• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dziewczyny ja Was podczytuje naprawdę, ale czasu przy "dwójce" dzieci na odpisanie brak :/ teraz dorwałam się do kompa, bo mąż próbuje uspać malego, a ten drze się w niebogłosy :-p

Elka witaj po przerwie, ja Cię tu jeszcze pamietam :-p i ogromne kciuki!!!!

za zaciążone, staraczki też trzymam kciuki!!!! &&&&&&&&

dbajcie o siebie dziewczyny :-) i o Wasze maluszki, bo to największe skarby!

Martus Ty juz na finiszu, ale ten czas zapiernicza!! jeszcze tydzień.. już się zdjęć małej Stelli nie mogę doczekać :)

Ozila jaki ładniutki już brzuszek :-)
dziewczyny dajcie więcej zdjęć brzuszków, tak fajnie się to ogląda i tęskni za swoim :-p

a te które mają leżec to kurde LEŻEĆ!! Jak brzuch się napina to dziewczyny uważajcie na siebie, pamiętam jak to u mnie było i ten paskudny fenoterol i szpital blee więc dbajcie o brzuszki i maluszki :)

pozdrawiam wszystkie :*

Izka hej mówisz i masz ;)

Tak wygląda 11 tydz u mnie różnica spora bo ja w biodrach mam 84 ;)))

CAM00174.jpg

Elka witam
[*] dla aniołeczków

Załączniki

• CAM00174.jpg
    CAM00174.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 76
Eska ale ładnie się już brzuszek zaokrągla :-):-) aż odgrzebałam swoje zdjęcia brzucha z ciąży, ale kiedy to byłooooo :-p

a to ja Wam pokaże moją sówke :-p
DSC_0643.jpgDSC_0645.jpgDSCF7474.jpg

Załączniki

• DSC_0643.jpg
    DSC_0643.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC_0645.jpg
    DSC_0645.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 73
  • DSCF7474.jpg
    DSCF7474.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 62
Zgadzam sie z Eska w 1000%, Maly jest przeslodki no doslownie cukiereczek:tak::-)

Wykonczy mnie to czekanie, staram sie nie myslec ale srednio mi to wychodzi:zawstydzona/y::-(szczerze mowiac to nie wiem czego sie spodziewam w tym cyklu przytulanki owszem byly ale w malo plodny czas:dry:ale mysle ze ten miesiac moze byc przelomowy pogadalam z J tak szczerze powiedzial mi ze za bardzo naciskam i pewno mial racje, caly czas ukladam to sobie w glowie...

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny, dzięki :-p też za niedługo będziecie mieć takie szkraby!! :-)

Elka choćbyś chciała o tym nie myśleć, to i tak siedzi w naszych głowach, więc całkowicie nigdy nie da się wyrzucić tego myślenia.. spróbuj się jakoś wyluzować, żeby Twój M też nie czuł się jak reproduktor, to ma być przyjemne z pożytecznym :) wiem, że ciężko tak, bo sama pamiętam, że śmialiśmy się z mężem, że robimy "to" jak króliczki.. no aleeee chce się mieć bobaska to trzebabyło myśleć kiedy się bzykać :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry