LISTA STARACZEK 2014:
Karolina859-termin niechciane @ 8 styczeń 2014 ???
Sysiq - termin niechcianej @ 18 styczeń 2014
Mligocka- termin niechcianej @ 18 styczeń 2014
Madziorrek - termin niechcianej @ 18 styczeń 2014
MotylkowaOna - termin nechcianej @: 23 styczeń 2014
Agawa - termin niechcianej @: 28 styczeń 2014
Carollina - termin ńiechcianej @: 28 styczeń 2014
Elka_30 - termin niechcianej @ 2 luty 2014
Ewikewik - termin niechcianej @: ok. 02-05 luty 2014
Neta - termin niechcianej @: 14 luty 2014
Joaro - termin niechcianej @: 15 luty 2014
celta - termin niechcianej @: 28 luty 2014
Madziorrek, zmieniłabym Ci datę, ale nie wiem na jaką... Buziak.
Ale Wam fajnie, że spotkałyście się z
Agawą!!!
Izka, mart0ocha, karo piękne są Wasze pociechy

, naprawdę dobrze sobie po spoglądać na takie małe szkraby......
mika, ale śliczny maleńki brzuszek... A imię Leon bardzo mi się podoba. Jak byłam młodsza baaardzo chciałam, żeby mój mąż miał tak na imię... No niestety nie znalazłam takiego ;-)
michalina, małej nie widzę, ale za to Ty.... Jesteś piękną kobietą!!!!!
bella cześć

, przykro mi, że i Ciebie spotkało takie nieszczęście... ale u nas jest mnóstwo pięknych, małych dowodów na to, że czas leczy rany i życie zaskakuje... Poczekajcie trochę i spróbujecie ponownie i wszystko będzie dobrze.
karaiwina????????????????? Co u Ciebie??? Miałaś wizytę końcem tygodnia? ściskam Cię mocno i czekam na jakieś wieści...
eska, a co Ty tak tańcujesz po tej kuchni?

Śliczna jesteś! I 14kg wcale tego nie umniejsza, a wręcz przeciwnie!
Od Ciebie to w ogóle taka pozytywna energia bije!
No a u mnie przyszła @ i to taka strasznie bolesna, że spać nie mogę po nocach... No nic - cykl stymulowany clo na nic się zdał. Ale jest też mały plus - @ przyszła w 36dc, a nie w 60... Teraz już nie będę łykać clo. Idę na żywioł, albo się uda, albo nie, już sama nie wiem co bym wolała i co byłoby lepsze... Jakoś chyba muszę wyluzować.
Czekanie na telefon z OA jest bardzo trudne. Niby zajmuję się czymś, ciągle coś się dzieje, ale myśli i tak dążą w jednym wiadomym kierunku. Gdzie są nasze dzieci, jakie są, ile mają lat, jaką płeć, co robią, kiedy będziemy mogli się z nimi zobaczyć? No bardzo to wyczerpujące :-(. A do tego przygniata mnie uczucie zazdrości, że do innych już zadzwonili. Wrrrr... Wiem, że niczego w ten sposób nie przyspieszę, ale i tak czuję się tym wszystkim przytłoczona i lęki we mnie rosną.
I średnio tu do Was pasuję.... :-(, tak się niby staram, ale nie do końca, a do tego jestem OLBRZYMIA ;-), a z Was naprawdę smakowite kąski... Proszę nie krzyczeć, musiałam sobie pomarudzić..... Czekam, aż będzie lepiej, póki co nastrój w dole i do tego brzuch mnie tak napier..., że ledwie siedzę.... a leżenie też wcale nie pomaga.
No dobra, idę może jakiś film obejrzę.
Madziorrek, Agawa, sysiq, Elka, Neta, ewik, galwaygirl, ania, carollina, pietrucha, malgonia, mika, michalina, Ozila, eska, martOcha, karo, marcela, Magda, karaiwina, suana, bakalia, Joaro, maqa, Olusia, Aschlee pozdrawiam Was wszystkie serdecznie........