Witajcie popołudniową porą :-) Ja właśnie po lekarzu jestem byłam u internisty i z powodu moich dolegliwości związanych z karkiem mam skierowanie na rtg kręgosłupa ale to dopiero w poniedziałek mam zadz żeby się umówić, do tego nie wiadomo skąd pojawił mi się w płucach dziwny szmerek.. i dostałam antybiotyk oraz mam dużo odpoczywać.. myślę że to mój stres po stracie dzidzi dał mojemu organizmowi bardzo w kość, bo znów zauważyłam że schudłam .. z 42 kg na 39.. ale przed ciążą taką miałam wagę , zaś w ciągu tych kilku tygodni dobiłam nawet do 44 kg.. teraz znów spadek.. do tego odczuwam z boku szyi jakieś dziwne zgrubienie, no i tydzień temu zwichnęłam kostkę.. pechowy dla mnie ten rok 2013.. ale dzisiaj 13 piątek to z rana odbiłam to sobie porządnymi zakupami z siostrą mojego R, i teraz zaczynam pić kawkę i przeglądam stracone strony.. Maqa no my też planujemy starania na wiosnę czyli luty.. bo wtedy minie nam 3 miesiące od zabiegu ale strach jest ogromny, ale i nadzieja że może tym razem się uda.. myślę że do tej pory uporam się jako tako ze swoimi schorzeniami..Karaiwina- mi też lekarz przepisał luteinę mimo tego że mojej 4 tygodniowej wtedy ciąży nie widział.. także nie martw się na zapas, główka do góry :-) Cześć Soniafka już myślałam że nigdy do nas nie dołączysz..:-)) razem z MotylkowaOna przenieśliśmy się na te forum ponieważ są tu wspaniałe dziewczyny dające nadzieję .. To super że już masz zielone światło, szybko co nie? Mi się dopiero co pierwsza @ porządnie rozkręca a Ty już masz po wszystkim super