• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
eska, rany, ale śliczne zdjęcie!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie mały ludzik na głowie :-D:-D:-D
Wyobrażam sobie jaka jesteś szczęśliwa i cieszymy się tu wszystkie z Tobą.
S U P E R, że wszystko dobrze :-)

Agawa, będzie dobrze. Czasem taka cisza łóżkowa w związku jest potrzebna. Zmęczenie dniem codziennym też daje nam w palnik. Ani się obejrzysz i wszystko będzie na swoim miejscu! Buziak!

A mi się udało kupić bilety na koncert i humor mi się troszku poprawił ;-) Już biletów nie ma, także miałam prawdziwe szczęście! Czyli nie jest tak źle hihi...

reklama
Witajcie ;-)
piękne zdjęcie USG :D

byłam w poniedziałek u gina.. mamy wstrzymać się z planowaniem rodziny na razie, jak do grudnia nie dostane okresu to mam przyjść jakieś leki mi da..
to tyle.

mały zdrowieje, oczywiscie nie obyło się bez antybiotyku, całą sobotę i niedziele po lekarzach jeździłam nikt nie wiedział co mu jest.. w końcu 4lekarz dał opinie "ostre bakteryjne zapalenie gardła" .. po 2dawkach leku, dziecku spadła temp. a miał ciągle 40 i nagle je, pije i bawi się ;))

eska takie widoki cieszą najbardziej :-)
Patrizia ja też wracam w pon, ale szukam czegoś nowego, obecna praca to porażka ze względu na szefową...
celta ja też kupiłam ostatnio bilety na koncert, biletów też było już mało a wejściówki dopiero na listopad ;-)
bakaalia okres powinien zjawić się do grudnia, skąd takie myśli że nie? Będzie dobrze, może nowy rok zaczniemy bardziej optymistycznie :tak:

Hej dziewczynki!

Brzuchatki śliczności:)
A ile zdjęć dzieciątek! O jejjjjjuu, normalnie boskie są Wasze pociechy. Od razu pojawia się uśmiech na twarzy, patrząc na Wasze dzieci! Dzięki za to! :*

eska- ależ focia;) Ciekawe kto tam rośnie;):*
mika - no staram się "nie słuchać" swojego organizmu, żeby się jak by co nie wkurzyć, jak dostanę @, a będe miała wszystkie inniejsze objawy zafasolkowania.. staram się wrzucić na luz, wychodzi różnie... bo niby widziałam malutką plamkę tydzień po owu, więc już lampka się zapaliła, że to pewnie po zagnieżdżeniu zarodka.. a to mnie jajniki bolały,a to to a to tamto :/ Jedno jest pewne, do testowania coraz bliżej i dzisiaj serce bije mi nieco szybciej ;-)
celta - każdy ma prawo złapać dołek, a bycie nieco wykrzywionym promykiem, nikomu nie przeszkadza:) DOBRZE,że się szybko naprostowałaś:) A co to za koncercik?
Agawa - mam nadzieję,że z mężem poszło o same pierdoły i szybko sobie wyjaśnicie co i jaK:* Będziesz w domku, musicie się "poprzytulać" :*
bakalia - a masz teraz coś łykać? Czy tylko kwas foliowy? Zbadał Cię? wszystko się zagoiło już? Ciesze się, że z Radziem lepiej:*

Wyrzebałam naszą kolorową listę.. Jakieś zmiany są ? :) Neta jak u Ciebie?

Neta - termin niechcianej @: 30 wrzesień 2013

Kobietka - termin niechcianej @: 02 październik 2013
Suana -
termin niechcianej @: 01-02 październik 2013
Pietrucha - termin niechcianej@: ok. 3 października 2013
Małgonia - termin niechcianej @: 8 pażdziernik 2013
Mika.k- termin niechcianej @: 08-10 październik 2013
Celta - termin niechcianej @: ok.20 październik 2013
Ewikewik - termin niechcianej @: 19-22.10 2013
Agaawa - termin niechcianej @: 24.10.2013
Joaro -termin niechcianej @: 28 październik 2013

Michalina znajomi mnie tylko ostrzegali, że czasami zaczyna pipczeć, jak dziecko się inaczej ułoży :) Ale faktycznie chyba wolę się nie stresować i nie sprawdzać co 5 min czy oddycha.

A jeśli oddech zanikł, to co najlepiej zrobić?

czesc

Ale produkujecie od wczoraj,nie wiem czy dam rade nadrobic:-D.

MYSZKA I KARO-cudne malluszki i jakie juz duze.

CELTA-no bylam tu a potem na troche sie zmylam i teraz jestem znowu.Powracam do gry.

PIETRUCHA-dopisalabym sie do tej kolorowej listy ale nie wiem jaki tam klorek wybrac.

AGAAWA-wczoraj byl chyba ciezki dzien bo wszyscy byli jacys tacy bez humoru.Ale bedzie lepiej.Jak dzisiaj humorek?

Neta - termin niechcianej @: 30 wrzesień 2013
Kobietka - termin niechcianej @: 02 październik 2013
Suana -
termin niechcianej @: 01-02 październik 2013
Pietrucha - termin niechcianej@: ok. 3 października 2013
Fuma_Foch-termin niechcianej @ ok.6 października 2013

Małgonia - termin niechcianej @: 8 pażdziernik 2013
Mika.k- termin niechcianej @: 08-10 październik 2013
Celta - termin niechcianej @: ok.20 październik 2013
Ewikewik - termin niechcianej @: 19-22.10 2013
Agaawa - termin niechcianej @: 24.10.2013
Joaro -termin niechcianej @: 28 październik 2013

Ale sie musiałam naczytać XDDDDDD:)) dzięki dziewczyny nie wiem co mi tam rosnie czy ona czy on ale zapewne akrobata:))

Celta cieszę się, że Ci humorek powrócił i byle tak dalej
Agawa wiesz po cichych dniach wybuchają burze namiętności XDDDDDD
Bakalia co masz niby łykać robił Ci USG???
Maga zobaczysz zleci Ci tu z nami szybko i zanim się obejrzysz będziesz miała takie same foty
Michalina jak tam lepiej się już czujesz???
Magda 29 leci gratuluje już meta tuż tuż:)
Fuma Foch witaj
Mika a Ty jak tam nam się czujesz???
Ozila pozdrawiam
Myszka i Karo śliczne te wasze maluszki do zacałowania
Pati pozdrawiam
Pietrucha ja czekam na 2 kreski !!!!!!
Staraczki do Boju Fluidy wysłane :)))

reklama
eska- kjuuuuuut fotka!!!!:tak:. Chciaż u nas najfajniejsze USG to było chyba połówkowe bo wtedy już naprawdę dokładnie widać maluszka:) więc fajny czas przed Tobą..

Co do monitorów oddechu, to 1 plytka wystarcza tylko dla małego dzidziusia..a dwie będziesz mieć na dłużej.
Słyszałam że czasami monitor może się włączyć bez powodu..ale tak czy siak- wydaje mi się że zapewni mi on komfort psychiczny.

Dziś pojechałam na KTG, bo wczoraj parę razy 'mocniej mnie złapało'+ czyści mnie ostatnio konkretnie.. w ciągu 25 min miałam dwa skurcze o mocy 80/100. Ale mój ginek mówi że na pewno dam radę do poniedziałku...;-). No nic zobaczymy.. ja w każdym razie jestem gotowa!
Co do czasu..to ciągnął mi się jakoś do 30 tc.. potem jak już wiedziałam,że dzidzia prawie gotowa i się zaczęłam relaksować to czas zaczął zapierdzielać.. dopiero od paru dni mi się znów dłuży..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry