• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Pietrucha znowu mi łzy poleciały, popatrz mamy prezenty od aniołków tak jak Ci pisałam cudownie trzymam kciuki ogromnie, ogromnie, ogromnie :)*

Agawa wysyłam Ci poprostu biliony tych fluidków pogoda ładna więc zabieraj się za męża:)

Myszko rozumiem mam młodsze rodzeństwo dużo dużo dużo i znam te katarki itd:))

Magda idę we wtorek na USG:)

Martocha nie stresuj się już teraz to z górki:)

Michalina cieszę się, że już wszystko u Ciebie dobrze

Karo wszystkiego naj naj naj :)

Patrizia udanego postoju w kolejce :)

Celtunia Ciebie ściskam mocniutko pracusiu nasz:)* ale weekend już za oknem :)

Staraczki tzrymam kciuki za wasze testowanka!!!!!!!!

PIETRUCHA-gratuluje:-D:-D:-D:-D:-):-):-).

KARO-wszystkiego,naj,naj, samych szczesliwych chwil i spelnienie wszystkich marzen.

AGAAWA-no to dziela a ja trzymam kciuki.

MYSZKA-dobrze,ze juz masz najgorsze za soba.Zycze Ci zdrowka i juz zadnych problemow zdrowotnych.

a u mnie chyba niestety @ nadchodzi.Ale z drugiej strony przynajmniej sobie obadam to LH i FSH.O ile oczywiscie nasze wspaniale laboratorium zechce wpolpracowac.

Kochane! Dziekuje Wam serdecznie za kciuki - wszystkim razem i każdej z osobna. Ciesze sie bo szanse sie zwiększają na celny strzał, ale jakoś u mnie z zagniezdzeniem i utrzymaniem jest ciagle problem, bo owulkę mam zawsze piekna i to swoją własna. Ale i tak jestem bardzo ucieszona. Ale doktor mi wczoraj powiedział, ze mam sie cieszyć, bo w moim wieku w ciągu pól roku byłam 2 razy w ciazy, wiec płodne jestem jak diabli. Usmialam sie. Lubię tego lekarza.

Pietrucha! Wiedziałam! Teraz juz gratuluje serdecznie. Teraz wszystko bedzie bardzo dobrze. Bardzo gorącotrzymam kciuki, żeby tak było. &&&&

Karo - spóźnione, ale szczere zyćzenia sto lat życia w szczęściu i radości oraz zawsze z uśmiechem na ustach!

Myszko- dobrze, ze sie juz dobrze czujesz. Chyba ciężki czas dla mamy jak dziecko zabkuje. Nie wiem, nie mam doświadczenia, ale mam nadzieje, ze mały nie bedzie bardzo cierpiał.

Eska - przejelam tą porcje fluidkow specjalnie dla mnie:)) hihihi... :) jestem kradziej:))

Pietrucha: plus jak byk! Gratulacje!
Karo: sto lat!
Myszko: w końcu, po wielu przebojach możesz w pełni cieszyć się macierzyństwem, super!
Martocha czekam na zdjęcie kolejnej słodkiej ślicznoty :-)

Staraczki do boju!
Agaawa: to może boboseksy na przemian z leżeniem kuprem i nogami do góry? :tak::-D Nie zaszkodzi a może pomoże?
Zaciążone:prosimy o zalanie nas fluidami, my też chcemy brzuszki!

Jak tu optymistycznie :-)
Pietrucha teraz myśl pozytywnie a zobaczysz jak suwaczek będzie zasuwać do przodu !!! gratki !!!
Agaawa pracuj tak z mężem żebym Was na Gaju słyszała :-p
Karo spóźnione ale najlepsze życzenia !!!

A dla reszty życzę dużo Słonka u mnie we Wro go nie brakuje cały tydzień słoneczny był :-)

Agaawa wspomniała o wieku - mam nadzieję że nie tylko ja jestem przed 30 co? chociaż już niedaleko mi do niej...

pietrucha jeszcze raz gratuluje i termin na czerwiec mowisz pieknie sie to ulozylo :)

Ja juz odwiedzilam przychodnie i co sie okazalo ze musze miec zaswiadczenie od lekarza ktory mi wypisywal L4 ze juz jestem wyleczona i moge podjac prace on przyjmuje tylko pon,wt,sr wiec dupa blada w poniedzialek musze do niego leciec na 13 i sie wepchne w kolejke pozniej znowu medycyna pracy wiec w poniedzialek musze wziasc wolne bo nie zdaze pozalatwiac a tak poza tym to czekam na @ powinna byc dzisiaj ale z moimi cyklam to masakra wiec nie wiem kiedy do mnie zawita mam nadzieje ze nie w pierwszy dzien pracy :P

Pietrucha wpadłam na forum zobaczyć co u Was i takie wiadomości!! aż się popłakałam :-) chyba faktycznie Staś Tam u góry coś pozałatwiał :-) niesamowite..

Agawa a Ty dzialaj, dzialaj dzialaaaaaj :-):-)

Karo spoznione ale najszczersze życzenia wszystkiego najlepszego i spełnienia WSZYSTKICH marzeń :*

Myszka no luxiu, że już wszystko ze zdrówkiemw porządeczku :) pokażże jakieś foto Paula :-)

Martus już tuz tuzzzzz.. ale to przemknęło wszystko szybko :) zaraz Stelcia będzie na świecie :)

a my nad ranem wybywamy na weselicho do Czech, jak pomysle ze ok 4 nad ranem musze wszystko ogarnąć to aż mi słabo :-ppewnie połowe rzeczy pozapominam haha i na dodatek chyba @ się zbliża, pierwsza po porodzie.. bo coś mnie brzuch okresowo boli i mam takie żółtawe plamienie.. jak na złość pewnie jutro przylezie :/
bużki dla wszystkich :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry