• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Marcela czuję się super od wczoraj, wszystkie dolegliwości zniknęły, nawet w nocy było lepiej. Coś czuję,że może się nie udać z tym 10 grudnia :) Wprowadziliśmy z mężem plan "poród" i w końcu możemy się bez obaw seksić :P

reklama
Was zostawić na chwile :P nadrukowały 2 strony XDDDDD

Magda zboczuchu ja Ci dam:P, kurde ja to już nie wiem co to sex XDDDDDDDDDDDDDD nawet nie myślę;) biedniejszy mój stary:)

Malgonia tak kochana minus 15 jest paskudnie i jeszcze sypie i wieje;)

Sysiq ja też widzę 2 krechy, no to się cieszę ja na Ciebie czekam i tak i tak będziesz u Hubercika więc zapraszam;) a clotrimazolum ładuj a nie amol!!!!!!!!!!!

Marcela spokojnie spokojnie grunt że wszystko ok jeszcze ostatnia górka i będziecie się przytulać w 3;)))

Izka mówisz, że u was zero sniegu - jaja niby tak blisko - a czuję się dobrze, dziś nawet byłam u teściów na kawce;)

Ania chłopem się nie przejmuj oni są z marsa ale rozmowa szczera jest najlepsza wyrzuć z siebie wszytsko oni po prostu inaczej przeżywają

Aschlee, Olunia, Maddlena ja trzymam kciuki wy wiecie;)

Bakalia jeszcze przyjedziesz z 2 - jeczką w odwiedziny do mnie spokojnie ;)

Maga jak tam konfrontacja z czarownicami?

No i Mikunia kochana wiesz, że się cieszę ogromniaście pobrane (1).jpg

Załączniki

• pobrane (1).jpg
    pobrane (1).jpg
    4,8 KB · Wyświetleń: 42
Eska zboczuchu?! Przecież my do tej pory kochaliśmy się 3-4 razy, bo to plamienie, to skurcze. Teraz możemy już śmiało działać i nie powiem - korzystamy :) Trochę mało wygodnie, ale są sposoby. Odbijecie sobie na koniec kochana, zobaczysz!

Nie wyobrażam sobie seksu w tak zaawansowanej ciąży ale skoro mówicie że można to można :laugh2:
Moja walka z czarownicami to jak walka z wiatrakami, szukam pracy, jak się wścieknę to sama złożę wypowiedzenie, jestem jak widać w tym mistrzem :eek: pojadę na święta, odpocznę, kupię psiaka i zacznę od nowa :rofl2:
Teraz czeka mnie od weekendu samotność bo M leci do USA na 9 dni i co ja sama biedna pocznę :sorry:

Małgonia no niestety nie da się nic szybciej. Powiedziałam sobie ze z testem poczekam do niedzieli :-)

Dobra już dobra dziewczyny nie krzyczcie :-D Eska spokojnie, już amolu nie ma lecę z chłopem do apteki może mają tu coś takiego jak Clotrimazolum. Ej teraz jak tak patrze to strasznie dużo tego do wyboru zobaczcie Arzneimittel Suche nach Clotrimazol - Online Apotheke und Versandapotheke medpex które to, wiecie może? :-))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry