• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
kupiłam sobie 3 duże heinekeny i fajki ..i właśnie siedzę na tarasie oglądając filmy ;)
Zaraz wpada przyjaciolka ze studiów i będziemy bawić się na xbox kinect (będziemy tańczyć z M.Jacksonem:-p). Zapowiada się ciekawy wieczór :-)
Robię sobie odpust ostatni raz przed rozpoczęciem staranek ;-).
Ostatnio tak rzadko piję..że już po 5 łykach czuję jak mi szumi w głowie.. może to też od fajek bo palę BARDZO sporadycznie (tylko do alko)

Haha, z tym brokatem slyszalam :) Musze sie mojego ginka spytac czy mial jakies smieszne historyjki :) Co do piwka i reszty to niezly wieczor Matus!!
Myszka jak pojade do PL to bede jesc, spac i pic, jesc, spac i pic, jesc, spac i pic................no moze jakies bzykanko sie trafi:happy:Jesli chodzi o jajnik to faktycznie dow-cipny, ale w sumie gdzie mialby byc???:eek::-D

Jejciu dziewczyny..dziś przechodzicie siebie :-) dow-cipny jajnik przejdzie do klasyki!:rofl2:
jak mi brakowało takiego relaksu.. zobaczcie jakie cuda może zdziałać pogoda.. ta polska zima jest tak dołująca,że jak tylko wychodzi słońce ludzie budzą się do życia! :D

a tak w ogóle z bardziej intymniejszych tematów to mam pytanko.. czy macie czasami pod sam koniec @ takie jakby brązowe nitki z śluzu na wkładce? sorry że tak się pytam wprost, ale zdarza mi się to ostatnio za każdym razem..

Ostatnia edycja:
Jejciu dziewczyny..dziś przechodzicie siebie :-) dow-cipny jajnik przejdzie do klasyki!:rofl2:
jak mi brakowało takiego relaksu.. zobaczcie jakie cuda może zdziałać pogoda.. ta polska zima jest tak dołująca,że jak tylko wychodzi słońce ludzie budzą się do życia! :D

a tak w ogóle z bardziej intymniejszych tematów to mam pytanko.. czy macie czasami pod sam koniec @ takie jakby brązowe nitki z śluzu na wkładce? sorry że tak się pytam wprost, ale zdarza mi się to ostatnio za każdym razem..

:-D

Ja czasem mialam takie nitki i wtedy wiedzialam, ze juz koncowka:)

Martusia ja tez je miewam na finiszu ;-) wiec nie sadze zeby to bylo cos zlego :-)
U mnie pogody doopna, chmurno, deszczowo i chlodno (w porywach do 18) ale bedzie lepiej w weekend.
Ania z tym brokatem to dobre :-D, nie ma jak chusteczki poki co jeszcze ich nie brokatuja ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry