• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Najtrudniejsze to czekanie między owu a terminem @ nie? Ja to nawet wolę być zajęta na maxa w pracy i po pracy, wtedy czas szybko leci. Bo jak mam luz to dzień za dniem się wlecze a ja liczę dni, wsłu****ę się w swój organizm i doszukuję się objawów, których nie ma ;)

Mika Ty nam tu nie cuduj, nie zapeszaj, nie prorokuj, tylko poczekaj! A złe myśli przyciągają niemiłe sytuacje, więc wniosek taki, że masz myśleć pozytywnie! No i jak tu zawsze wszystkie piszemy - dopóki nie ma @ jest nadzieja!

Mika dokladnie jak Eska napisala, najczesciej z tych cykli bez owu, opoznionych wychodza potem II... dlatego nazwalysmy to berkiem :-D

Martoos moj maly od poczatku wolal spac na brzusiu ;-) dzieciaczki juz od pierwszych dni sa indywidualistami :-)

Czesc dziewczyny.

Melduje ze u mnie wszystko wporzadku, tylko nie mam sily na razie nawet myslec o ciazy i dziecku stad ta absencja na forum moja. Podczytalam teraz szybciutko i z grubsza, ze u Was ok, ja narazie do nastepnej @ uaktywniac sie nie bede, bo cos zlego mi sie z glowa porobilo, a musze sobie wszystko poukladac. Sciskam Was mocno i stale o Was mysle;*

Madziorrek!!!!!!!!!!!!!!!!! No nareszcie! Martwiłam się o Ciebie bardzo.
Jeśli czujesz taką potrzebę - wyluzuj z forum, to czasami bardzo pomaga się zdystansować, trzymam kciuki, żeby wszystko Ci się w tej głowie poukładało i w życiu też. No ale zaglądaj częściej i chociaż co kilka dni melduj, że żyjesz :tak: Buziaki, trzymaj się cieplutko!

mika, Neta, no to czekajcie cierpliwie jeszcze kilka dni. Życzę Wam, żeby się udało! Tak czy siak będzie dobrze :-)

pietrucha, ale mega kolorowa lista :biggrin2:, jaki mam śliczny różowiutki kolorek.
A idziemy na koncert grupy, która zwie się Anathema, tutaj jeden z baaardzo licznych kawałków, jakby któraś chciała posłuchać Anathema Untouchable Part 1&2 - YouTube
Uwielbiam.... i bardzo się cieszę, że udało nam się te bilety zaklepać.

maqa, a Ty na co się wybierasz?:-)
bakalia cieszę się, że synek ma się lepiej. Jednak chore dziecko spędza sen z powiek... Teraz niech zdrowieje szybciutko.

Mart0ocha, no trzymam kciuki, żebyś dotrwała w dwupaku do tego 7.10 :biggrin2:

Temperatura mi dziś skoczyła... hmmm... co to by znaczyło że owulacja była? Nic na to nie wskazywało, ani testy owu, ani śluz, ani bóle żadne. Zobaczymy jeszcze jutro, czy ta tendencja się utrzyma. Już k***a nie daję rady, chciałabym ten progesteron oznaczyć i nie wiem kiedy mam iść :confused:. Poczekam jeszcze trochę, najwyżej jak nie będzie @, oznaczę progesteron między 35-40dc i jak będzie coś nie tak, wezmę kolejne skierowanie i może kolejny cykl będzie mi bardziej przychylny. Wiecie co? Gdyby nie to badanie, to chyba olałabym ten cykl całkowicie. Wyluzowałam na maxa. Obserwacji nie przerwę, bo wiele się uczę o sobie, a wiadomo lepiej być bardziej niż mniej świadomym, ale jest jakoś inaczej.

Spadam do roboty, tak wpadłam Was podejrzeć i sprawdzić jak się macie ;-)

Życzę Wam miłego dnia, oby wszystko Wam się udało BUZIACZKI o takie

hej :*

mika - CO TO ZA FALSTART? Teścior masz robić dopiero za kilka dni, więc co się dziwisz,że nic nie wyszło co?!:)
Madziorek- będziemy czekać na Ciebie :)
celta - z chęcią zaraz posłucham ;)Ciekawe o co u Ciebie chodzi z tym cyklem?:/

A ja jutro mam testować, w sumie będę w 31dc, a owu miałam 20dc.. więc zobaczymyy co będzie. Wczoraj mnie brzuch zabolał jak na okres i tak mi się smutno w momencie zrobiło. Ale na razie @ nie ma, więc obyyy oby:)
Rano mam samolot do Pl, więc testować będę w nocy dziś, przed wylotem ;) Ciekawe ciekawe........

celta ja z mężem wybieram się na Anię Dąbrowską której jesteśmy wiernymi fanami :wink:
Ostatnio żyję odliczaniem czasu do świąt, chyba zwariowałam :rofl2:

pietrucha &&&&&&&&&

reklama
Karo,myszka Wasze maleństwa to już nie takie maleństwa! Rosną w oczach! Kurcze ale ten czas leci! Ucałujcie swoje szczęścia od ciotki :)
eska gratuluję udanej wizyty! Cudnie podejrzeć taką małą istotkę! A jakie akrobacje już wyczynia :) pogłaskaj brzuszek :)
martus już się nie mogę odczekać fotek Stelci! :) Jeszcze kilka dni i będziesz ją mogła do siebie tulić!

Ja chyba też zacznę rozważać zakup takiego monitora oddechu… powiem Wam, ze wcześniej nie myślałam o tym ale wiadomo – lepiej dmuchać na zimne. Mnie znowu przeziębienie dopadło. Nie mam już siły. Zdążyłam się wyleczyć z ostatniego, antybiotyk skończyłam brać, a od wczoraj znowu mnie zaatakowało, a przecież bardzo mało wychodzę, a jeśli już to ubieram się ciepło… no nic, miód i cytrynę chyba zacznę sobie dożylnie podawać.

Miłego dnia dziewczynki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry