• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
MAGDA a kiedy teraz masz wizyte jakąś??? A wiecie co mi się właśnie stało? Moja pralka wylała i zalała nam pół mieszkania i my na kolanach musieliśmy to wszystko zmywać..... ja w 9 miesiącu ciąży, z wielkim brzuchem.... i mój maż..... W przedpokoju derwniana podłoga popsuta... mam nadzieję, że sąsiada nie zalaliśmy...........

reklama
Cześc wam Zobacz załącznik 598141

No a u mnie wracamy z obiadku niedzielnego wchodzimy do domu a mój pies zrobił pod drzwiami wielkie g...... i oboje w to wdepliśmy masakra ja uciekłam rzygając a mój biedak sprząta:)

Wczoraj zapadła decyzja będzie Mikołaj;)

Całuję i pozdrawiam wszystkie po kolei:)

A I CUUUUUUUUUUUUUDA SIĘ ZDARZAJĄ KOCHANE STARACZKI W SZCZEGÓLNOŚCI W BOŻONARODZENIOWY CZAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

183029172325637643bU7n1u6dc.jpg

Załączniki

• 183029172325637643bU7n1u6dc.jpg
    183029172325637643bU7n1u6dc.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 123
Michalina zaraz będę dzwonić do lekarza, bo w pt powiedział,żeby obserwować się i w niedzielę popołudniu ustalimy kiedy mam wpaść na ktg do szpitala. A jeśli chodzi o pralkę, to szczerze współczuję! Zwłaszcza tego zmywania na kolanach i tej podłogi. Może nie zalaliście sąsiadów, mam taką nadzieję :)

Michalina doktorek powiedział,żeby na wszelki wypadek jechać na ktg, no to pojechałam. Generalnie wszystko ok :) Trafiłam kolejny raz na super panią doktor w Bielańskim, jestem więc spokojna :)

Magda a oni oprócz KTG cos robia? Jakies USG czy coś? Ja jadę we wtorek i nie wiem czego mam się spodziewać. A brzuszek Tobie opadł? Bo ja dziś zauwazyłam, że mam nisko brzuch, wcześniej tego jakoś nie widziałam. A teraz mi prawie wisi (jak to mój M powiedzial "brzuch Ci wisi na pasku..."

Hej Dziewczynki!!

pietrucha cieszę się,że się odezwałaś,pozdrawiam i buziaki

magda,michalina Wy teraz brzuszki obserwujcie bo już nie długo je oddajecie:-D

eska przykra sprawa z ta psią k.... ale biedak nie wytrzymał:-D brawa dla męża,mój na pewno by się tego nie podjął

celta trzymam kciuki za Twój cykl no i żeby staranka się udały,dobrze,że się nie poddajesz

Jeśli chodzi o tą historię koleżenki michaliny to jest mnóstwo takich przypadków i każda z Was zapewne wie,że jak się kobieta bardzo stara o zajście w ciąże,wciąż o tym mysli i praktycznie nie żyje niczym innym to wtedy sie nie udaje...tak to niestety jest więc lepiej trochę spasować,zając się czymś po uszy i po prostu na chwilę zapomnieć...wiem,że takie nastawienie na zawołanie graniczy z cudem ale coś w tym jest.

U mnie @ się zaczęła,narazie jest ok,mam nadziję,że jutro w pracy szybko dzień zleci mam taką popapraną zmianę w tym tyg, od 10.30 do 19 tak więc ani z rana na nic czasu ani wieczorem.

Buziaki dla Was i spokojnej nocy.

Michalina jak jedziesz na ktg, to podłączają pod aparat i sprawdzają co raz czy wszystko ok. Po skończonym badaniu rozmowa z lekarzem i tyle. brzuch to mi już dawno opadł, ale przedwczoraj znowu poszedł w dół. Mój M powiedział mi podobnie - brzuch Ci wisi w kolanach :)

reklama
Doszło do tego, że mam wyrzuty sumienia o to, że pragnę dziecka,bo przez to nie mogę go mieć;/ Tak długo mi to wmawiano, że teraz mam....;/

Magda- kamień z serca....

Michalina- bidulko Ty moja;( A masz już wyznaczony termin?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry