Celta jesteście niesamowitą rodzina!! Booooże aż się nadziwić nie moge

na prawdę WIELKIE ukłony za taki gest :*
Ania powodzenia w pogodzeniu się z mężem, ja też ostatnio na mojego ciągle warczę, bo tak mi gra na nerwach, że szok

wypijcie spokojnie to winko, pogadajcie i poprzytulajcie się..
Aschlee ojjj szkoda, że @ przylazła :/ Ale jest szansa , że piękne krechy będą na Święta

kciuki trzymam &&&
maddlena tak jak piszą dziewczyny, póki @ nie ma zawsze jest szansa!! więc głowa do góry i same pozytywne myśli!
sysiq fajne podejście ma lekarz, ja pamiętyam jak my się staraliśmy Chrysteeee po jakimś czasie to już miałam wrażenie, że jak króliki, bo "trzeba, trzeba, dzisiaj, trzeba, jutro rano trzeba" i tak w kółko.. teraz mi się śmiać z tego chce, ale wtedy nie było mi do śmiechu
Bakalia,
Magda zazdroszcze, że zakupy już zrobione.. ja nie mam pomysłu co mężowi kupić ehhh, Igorkowi kupimy album na zdjęcia i wywołam duuużo zdjęć żeby miał fajną pamiątkę kiedyś tam
Eska,
Mika nie wiem czy już pisałam, ale z Was laseczki łohohoooo szczena opada!!
Madziorrrek udanej imprezki, tylko ciepło się ubierz, bo Eska pisała, że w górach zimnoooo
Neta to działajcie, działajcie &&&
reszta bardzo gorąco pozdrawiam, ale tyle Was, że ciężko mi spamiętać
a to nasza dzisisejsza pierwsza marcheweczka

mammoooo nie zabieraj
Zobacz załącznik 596735
a to mały transwestyta z wymalowanymi usteczkami
Zobacz załącznik 596736
aaa i dziewczyny mam do oddania puszkę mleka Hipp comfort combiotic 350 g (łagodzi wzdęcia i zaparcia) termin ważności lipiec 2014, szkoda mi wyrzucać, a kiedyś mąż kupił jak miały miał problemy z brzuszkiem, ale jednak zostaliśmy na innym mleku. Do tego mam herbatke na laktacje jeszcze jak coś

chętnie oddam, bo inaczej się zmarnuje w koszu :/