• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Pietrucha gratukuje i trzymam&&&&& zeby ok bylo :)))
Joaro moze z ta cukrzyca to falszywy alarm. Ja mam zwykle kolo 100 cukier na czczo wiec nie za dobry ale na granicy jeszcze.
u mnie nadal nie ma @ ale rano znow testowalam i nic wiec pewnie mi sie pomieszalo cos w cyklu, zamiast lepiej byc to gorzej. ech no czekam dalej....

hej:*

mika - oczywiście, że o katarze mowa;p Pamiętasz? ja miałam taki ból głowy, a do tego całą noc wymiotowałam, więc widzsz - różne dziwactwa się zdarzają ;) Mocno trzymam kciuki, dzisiaj już sobota:) Coraz bliżej do twojego testowania:*
joaro - powiem Ci, że coś nie chce mi się wierzyć w te wyniki poprzednie, chyba coś się w tym laboratorium im pochrzaniło :)
neta - oj coś dziwny ten twój cykl.. oby się wszystko szybko ustabilizowało :)

U mnie plamienie ustąpiło, zrobiłam z rana nowego sikańca. Krecha jest tak blada,że szok. Ale jest ;-)

IMAG1393.jpg

Załączniki

• IMAG1393.jpg
    IMAG1393.jpg
    4,9 KB · Wyświetleń: 104
A ja czytałam, że... w ciąży rzeczywiście mogą się pojawić infekcje nosa :) Zmienia się śluzówka (pod wpływem zmian hormonalnych), co może powodować wodnisty katar.

Pietrucha, spokojnie - plamienia mogą wystąpić w terminie miesiączki, a tst z allegro - no cóż, tak jak kiedyś chwaliłam, teraz narzekam, z reguły bladziochy wychodzą, przynajmniej owulacyjne, myślę że HCG podobnie. Trzymam mocno mocno mocno kciuki. To na pewno Aniołki Ci pomagają i utrzymają ciążę. Tak wiele przeszłaś, teraz musi być TO szczęście. I ciesz się, myśl pozytywnie!

Mika &&&&&&&&& , no w końcu Pietrucha zaczęła serię testów z dwiema kreseczkami.

Ja niestety, tempka w dół a tak dobrze się zapowiadało. Jutro zrobię test i odstawię Duphaston. Smutno mi, ale zaraz następna szansa, następna nadzieja.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry