• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Fuma_Foch :-) a miałyśmy taką fajną kolorową iście tęczową listę, ale jakoś ewoluowała. Czerwone, to chyba te co już powinny coś wiedzieć, a ewik na czerwono, bo może była ostatnio zmieniona, nie wiem.
Tak w ogóle, to cześć. Widzę, że jesteś/byłaś tu stałym bywalcem. Ze mnie "świeży" narybek ;-)
I trzymam kciuki za owocne starania.

Agawa, nic się nie martw ;-) Dubaj Dubajem, a co ma być to i tak będzie! Oby pęcherzyk/i doskonale wpasowały się w Twój wyjazd, no i oby się udało!

Mart0ocha, no to już pewnie może coś się zaczynać powolutku :tak:. Już tyle wytrwałaś, kurka już 38 tydzień!! Tydzień pewnie wytrzymasz. Oszczędzaj się, dobrze, że już jesteś spakowana, wyszykowana, masz poprane - wszystko gotowe. Ale fajnie...

michalina, no smutne to bardzo... Sama znam taki przypadek. A Ty się nie denerwuj na zapas. Teraz musisz jak najwięcej pozytywnych wibracji odbierać i przesyłać małej ;-)

eska, bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki za wizytę i same pozytywne wiadomości. Czekam niecierpliwie na newsy :-). No i oby Ci się "wycieczka" spodobała. Choć podejrzewam, ze po miesiącu w wyrku wszystko będzie atrakcją. Ściskam mocno i pisz od razu.

maqa, nie martw się. Widać co szpital to obyczaj. Teraz patrz na to co przed Tobą, bo i tak nie cofniesz czasu. Ważne, że wszystko dobrze się goi. Teraz tylko czekać na zielone światełko :-)

A ja czuje się fatalnie.... ratunku...
Jakiś mam zjazd emocjonalny, nie wiadomo czemu. Jakoś mi smutno, do tego jeszcze smutne wieści przychodzą. Mąż znajomej umarł. Niby słońce świeci, a we mnie leje jak z cebra...
Dobra, nie miauczę już. Wiem, że w końcu będzie dobrze. Prawdopodobnie już jutro będzie lepiej, ale jak tkwię w takim nastroju, to ciężko się wygrzebać. Zresztą co ja tu opisuję, na pewno każda z Was zna to doskonale.

Ściskam popołudniowo.

Dziewczyny ale macie sliczne brzusie.Ja powiem szczerze tesknie za swoim.
Izka twoj Igorek to bardzo przystojny chlopak,cudenko!
Martoocha jeszcze 7 dni i bedziesz miala Stelcie na brzuszku,jak pomysle to zaraz mam gesia skorke bo to nadzwyczajne uczucie
Straczki starac sie ,za wszystkie trzymam kciuki.Pietrucha i nadal pamietam ze testujesz w czwartek w moje urodzinki wiec oby to byl najszczesliwy dzien dla ciebie i oczywiscie jesli ktoras testuje i dla innych

U nas po staremu,czas ucieka niemilosiernie szybko.Emi za dwa tyg juz 6miesiecy skonczy.Dzisiaj bylismy drugi raz na szczepionce,wszystko dzielnie zniosla
Wrzucam zdjecie mojego promyczka dzisiaj po szczepionce,byla dzielna to dostala od taty pieska 20130930_105830.jpg

P.S Zapomnialam odwrocic zdjecie

Załączniki

• 20130930_105830.jpg
    20130930_105830.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 59
martoocha jejku, to juz zaraz moze byc :D
A jakiej firmy masz ten monitor oddechu? wyslesz linka???

celtuś Słoneczko... Ty nie możesz się smucić, Ty jesteś naszym Promyczkiem !!!!

Angelcare- i my kupiliśmy sam monitor. Mamy małe mieszkanie wiec niańki nie kupowaliśmy..

No powiem Wam dziewczyny że troszkę mam pietra..ale nie przed cesarka..tylko ogólnie chciałabym aby malutka była cała i zdrowa już tuż obok.. Już psychicznie jestem troszkę zmęczona i zaczynam świrować.
No ale trzeba być dzielnym!
Będę Was informować o wszystkim (bez laptopa nigdzie się nie ruszam:-p).
Tymczasem trzymam ogromnie mocno kciuki za Was wszystkie i każdą z osobna..! kochane z Was duszyczki..

Heja jestem melduję, że wszystko ok maleństwo ma 11 tyg i 3 dni jednak:) serce wali 166 na minutę i ma 43 mm długości jutro się pochwalę fotką:) Dzięki za kciuki i lecę spać bo padam na twarz.....całuski

karo strasznie slodka dziewuszka:tak:
eska super!!!!! A nie mowilam, ze beda fajne widoczki??:-D

martoosia odliczamy hihi? 6.... Ale Ci fajnie:cool2:

3 mam &&&&& tez dziewczynki za Wasze II bardzo mocno!!!
tak jak moj lekarz mi powiedzial....w 2013 ludzie, ktorzy nie maja dzieci, to tylko Ci, ktorzy nie chca, a jego najstarsza pacjetka byla 51 bodajze babeczka(iv) i urodzila synka sn! Takze w koncu musi sie udac no nie?

buziaczki xxxx

Ostatnia edycja:
reklama
Ewik kochana ja jestem co prawda ostatnio tylko podczytuje ale jestem ;-)

U nas rownie szybko mknie czas jak u Karo... jak w ciazy to dzien za dniem wlokl sie niemilosiernie, a na koncowce to juz minuty byly jak godziny... a teraz?? maly za 8 dni skonczy 6 miesiecy :-) mamy juz dwa zabeczki i kolejne (nieco gorzej ida) gorne w drodze :-)
DSC_0331.jpg

Załączniki

• DSC_0331.jpg
    DSC_0331.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 58

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry