• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No ja eska tez, wzdecia i nawet mialam kolke jelitowa w zeszlym tygodniu bylam u lekarza sprawdzal
teraz mnie od paru dni tez pobolewal i napiety jest zwlaszcza wieczorem,
juz przechodzilo, a dzis sie znowu najadlam i teraz brzuch jak balon i chyba twardy, no i zobacze jutro, bo znowu mam ochote do lekarza....ale ja kurcze jestem u niego co tydzien! Podobno dziewczyny z marcowek tez tak maja...no juz sama nie wiem...pije herbatke z miety teraz:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka :)

ozila eska jakie piekne brzuszki az mnie na wspomnienia wzielo i zgadzam sie dawac nam tu wiecej zdjec :)

Izka syneczek przeslizny no napatrzec sie nie moge i jakie oczka i wloski dlugie miala mamusia chyba zgage w ciazy ;)

celta agawa bede trzymac kciuki z calych sil zeby sie udalo :)

Eska dawaj znaka zaraz po wizycie moze jakies zdjecie dostaniesz :)

michalina no coreczka rosnie w sile to takie fajne uczucie :)

pietrucha nic dodatkowo nie biorę ale właśnie podobno dużo dziewczyn ma po tej dowcipnej luteinie stany zapalne, a mi do tej pory udało się ich uniknąć. Zobaczymy jak będzie ale w sumie już widzę różnicę – oczywiście jak leżę…
Elka witaj, no i &&&&&&&&&&&&&&&&& za owocny cykl :)
Izka ja swojego brzucha nie pokażę, bo i tak się w kadr nie zmieści ;) Mały jest cudny!!! I rośnie chyba jak na drożdżach :)
Michalina co się tam u Ciebie dzieje? Może faktycznie idź wcześniej do lekarza. Skąd te ekscesy? Ja jak się źle czuję, to tylko marzę o tym, żeby Mały dawał mi popalić, bo wtedy jestem spokojniejsza. Może Twoja Malutka sprzedaje Ci kopniaki od środka, żeby poprawić Ci humor w gorsze dni. Ale lekarza może odwiedź dla własnego spokoju.
Agaawa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&, żebyście się „wstrzelili” ;)

&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie staranka!!!

Hej,
dzwoniłam dzisiaj do szpitala w którym miałam zabieg i okazuje się że przy "obumarłych ciążach" nie robią żadnych badań histopatolog.
Trochę się zdziwiłam ale cóż.

Ja już pisałam, że miałam dwie kreski - po jednej na każdy z dwóch testów :/

Madziorrek- termin niechcianej @: 21. 09. 2013
Neta
- termin niechcianej @: 30 wrzesień 2013
Kobietka - termin niechcianej @: 02 październik 2013
Suana - termin niechcianej @: 01-02 październik 2013
Pietrucha - termin niechcianej@: ok. 3 października 2013
Małgonia - termin niechcianej @: 8 pażdziernik 2013
Mika.k- termin niechcianej @: 08-10 październik 2013
Ewikewik - termin niechcianej @ 19-22.10 2013
Celta - termin niechcianej @: ok.20 październik 2013
Agaawa - termin niechcianej @: 24.10.2013
Joaro -termin niechcianej @: 28 październik 2013

Pozdrawiam mamusie, staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Myszko, haloooooooo! Co u Ciebie?

ewik - coś kojarzyłam,ale później nie mogłam znaleźć na forum.. wybacz:*
michalina - ja również o tym kiedyś myślałam,żeby kupić..dla swojego spokoju. Możesz poszukać używanych, jest ich sporo.

Dziewczynki, strasznie sie zdeneerwowalam.... znajomym teściowej 2,5 mies temu urodzil sie synek i kilka dni temu umarl smiercia lozeczkowa jak oni byli w salonie.... strasznie sie zdenerwowalam i od razu postanowilam ze kupie monitor oddechu , takie cos ANGELCARE AC401 2xODBIORNIK NIANIA MONITOR ODDECHU (3554836992) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje..

To jakies straszne....
My już zakupiliśmy jakiś czas temu..waham się czyby go do szpitala nie zabrać.. działa super, ma doskonałe oceny.
Jejciu..okropne rzeczy dzieją się na tym świecie..
Pamiętaj aby zakupić 2 płytki a nie tylko 1.

A u mnie co jakiś czas pojawiają sie mocniejsze bóle jak na @ + parcie na kiszkę..i przechodzi.. więc chyba powoli coś tam się rusza- nie wiem.. no byle do 7 mego;-)

Ostatnia edycja:
cześć

Długo mnie tu nie było ale powróciłam.Miałam przerwę w staraniach ale od nowego cyklu wracamy do gry.

Madziorrek- termin niechcianej @: 21. 09. 2013
Neta
- termin niechcianej @: 30 wrzesień 2013
Kobietka - termin niechcianej @: 02 październik 2013
Suana - termin niechcianej @: 01-02 październik 2013
Pietrucha - termin niechcianej@: ok. 3 października 2013
Fuma_Foch termin niechcianej @ ok 6 października 2013
Małgonia - termin niechcianej @: 8 października 2013
Mika.k- termin niechcianej @: 08-10 październik 2013
Ewikewik - termin niechcianej @ 19-22.10 2013
Celta - termin niechcianej @: ok.20 październik 2013
Agaawa - termin niechcianej @: 24.10.2013
Joaro -termin niechcianej @: 28 październik 2013

Dlaczego niektóre są na czerwono? Siebie tez mam poczerwienić?

Agaawa- powodzenia

Martoocha- jejciu Ty już zaraz rodzisz! A pamiętam jak test robiłaś,jakby to wczoraj było.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry