• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Pietrucha hip hip hurra! Bardzo Ci kibicuję i zaciskam kciuki :)

Mika dasz radę. Nie ma się co zastanawiać jak sobie poradzisz bo czegoś byś nie wymyśliła, jutro i tak Cię zaskoczy.. Bądź dzielna. A ja jestem z Tobą myślami i mocno przytulam

reklama
eska dziękuję, że pytasz - u mnie nie jest gorzej niż wczoraj, więc mam nadzieję, że się to wstrętne choróbsko dalej nie rozwinie. Standardowo leżę... A jak Twoje samopoczucie?
Magda, Michalina jak samopoczucie? Jak Wasze maluszki?
pietrucha jak tam? kolejny test czy betka? :)
martuś trzymasz się jeszcze dzielnie w dwupaku?

Pietrucha &&&&&&&&&&& musi byc fasolinka jak nic:tak:

Dzi8ewczyny pozdrawiam Was goraco, jestem czytam ale jakos weny brak albo eM okupi lapka i ani wbic sie przed ekran, a z tel to nie lubie pisac:no: u mnie Malpiszon sie rozkrecil zgodnie z nieplanem, czekam z niecierpliwoscia na jego koniec i zabieram sie za malzonka:tak::-Dprosze mi tu slac fluidy bom ich spragniona hahaha:-Dbuziaki

mika - i jak? byliście?:*

Ja zrobiłam jeszcze jednego sikacza.. no i tam żadnego cienia nie widzę:) Oczywiście nie był z porannego moczu itd, no ale nie mogłam się powstrzymać;p
Albo pójdę na betę jutro, albo poczekam .... Kurde, ja po prostu się boję jak choleraa!!!
Tamten plusik ledwo widoczny wyszedł po dwóch minutach,a po kilku godzinkach sprawdziłam i go nie ma... aaaaaaaa ;)

Pietrucha musi być z rańca inaczej nie wyjdzie tak wcześnie bejbi pączkuje powoli:P
Mika współczuje jest tak cholernie zimno że cieszę się, że w domku siedzę, a mąż mi w piecu pali:)
Elka pozdrawiam i owocnych staranek ślę fluidki
Suana Tobie tak samo więc łap:)
Marcela ja ok ale dochodzi rozciąganie macicy więc czuje te cudowne kłucia:)
Pati jak tam przed ostatnim wolnym weekendem???

A ja od dziś kocham kakao chyba po 20 latach hahahahahhaa:)))))

Pozdrawiam wszystkich :)

Eska no pracowicie niestety ostatnie dni wolnego spedze jutro z rana musze do pracy jechac po skierowanie na badania kresowe pozniej d przychodni musze je zrobic zeby na poniedzialek byly w sobote jedziemy na dzialke spuścić wode z basenu bo nie mielismy kiedy wiec szorowanie i czyszczenie mnie czeka a w niedziele jeszcze nie wiem co bedziemy robic ale pewnie znowu cos wypadnie wie widzisz nie dadza wypoczac :)

Pati no tak to masz robotkę, w niedziele ma być pięknie podobno może coś człowiek jeszcze korzysta z jesieni:)
Magda to dobrze że przechodzi kurcze Zoska wkracza niedługo w 30 wow:) pozdrawiam

reklama
Hej Babeczki Me :)
Pietrucha rano powarzasz test i lecisz na bete :D i Już :D Dzidzia musi tam rosnąć!!!!
Nasze fluidy działają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mika .... jestem z Tobą, będzie ciężko ale dacie radę.....

Ja tak na szybko wpadłam.
U mnie ok, tylko kręgosłup boli....

Trzymajcie się dziewczynki, jutro napiszę Wam więcej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry