• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Maga w górach tak ale na ulicach jeszcze nie ale zimno jak cholera XDDDDDD
Madziorek co te twoje jajka se jaja robią kurde czary mary śle fluidy jajkom;)
Mika ale masz zachciewajki ja Cię kręce mi chłop rośnie bo mnie dziś na piwsko XDDDDDD
Ania dokładnie będzie dobrze;)*
Agawa cudownie tak co nie ja myślę, że już pączkuje ;)
Martoocha jak tam macierzyństwo???? i jak Stelcia?
Bakalia koniecznie sie upomnij o jakieś cukierki bez nich ani rusz

reklama
macierzyństwo- super!:tak:. Dzisiaj teściowie zostali z malutką a my z M. poszliśmy do restauracji i na małe zakupy (kupilam wreszcie staniki ciażowe!-polecam Kappahl -mają tam też super ubranka dla niemowląt)… i już po 2 h okropnie się stęskniliśmy za malutką..totalnie zawładnęła naszym światem:-). Teraz sobie jęczy przez sen obok mnie (leży w koszu mojżeszowym obok naszego łóżka).
a jeszcze tak niedawno płakałam w poduszkę z poczuciem ogromnego strachu że nigdy nie zostanę mamą..

no esko nie wiem co z moimi jajami. 8 dzien cyklu jedno jajo 10 mm, prawy jajnik, 9 dzien cyklu jajko 13 mm, dwa nowe po 10 mm w lewym, 13 dzien cyklu tamte jajka zniknely jest nowe 12,5 mm w lewym, 15 dzien cyklu jajko uroslo tylko o jeden miniemetr, czyli w 15 dniu mialo tylko 14mm. Endometrium 7,5. Jak na 15 dzien to stanowczo żle. Jutro znowu rekontrola;( W pracy bardzo zle i nawet nie moge sie zwolnic bo moj stracil prace;((

Ale za to nadal go kocham i on mocno kocha mnie, wiec nie jest najgorzej....;)))));*

suana. Niegratulowalam. Gapa ze mnie. Najlepszego;*****

Buziaki dla Was;);*

Ostatnia edycja:
echhh Madziorek może to wina stresu kurcze dobrze, że sie kochacie a prace znajdzie jakąś i będzie wszystko dobrze ze wszystkim zobaczysz, dla pocieszenia powiem Ci że mój też teraz bezrobotny......

no dobra strona tego jest taka, ze mnie monitorują w koncu. Zawsze sie na maksa zblizalismy do owulacji tzn do 14 dnia, a pozniej byl z tydzien odpoczynku. Teraz przynajmniej wiem, ze strategia byla zla;p

Dobranoc i dzieki za otuchę;] człowieczkowi od razu lepiej;];];]

Oj Madziorrek, to dobrze ze chodzisz na USG, będziesz lepiej celowac. U mnie celowane w 14dc nic by nie dało, bo zazwyczaj mam owu w 16dc, a w poprzednim cyklu miałam w 11dc. I bądź tu mądry! Wierze, ze jeszcze jajca urosną.

Martoocha - ale bije szczęście. Fajnie, pozytywnie zazdraszczam. Ja tez biorę Acard 1X1. Ale nie wiadomo, czy to pomoże.... Kto wie...

Acard bez recepty, ale zawsze warto wszystko konsultowac z lekarzem prowadzącym..nie bierzcie niczego na własną rękę..

Stella dziękuje za całusy i komplementy:tak:

reklama
Hej dziewuszki;-)
Ja cos ostatnio czasu na forum nie mam sorki, ale podczytuje i 3 mam kciukasy&&&

bakalia gratulacje wielkie! Juz jestes z marcowek bodajze druga w ciazy:tak:i bardzo dobrze, wcale nie za wczesnie!
co do acardu- polecam 100% , ale tez po konsultacji z ginem, ja dopiero w tej ciazy go dostalam i jak widac na razie dobrze;-)
co do dupka sie nie wypowiadam, moja rada nie namawiaj lekarki na dupka na sile, poniewaz problemow z zajsciem jak widac nie masz;-), jedno dziecko juz masz zdrowe a i sa rozne opinie, poza polska oczywiscie.

agawa tez 3 mam &&& nie wiem, bo nie doczytalam Ty tez juz?

eska, mika ja tez mam szyjke teraz cos na 4cm, zamknieta, to chyba jest dluga??jejku, ja tam sie boje paluchy wkladac! A Jak sie czujecie ? pietrusia jak tam?

U mnie ok, co jakis czas brzusio pobolewa, strachu napedzil mi jakis tydzien temu uff, ale nie mocno i po magnesie przechodzi i co jakis czas cos tam zakluje, zaparcia co jakis czas :baffled:no i lydki czasem rano bola hm uroki;-), lek dalej jest, ale ruchy malej pomagaja:-)
Niestety tylko cisnienie musze mierzyc, mam wizyte za niecale dwa tygodnie, bo ostatnio jak mierzyl to mialam 150/90, no ale w domu jak mierze to mam z tych nizszych, bylam podekscytowana troche, no ale on powiedzial, ze te elektryczne przeklamuja czesto...no i jak znowu wyjdzie wyzsze to mi wlaczy leki.., no jak trzeba to trzeba bedzie, oby tylko bylo dobrze:-)

martoosiafajnie ze taka radosc bije, bardzo sie ciesze, ja juz sie nie moge doczekac....dalej sie boje, ale malej ruchy uspokajajaco dzialaja hihi

madziorek dobrze, ze monitorujesz, bo bedziesz wiedziala co i jak:-) 3 mam&&&

Przepraszam kochane, ze wszystkiego nie doczytam... Mysle o Was wszystkich prawie codziennie...
sciskam i buziakuje Was mocno 3 majcie dalej&&& za mnie prosze, bo wierze, ze pomaga, a ja posylam duuzooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

u mnie juz druga polowa sie zaczyna....teraz odliczam do 30 tyg hihi:-)

milego weekendu Wam juz zycze, my wyjezdzamy w niedziele znowu na krotki urlop za Sydney, wracamy kolo czwartku, piatku;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry