• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Celtuś Słoneczko... Ty nie możesz się smucić, Ty jesteś naszym Promyczkiem !!!!

... takim mocno krzywym ostatnio ;-)

Na szczęście WIEM, że to jest przejściowe i czekam już na lepsze dni. Czasami poczekać trzeba dłużej, ale doczekam się na pewno.
Wkurza mnie ten cykl strasznie powiem Wam. Spoko, może jest bezowulacyjny, ale jak ma się cykle po sto parę dni to można się jednak załamać.. No i najgorszy ten progesteron co to mam go oznaczyć po owulacji, czyli u mnie ch** wie kiedy...

eska cieszę się, że wszystko dobrze!! Czekam na zdjęcie :tak:
karo, słodka córeczka..... Śliczna naprawdę. A poza tym ja mam jobla na punkcie dzieci w dżinsie ;-), baaaaardzo lubie takie maluchy w dżinsowych kolorach.

myszko, oj nie dziwię Ci się wcale, że czas ucieka nie wiadomo kiedy i gdzie. Synek Wasz śliczny, rośnie jak na drożdżach. Życzę Wam dużo zdrowia!!!!

ewikewik, dzięki Kochana :-)

mika i Tobie dzięki za kopa, proszę o więcej ;-)

Mart0ocha, no trzymaj się jakoś :-) dasz radę to już tylko kilka DNI. Zleciało, co? Nic się nie denerwuj, mała będzie przy Tobie już lada moment, cała i zdrowa, w ogóle nie zmęczona porodem, śliczna i rumiana. Zobaczysz :tak:

reklama
karo ale slodka Twoja coreczka i jaka wpatrzona w pieska :)

martoocha no nigdzie sie bez lapka nie ruszaj dawaj znac na bierzaco boziu Twoje spotkanie z coreczka juz tak blisko :)

Eska super rosnie fasolinka :) no to czekam na fotencje pamietam jak dzis zdjecie z usg mojego Ksawusia w 10tyg to bylo moje pierwsze zdjecie wiec czekam czekam czekam ..... :)

myszka no pieknego masz misia w wozeczku :)

A ja dziewczyny jakos nie moge uwierzyc ze od poniedzialku do pracy mam wrocic jak sobie pomysle to normalnie w brzuchu mi sie wszystko wywraca tak sie denerwuje, na szczescie ide na popoludnie bo nie wiem jakbym wstala na rano. Mam dzisiaj plana umyc okna tylko czekam na troche slonka :)

Ciocie kochane o to ja stoję na głowie i pozdrawiam :)

CAM00176.jpg

Załączniki

• CAM00176.jpg
    CAM00176.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 53
Eska śliczny maluszek!!! :) Pamiętam jak Zosia była taka maleńka :)

Martula
nie bój się, będzie dobrze! Ta cała cesarka skończy się Maluszkiem, więc cel jest przecudny! A i mam pytanie o monitorek - dlaczego 2 płytki lepiej wziąć? Ja właśnie rozważam zakup.

eska ale ślicznosci!!!!!! Mam podobne USG z Wikusią :))))) Aż się wzruszyłam!!!!!!!!!!!!
Martocha liczymy i liczymy dni i ja się zaczynam z Tobą stresować :) Czas tak leci, pamiętam jak zaszłam w ciążę to Ty byłaś chyba w 3 miesiacu....a Ty juz zaraz rodzisz.....

Magda ja już na 100% kupuję ten monitor, mała najważniejsza, nie będę się stresować :)

reklama
Dzień doberek!

dzieki za kciuki! Co ma być to bedzie.

Celta, nie smuc sie. Ja wczoraj tez miałam dola, poklocilam sie z mężem przez telefon. Juz dłuższy czas sie nie kochaliśmy, i chyba dlatego taka odtrącona sie czuje.

Ale piękne Wasze dzieciaczki - Karo i Myszka... Cuuuuudo!

Martoosia - trzymam kciuki &&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry