• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
MADZIORREK to nie mogą być urojenia :) Dziś przez pół dnia miałam skurcze, ale się uspkoiły.... Czekamy sobie na Ciebie, żebyś w locie go przejęła :D Ja od MYSZKI przjełam - dowiedziałam się o ciąży dosłownie z 2-3 dni po tym jak ona urodziła :D KARAWINA - każda z nas chyba na początku brała luteinę - ja brałam do 12 tc a nawet chyba dłużej...... MARCELA to teraz my czekamy :)) Ja chyba zaraz swojego zaciągnę do łoża niech tam coś porusza, he he he

reklama
Ej nie piszcie mi tu o sexie bo mnie trafia:)

Karaiwina za przeproszeniem prze *** co po kolorze szyjki ciąże poznaje lykaj luteine i zrob bete w koncu test wyszedWszystkie widziałyśmy!!!!!!!Malgonia kciukasy ze hejjjjjjjjjjj, Agawa biały śluz to super znak!!!!!!!!!ja z telefonu bazgram wiec wybaczcie ze tak po krotce a Michalina i Marcela ogień w łóżka - biedne chłopy xdddd Celtunia buziaki

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. Dołączam do was. :-D
Byłam wczoraj u mojego gina na kontroli po pierwszej @ po poronieniu i ku mojemu zdziwieniu już dostałam zielone światło.;-)
Moj gin okazał się tak przewspaniały że nawet pokazał mi moje dojrzewające jajeczko i obliczył kiedy dokładnie będę miała owulkę także są duże szanse że trafimy w dziesiątkę.
Podglądałam was od poronienia ale musiałam się zebrać w sobie żeby w końcu napisać. Po tej kontroli u gina jestem wniebowzięta i w końcu się uspokoiłam. Mam nadzieje, że niedługo się uda.... :-)

Cześć Soniafka;*

A Agaaaawa mam tak samo;) Ja chcem być z Tobą w ciąży;p żebyśmy tylko obie na wigilje srogo nie płakały przez to nakręcanie.

Michalinaniech mąż ją z Ciebie wypchnie;p

Eska- już niedługo.... :happy::happy::happy: i Twojemu spuchnie od przytulanek;p

Celta- uwielbiam Cię.

Mikunia tula tulam Ciebie i Twojego WIELKIEGO skarba;* I buziam jak najmocniej i w ogóle

karaiwina- jest dobrze. Ginekolog troszkę przymulony, ale dzidziuś rośnie jak ciasto w piekarniku, na pewno!!!!!!!!!!:)

Marcela- rodzimy, rodzimy:) Szykuj sie kochana.

Małgonia&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& pisz od razu!!!!

Całusy dla wszystkich;)))))

Cć dziewczynki, nie było nas tutaj bardzzo dawno, zrobily się straszne zakegłosci i nie było jak nadrobić. Teraz witam się ponownie i mam nadzieję, że uda się do Was zaglądać regularnie :)
Przejrzałam kilka stron wstecz i widzę dużo nowych dziewczyn, współczuję Wam wszystkim strat i trzymam kciuki za starania. Z tego co zauważyłam Małgonia jest w ciąży - kochana powodzenia &&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Celta, Eska na betę będę mogła się wybrać dopiero w czwartek najwcześniej bo pracuję na rano od 6-16 od poniedziałku do środy włącznie, a laboratoria u mnie w mieście do 10 czynne;/ A po jakim czasie miałabym ją powtórzyć?? Bo jak po 2 dniach to nie da rady, bo w sobotę, niedzielę też nieczynne. I ile powinna przyrastać?
Agaawa &&&&& za przejęcie brzuszków trzymam
Pietrucha z niecierpliwością czekam na wieści z wizyty &&&&&&&&
Malgonia ja testowałam 2 dni temu fakt, bo się nie spodziewała, a jakoś tak dziwnie się czułam i test był dla mnie niespodzianką, ale ostatnią @ widziałam 1.11 więc dziś teoretycznie jest 6t0d więc na podobnym etapie jestem jak ty prawda? A jak u Ciebie z wizytą? mam nadzieję, że wszystko jest dobrze &&&&&
Soniafka Witaj! Szkoda, że jest nas tak wiele, które musiały przeżywać stratę swoich dzieci i przykro mi, że Ciebie też to spotkało, ale jak to się mówi w kupie raźniej:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry