• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mika super.Gratulacje wielkie.Jeszcze bedziecie mialy z pietrucha ten sam termin porodu.Teraz dziewczynki po pracy duzo odpoczywac a potem do lekarza.
Martoocha no to czekamy jutro.Wielki dzien dla was.Trzymamy kciuki

Wszystkim dziekuje za zyczenia.poimprezowalismy chyba do 2 w nocy a potem zesmy jeszcze sprzatali.rano M wzial mala a ja moglam sie wyspac.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej wrocilam z wojazy weekendowych:-) myslac o martosi....
i co widze Pietrusia i mika super!!!!!!!:rofl2::-D
pieknie dziewczyny:-) 3 mam &&&&&&&&&
powolutku dziewczyny, spokojnie, malymi kroczkami- wierzyc, ze teraz bedzie dobrze- a bedzie i juz;-)

martoosia myslalam o Tobe w Hunter Valley i wpadlam Ci powiedziec , ze mocno sciskam i 3 mam wielkie kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ucaluj Stellcie ode mnie jak juz ja bedziesz miala i pokazuj szybko eciotkom zdjecie prosze!
miejsce super na wypady randkowe z m pozniej- juz mam obiecane, jak przestane karmic hihi

malgonia kciukasy tez- moze trzecia bedziesz?
Teraz to sie posypie II , zobaczycie dziewczynki:-)))

eseczka
fajnie sie oglada suwaczek prawda? ty juz kochana drugi trymestr masz za rogiem:-D

karo spoznione zyczenia, wszystkego co najpiekniejsze i wymarzone i juz:-))))

Pozdrawiam Was wszystkie mocno, weekend byl super, pic wina w winnicach niestety nie moglam...ale wachalam i....najadlam sie duuuuzooo pysznej czekolady w fabryce czekolady o! :tak:

Buziaki i milej niedzieli Wam zycze

Ostatnia edycja:
mika piękne wiadomości w ten słoneczny poranek niedzielny :-) bądź dobrej myśli !!!
jednak potwierdza się, że testy owulacyjne potrafią wykryć wczesną ciążę... tak jak pisałam, podobnie było u mnie

martocha kochana będzie jutro dobrze ;-)pamiętaj że czekamy tu na Ciebie ze zdjęciem :happy:

Mikaaaaaaaaaaaaaa - :D:D:D:D:D:D Nanannana,a nie mówiłam:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Martocha - powodzenia jutro, czeka Cię najpiękniejszy dzień, zobaczysz swoje dziecko. Ucałuj malutką od nas:*

A czy kreska na teście ciążowym powinna ciemnieć? Ja zrobiłam testy w 4 dni pod rząd i do tej pory mam megaaaaa bladziochy....

pietrusia bladziochy maja prawo jeszcze byc, jezeli chcesz sprawdzac, to ten sam typ testu, najlepiej co drugi dzien, nie codziennie i tyle samo czasu sikac, albo tyle samo kropelek na test...lekko pwinna ciemniec, ale to jest prawie niezauwazalne, wiec ja bym sie tym nie sugerowala i nie przejmuj sie na zapas ok? No beta najlepsza jest na to;-)

Ostatnia edycja:
Idźcie na betke dziewczynki ja też tak zrobiłam bo raz mocz bardziej rozrzedzony raz mniej i nie ma co się stresować odcieniami kresek:))
Ozila no już za pasem a Ty 16 po prostu nie wierzę:))) Jak samopoczucie??

Zaglądam i co widzę ???????!!!!!!!!! MIKA jak fajnie! Jednak seria się zaczęła! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was obie z Pietruchą!

A ja Dziewczynki mam problem, nie wiem o co chodzi. Dzisiaj 23 dzień cyklu, 12 dzień po owulce, jutro mam planowo termin @. Biorę Duphaston - 1 tabl. już 9 dzień. A dzisiaj pojawiło się plamienie, ale nie jak zwykle przed @ brunatne, tylko jasnoczerwone. Pojawiło się koło południa i teraz cisza. Może to @, ale przecież biorę Duphaston, czy nie powinna dopiero przyjść gdy odstawię? Może przy tak małej dawce (1 tabl) tak może być? Test ciążowy z dzisiaj ujemny. Tempka mi spadła o d wczoraj, ale ciągle na granicy. I tak mi przeszło przez myśl, może to krwawienie implantacyjne, trochę późno, ale może? Wtedy nie mogę odstawić Duphastonu jutro. Oczywiście jutro zadecyduje tempka, ale ze stresu kurczę może mi wzrosnąć. Chyba że @ się rozkręci.
I mam pytanie do tych, które były wspomagane w drugiej fazie cyklu Duphastonem - Jakie dawki Duphastonu brałyście?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry