• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Heloł!

Pietrucha jak dla mnie to na tesciku piękne dwie krechy, jutro rano zrób. Będę czekać z niecierpliwością! &&&&

Mika - trzymam za Was kciuki &&&&&

Eska - a dla mnie fluidki? Heeee? :)) bo by mi sie teraz bardzo przydały, bo właśnie wróciłam od gina i szok 9dc a pecherzyk 19mm juz jest, owulka w weekend! Łoooooo... To chyba jakiś cud, bo obstawiałam ze jak zawsze 15-16 dc, a nie tak wcześnie, moze los chce, żeby teraz sie udało, bo mąż w weekend bedzie i będziemy szaleć! A co!

ciezaróweczki, zdrôwka Wam zycze... Jakie juz Wasze pociechy duże sa w brzuszkach i czas tak leci .... Szok!

Ostatnia edycja:
reklama
Pietrucha tak jak juz ci kiedys pisalam bardzo ale to bardzo zycze ci ujrzenia dwoch kreseczek.dzisiaj moje urodzinki i z niecierpliwoscia foczytalam co naskrobalyscie i ogolnie weszlam zeby zobaczyc co u ciebie.wedlug mnie tez dwie kreski sa ale zobacz rano u porannego moczu.trzymam ogromnie kciuki
Mika tak jak dziewczyny pisza bedzie trudno ale razem z mezem przesliscie wiele wiec dacie rade.trzymam kciuki i za twoj test
Brzuchatki chorowitki zdrowiejcie nam tu
Staraczki przegladam wasze listy i teraz na dniach duzo testuje wiec ogromne kciuki
Martoocha jak tam stresik juz lekki?

Pietrucha-zaciskam kciuki! :) ja tam plusik widzę:tak:.
Co do mnie to obudzilam się 1,5h temu i zasnąć nie mogę..a ogólnie cała reszta po staremu..już jestem praktycznie pewna że wytrzymamy do poniedziałku. Ekscytacja i nerwy ogromne.. i wszystko pęcznieje z dnia na dzień.. Jakoś nie mogę uwierzyć że teraz to czas na mnie :-)

Eska kiedy masz usg teraz? Bo u Ciebie JUŻ 12 skończone!!! Gardło przechodzi, ale za to w moczu wyszły mi dość liczne nabłonki płaskie i nieliczne kryształy szczawianu wapnia :) Bomba!

Martoosia trzymamy kciuki i czekamy na Stelle :-) widzisz, mowilysmy Ci ze zleci ;-)

Pietrucha no ladne dwie kreseczki :-)

Eska dziekuje, maly ogolnie zdrowy, lekko mu z noska gilaski wylaza, ale nie ma kataru takiego typowego jak u dzieci. Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiesz. Znow nam zebusie ida i nie wiem czy to poczatki infekcji, czy od zebow (bo ida gorne). Zobaczymy co i jak sie rozwinie, na wszelki wypadek psikam mu nosek sprayem dla dzieci, wtedy latwiej mi je usunac ;-) ale generalnie najlepiej po kapieli. Kaprysi, marudzi i chwilami widac, ze go mocno boli wtedy juz mu podaje syropek przeciw bolowy.

Ewikewik dziekuje, czuje sie po prostu swietnie. Juz nic mnie nie boli, szwy wyjete i za 10 dni kontrolne usg ;-)
Juz wcinalam bigosik ;-)

Agaawa to sie wlasnie nazywa berek ;-) 19mm to calkiem ladny wychodowalas, trzymam kciuki mocno &&&&&&&&&&&&&&& zeby sie ladnie zafasolkowal pecherzyk :-)

Ostatnia edycja:
karo szczęśliwa mamusiu - spełnienia marzeń! Dużo zdrowia, miłości i radości z życia :-) Buziaki urodzinowe, ciut spóźnione.

pietrucha, wiesz, a może poczekaj chwilkę jeszcze co? I idź na betę. Z tymi testami to różnie bywa. Niepotrzebnie się tylko stresujesz. Ja sama miesiąc temu przez to przechodziłam, więc bardzo dobrze wiem co czujesz, zresztą która z dziewczyn tutaj nie rozumie... Na pewno każda. Trzymaj się dzielnie, nie szalej, a ja cały czas zaciskam mocno kciuki.

Mart0ocha, no to fajnie, że już lada moment. Mówisz, że pęcznieje wszystko? hehe :-D Trzymam kciuki!!

Magda, szczawianami się wcale nie przejmuj, najprawdopodobniej związane są z dietą.

Pozdrawiam Was cieplutko w ten mroźny poranek (skrobanko szybek odchodziło dziś pod domem pełną parą ;-)). Miłego piąteczku i nadchodzącego weekendu też.

Agawa no to szalony wekend macie :D kciukaski zacisniete&&&&&&& no zaczyna sie cos dziac na forum niech sie posypie pieknymi testami z dwoma malinami :)

karo przepraszam ze spoznione ale szczere zyczenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!! :) :) :)

matroocha juz za pare chwil za chwil pare bedziesz tulic w ramionach swoja lale :) :) hehe

Ja dopije kawke i mykam do pracy po skierowanie na badania okresowe modlcie sie zeby w przychodni nie bylo akurak gornikow na badaniech bo jak beda to posiedze pare godzin :( u mnie piekne slonko za oknem :)

Hej dziewczyny!!

Karo - za wczoraj - Spełnienia marzeń moja droga. Uśmiechu i zdrówka na każdy dzień! :*
agawa - noo to działać, działać!!:)) &&&&
Patriza- ja wróciłam właśnie i u mnie w przychodni.. pełno górników... ale to normalne - z rana jest ich zawsze multum... :/
Martocha - może czas już się rozpakować, co?!:)

Dzięki wielkie za kciukasy... Zrobiłam sikańca z rana.. :)

Poszłam do laboratorium - zrobić badania na tarczycę i chciałam bete - ale bety nie zrobiłam, bo PAni nie miała odczynników i wyniki dopiero były by na środę;) Więc po co:)

A wynik sikańca jest :

IMAG1387.jpg i IMAG1385.jpg

Od razu pojechałam na cmentarz - podziękować mojemu Synusiowi - bo wiem, że to dzięki niemu :) Staś miał się urodzić teraz w październiku, więc daje nam nową fasolkę... Pierwszą ciąże straciłam w czerwcu 2012.. Staś urodził się w czerwcu 2013... a teraz będę miała termin na czerwiec 2014;)

Synu mój kochany
[*] Dziękuję Ci - dizękuję!

Załączniki

• IMAG1387.jpg
    IMAG1387.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 85
  • IMAG1385.jpg
    IMAG1385.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 87
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pietrucha gratuluję, no już nie mamy wątpliwoście :) szkoda, że nie da się bety zrobić, żeby zobaczyć czy ładnie przyrasta :)

a to faktycznie chyba prezent od Stasia :) Kochany Mały :)))))))))))))))

STRASZNIE SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry