy to II faza cyklu, czy ciągle mega długa pierwsza. Wrrrr.....

Buziaki dla staraczek, ciężaróweczek i mamusiek :-)

reklama
Heloł poniedziałkowo! Nie odzywalam sie, bo byłam na konferencji od czwartku do soboty włącznie, a wczoraj odpoczywalam, padlam spać o ... 17.00....... Potem pobudka na Kości i znowu spać do rana. Poza tym, ze galop w pracy to u mnie nic nowego:))

Ozila i Eska - ale piękne Wasze domki! Dajcie o nie, leżcie jak trzeba.

Izka - ale masz cudenko tego synusia. No zjeść by sie go chciało! Hihi....

Eitaj Elka. Trzymam za fasolke kciuki! &&&&&&

hej babeczki,
Elka witaj i trzymam kciuki od początku!!!

eska no piękny, ciążowy brzuszek :D

Ja niestety sobotę znów miałam fatalną, znów rzygałam, strasznie źle się czułam... zastanawiam się czy wcześniej nie iśdo lekarza, bo wizytę mam dopiero za 2 tygdodnie.
W sobotę mała tak szalała, że aż się przestraszyłam, że coś się dzieje... nie wiem czy to jest dobrze jak mała cały dzień jest nadpobudliwa. MOja mama twierdzi,że to dlatego, że ja się źle czułam... nie wiem...

Izka Sówka pierwsza klasa!!!!!!!!!!!!!!!!

Celta, Ozila, Elka, Izka, Agawa, Michalina dzięki :) no jadę dziś na 17 30 do Krakowa w końcu jakaś przejażdżka bo w tych łóżkowicach nudno.....:)

Celta nie stresuj się każdej się zdarzają kilka razy do roku cykle bezowulacyjne może to taki, zobaczysz na pewno wszystko będzie dobrze wiesz, że trzymamy kciuki &&&&

Agawa to teraz musisz odpocząć, kiedy zaczynasz staranka???

Michalina może to jakaś jelitówka wredna się przyplątała, z 2 strony to już 27 tydzień bejbi będzie co raz bardziej aktywniejsze przyzwyczajaj się :))), zresztą jkabyś dalej się źle czuła to biegnij do lekaza ja uważam że nam ciężarnym wolno panikować jak najbardziej, i wracaj do zdrowia :)

Eska dzisiaj biorę ostatnie CLO. W pt podgladanie pecherzykow, sb i ndz bara bara... Potem Dubaju i we środę dopiero powtórka bara bara i wizyta u gina, czy juz pękły pecherzyki, czy nie.... Szansa jest, ale mała ze sie wstrzelimy... No cóż - bedzie co ma być.

celta no fakt, nie stresuj sie, moze akurat ten bezowulacyjny,albo sie wydluzyl- albo skok byl niewielki, bo czasem to ledwo mozna zauwazyc...ale rob wykresy, bo przeciez pokazesz w razie czego lekarzowi i wszystko bedzie zaznaczone;-)

agaawa to kciuki &&&&& za staranka;-)

ozila eska - świetne brzuszki!!! Niech zdrowo rosną:*
izka- ależ pięknista sówka:) Synuś jest przeuroczy!
celta - jeżeli bezowulacyjny - no to zaraz będziesz miała następny, a jeżeli pierwsza faza się rozlazła, to i tak będziesz robić badanka? Trzymam kciuki mocno mocno za Ciebie :*
agawa - jej.. Dubaj.. ;) Eh, no jakże staranka mogły by nie wyjść?:) Przecież żołnierzyki dzielnie będą walczyć! Good luck!

Ja będę namolna i powtórzę pytanie, co z listą? A raczej co tam Wam wyszło dziewczyny, bo już chyba testowałyście, co?!

Madziorrek- termin niechcianej @: 21. 09. 2013
Ewikewik - termin niechcianej @:23 lub 24 lub 25.09 2013
Neta
- termin niechcianej @: 30 wrzesień 2013
Kobietka - termin niechcianej @: 02 październik 2013
Suana - termin niechcianej @: 01-02 październik 2013
Pietrucha - termin niechcianej@: ok. 3 października 2013
Małgonia - termin niechcianej @: 8 pażdziernik 2013
Mika.k- termin niechcianej @: 08-10 październik 2013

Celta - termin niechcianej @: ok.20 październik 2013
Agaawa - termin niechcianej @: 24.10.2013
Joaro -termin niechcianej @: 28 październik 2013