• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Lalalila ESKA wygladasz wystrzalowo :-D No i co ze kg do przodu. Wazne ze Mikolaj zdrowy :-D Rosnijcie, rosnijcie :-*

U mnie @ brak. Za to dzisiaj uciazliwie bola/pieka mnie sutki. Test zrobie we wtorek jesli dalej @ nie bedzie :-P

tak próbuje Was nadrobić :)

Mika ale masz cudny apartamencik dla Leonka :D aż swoje zdjęcia z ciąży odgrzebałam, fajny ten brzuch był ahhh
i jaki Ty niby kurdupel ej ej haha ja też mam 164 cm :p

Michalina ale Ty ładnie wyglądasz!! Chrysteee ja po porodzie łąziłamw domu w czym popadnie bo były takie upały i wszystko mi rane obciskało i wyglądałam okropnie, a Ty taki lachon!!

Eska o Twoim brzucszku już mówić nie będę, bo Ty wiesz, ze jest cudny :D

Madziorrrek, Agawa, Sysq ogromne kciuki za teściki Wasze!!!!

buzki dla wszystkich :*

tak mnie naszło na wspominki brzuchatkowe:
taki miałam na tym etapie co mika:
DSC_0278.jpg
a taki w tym tyg co Eska:

DSC_0413.jpg

aaaa Eska ja też się pisze na zlot :-):-)

Załączniki

• DSC_0278.jpg
    DSC_0278.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC_0413.jpg
    DSC_0413.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Mika spoko spoko obędzie się bez intubacji, mój Cię na stok już dziś bierze;) także wymiana aktualna jak najbardziej hihihi

Izka dalej laska jak nie wiem, szczuplutka chciałabym mieć taką figurkę jak ona po ciąży:-):-)

Sysiq mnie te sutki do dziś pieką ;) więc trzymam kciuki

Ania leci leci zobaczysz za niedługo Ty nam będziesz domek pokazywała:tak::tak::tak:

Michalinka ja mam tyle wzrostu co Ty;)

Izka, brzuchal chyba przez cala ciaze mialas taki sam, bo ja specjalnej roznicy nie widze miedzy "moim" etapem a "Eski";))) super lachon, pokaz sie jak teraz wygladasz:))

może koszulka tak zasłania, ale był już większy :-p
przed porodem to miałam już 97 cm w pasie :-)

Ania Ty też za niedługo NA PEWNO będziesz cieszyć się takim słodkim ciężarem :*

ide spać laski, bo mój słodki ciężar za 1-2 h ma pierwszą pobudkę pewnie :-p

Ja myślę, że wakacje - może sierpień????

A co do przypięcia szelkami to no problem ponoć 110 na klatę wyciska na siłce więc myślę, że da radę;-)
A teściu niech se nos w d.... w sadzi bo ma tyle do gadania co żyd podczas okupacji - przepraszam za tekst nie jestem rasistką.....ale bez przesady niech sobie życie ustawiają a nie Wam, to Wasz dzidziuś i wasza sprawa jak sobie dacie na imie może być nawet Burczybrzuch i macie do tego prawo a im kij w oko!!!!!!!!!!!!!

A Sysiq to też dobra dupa jest widziałam na facebooku:P

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry