Madziorrek!!!!!!!!!!!!!!!!! No nareszcie! Martwiłam się o Ciebie bardzo.
Jeśli czujesz taką potrzebę - wyluzuj z forum, to czasami bardzo pomaga się zdystansować, trzymam kciuki, żeby wszystko Ci się w tej głowie poukładało i w życiu też. No ale zaglądaj częściej i chociaż co kilka dni melduj, że żyjesz

Buziaki, trzymaj się cieplutko!
mika, Neta, no to czekajcie cierpliwie jeszcze kilka dni. Życzę Wam, żeby się udało! Tak czy siak będzie dobrze :-)
pietrucha, ale mega kolorowa lista

, jaki mam śliczny różowiutki kolorek.
A idziemy na koncert grupy, która zwie się Anathema, tutaj jeden z baaardzo licznych kawałków, jakby któraś chciała posłuchać
Anathema Untouchable Part 1&2 - YouTube
Uwielbiam.... i bardzo się cieszę, że udało nam się te bilety zaklepać.
maqa, a Ty na co się wybierasz?:-)
bakalia cieszę się, że synek ma się lepiej. Jednak chore dziecko spędza sen z powiek... Teraz niech zdrowieje szybciutko.
Mart0ocha, no trzymam kciuki, żebyś dotrwała w dwupaku do tego 7.10
Temperatura mi dziś skoczyła... hmmm... co to by znaczyło że owulacja była? Nic na to nie wskazywało, ani testy owu, ani śluz, ani bóle żadne. Zobaczymy jeszcze jutro, czy ta tendencja się utrzyma. Już k***a nie daję rady, chciałabym ten progesteron oznaczyć i nie wiem kiedy mam iść

. Poczekam jeszcze trochę, najwyżej jak nie będzie @, oznaczę progesteron między 35-40dc i jak będzie coś nie tak, wezmę kolejne skierowanie i może kolejny cykl będzie mi bardziej przychylny. Wiecie co? Gdyby nie to badanie, to chyba olałabym ten cykl całkowicie. Wyluzowałam na maxa. Obserwacji nie przerwę, bo wiele się uczę o sobie, a wiadomo lepiej być bardziej niż mniej świadomym, ale jest jakoś inaczej.
Spadam do roboty, tak wpadłam Was podejrzeć i sprawdzić jak się macie ;-)
Życzę Wam miłego dnia, oby wszystko Wam się udało BUZIACZKI o takie