Eska ja dzisiaj też mam dzień lenia. Wczoraj posprzątałam cały dom, więc dzisiaj relax – szkoda tylko, że mąż wyjechał
A z tym pakowaniem to kompletuję ostatnie rzeczy dla siebie, bo Mały jest już spakowany i gotowy
14.11 mam wizytę u gina, 25.11 ostatnie usg – zobaczymy czy jest dobrze ułożony, bo ostatnio był jeszcze główką do góry
aniu eska ma rację… może to kwestia owulacji…
bakalia super!!!
i nie denerwuj się, że za wcześnie. Tutaj były dziewczyny, które zaraz po zabiegu zaszły, nie doczekały nawet pierwszej @ i mają cudowne szkraby. Głowa do góry! Ja w tej ciąży dostałam duphaston od 5 tyg, bo zaczęłam krwawić, a że poprzednią ciążę poroniłam, to lekarz wolał coś zaaplikować. Więc myślę, że Ty też coś dostaniesz.
martuś ten czas tak szybko mija, ucałuj Stelcię z okazji ukończenia 1 mies
miesiąc temu wszystkie z zapatym tchem czekałyśmy na wieści od Ciebie, a dzisiaj już masz miesięcznego Skarba przy sobie… 
ozila oczywiście kciuki za Was cały czas są zaciśnięte
udanego urlopu – odpoczywajcie
a ja ciśnienie też na wizycie mam zawsze wyższe, bo jak już się doczłapię po schodach, to i zasapana jestem, i tętno mam ogromniaste, no i ciśnienie też 
pietrucha dobrze, że się odezwałaś, bo się denerwowałyśmy tutaj wszystkie. Super, że jesteś pod stałą opieką, dbaj o siebie i maleństwo, a my trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&
mika ja brałam tantum verde - to w sprayu ale co lekarz to inna opinia. Kiedyś któraś z dziewczyn pisała o lekach homeopatycznych, np. Oscillococcinum - mój lekarz powiedział, że raczej wskazane nie jest. Także ciężko to wszystko ogarnąć... ja zaczynałam zawsze od miodu, cytryny, mleka z miodem ale w pewnym momencie i tak dopadło mnie zapalenie oskrzeli. Ciężko przetrwać te 9 mies bez żadnej choroby - szczególnie o takiej porze roku jak teraz
aniu eska ma rację… może to kwestia owulacji…
bakalia super!!!
martuś ten czas tak szybko mija, ucałuj Stelcię z okazji ukończenia 1 mies
ozila oczywiście kciuki za Was cały czas są zaciśnięte
pietrucha dobrze, że się odezwałaś, bo się denerwowałyśmy tutaj wszystkie. Super, że jesteś pod stałą opieką, dbaj o siebie i maleństwo, a my trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&
mika ja brałam tantum verde - to w sprayu ale co lekarz to inna opinia. Kiedyś któraś z dziewczyn pisała o lekach homeopatycznych, np. Oscillococcinum - mój lekarz powiedział, że raczej wskazane nie jest. Także ciężko to wszystko ogarnąć... ja zaczynałam zawsze od miodu, cytryny, mleka z miodem ale w pewnym momencie i tak dopadło mnie zapalenie oskrzeli. Ciężko przetrwać te 9 mies bez żadnej choroby - szczególnie o takiej porze roku jak teraz