• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Elka_30 trzy pełne cykle czyli liczę dopiero od momentu jak dostanę @ za 5-6 tygodni, czyli gdzieś od kwietnia moglibyśmy zacząc się starac. Bo nie liczy się 3 miesięcy od momentu poronienia, czyli jak zabieg miałam 16.01.2014 i od tej daty 3 miesiące? Nie odważyłabym się wcześniej, bałabym się. A nie chcę później żałowac że mogliśmy poczekac, nic się nie dzieje.
Sysiq jakie badania robiłaś.

Bella ja miałam zabieg 22 stycznia, a na początku kwietnia dowiedziałam się, ze jestem znów w ciąży - i cała ciąża przebiegła pomyślnie. Organizm sam wie kiedy już może zajść w ciążę, więc nie bój się!!!!

Wiesz co, ja przed ciążą przytyłam niestety (ze stresów...) i ważyłam 80 kg, a teraz ważę 79 :D ze stresu ze mnie zeszło i mam nadzieję dojść do mojej wagi 65 kg.... zobaczymy jak mi pójdzie.
ALe ja na koniec ciąży byłam mega spuchnieta już.... jak becza wyglądałam.

Michalina - macierzynstwo Ci sluzy, bo slicznie wygladasz :) i masz jeszcze czas na zrzucenie tych zbednych kg.
Mika - domek Leonka Pierwsza Klasa :) Nos dumnie :)
Ja przytylam 15 - 16 kg w ciazy, ale z racji tego ze karmilam piersia przez okolo 8 miesiecy, moja waga szybko spadla do wagi sprzed ciazy. Niestety po odstawieniu malego od piersi, waga zaczela rosnac, bo organizm byl przystosowany do produkcji mleka, a jak juz go nie ubywalo, to sie wszystko znowu odkladalo w organizmie. Na dzien dzisiejszy mam ok 3 kg ponad wage sprzed ciazy. Niestety brzuszek zostal :(

Bella - Sorki, ze sie wtrace. Tu chodzi o 3 cykle liczac od pierwszej miesiaczki po poronieniu, w Twoim przypadku po zabiegu. I to nie koniecznie jest 3 miesiace, bo niektore maja cykle 28 dniowe, a niektore nawet 35-38 dniowe (jak np ja) U mnie po poronieniu pierwsza @ pojawila sie po okolo 6 miesiacach... Poczekaj, sama zobaczysz kiedy bedziesz gotowa...

Madziorek - szybko zleci do poniedzialku... szpokoj najwazniejszy, a meliska dobrze Ci zrobi...

reklama
ale trafiłam:-) dyskusja w sam raz dla mnie o wadze :tak:pól rodziny dziś się ze mnie napierdzielało o to ja Samuraj i mamy już 14 kg do przodu XDDDD 1538929_276750679145757_1578294013_n.jpg

Zaraz biorę się do nadrabiania:-):-)

Widzę, że mój mąż furrore robi hahahah niech się Mika swoim pochwali bo był w TV i jestem bardzo chętna na kurs 1 pomocy XDDDDDDD

Michalina - ślicznie wyglądasz naprawdę;) macierzyństwo ci na pewno służy;)

Mika - nie mam pytań kurcze jesteś mega szczupła;)

Madziorek - trzymam kciuki mocniutko i wierzę, że się udało

Agawka - Tobie też kibicuje najmocniej jak potrafię:)

Carolina - pozdrawiam Cię gorąco

Anusia - pozdrawiam Cię i nie przepracowywuj się tak ;)

Sysiq - póki nie ma @@@@ nadzieja jest i tego się trzymamy!!!!!!!!

Bella - witam i zapalam
[*] dla aniołeczka

Izka - no problem będziesz smigała jak ta lala na desce;)))

Elka - buziaki i co tam u Ciebie w trawce piszczy???

Pietrucha - zawijaj już te żagle do Polszy :P

Marcelka - tak już wszytsko ok i czekam na foto synia;)

Martoocha - śliczne bejbi wow;)

Madzia - całusy i mam nadzieję, że wszystkie kryzysy zażegnane

Galway -miło Cię słyszeć buziaki

Karo - buziaki dla Ciebie i małej

Ewikewik - łapaj te fluidy wysyłam a fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Aschlee- pozdrawiam również

Maga - kciuki trzymam mocnoooooooooooo

Celta - halo jak sie tam sprawy mają?????
Dziewczyny zjazd aktualny mówię Wam damy radę już moja w tym głowa XDDDDD

Załączniki

• 1538929_276750679145757_1578294013_n.jpg
    1538929_276750679145757_1578294013_n.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry