• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej!!!
Myszka.. moze jednak olać daty?? Aby się tylko qrcze udało.. a kiedy nie ma znaczenia.. Było by przeprzepięknie i przeprzeuroczo jakby się teraz udało.. ale kto to wie?? Chyba tylko sam Stworca:tak: Jemu się poddam.. tzn. Jego woli.. On niech już działa..

reklama
czesc lalunie :-)

ja od wczoraj po chyba 4 latach (jak nie dluzej) wsiadlam na rowera... loooo matko moja pupaaa i nogi :-D jak zsiadlam to nogi mialam jak nie moje :-D
no i ciekawi mnie czy i jaki ma wplyw na pomiary rowerek:confused: bo w tej dziedzinie to ja noob jestem :-D takze bede wdzieczna za oswiecenie mnie :-)

Hej!!!
Myszka jesteś w połowie cyklu więc temp. ma prawo spaść i wzrosnąć ze względów owulacyjnych ;-) a rowerek? hmm.. ja jeden dzień byłam na spinningu - samopoczucie godne polecenia i powtórki (ze względu na ból kolana nie mogę narazie kontynuować).. sprawdzałam też czy po piwku mi wzrasta - nie wzrosła.. to chyba jest indywidualna sprawa.. :tak: ale kochana to dopiero Twój poczatek mierzenia.. więc jeszcze amplitudy nie raz mocniej "otworzą" Ci oczy;-)

Kochane dziewczynki - działamy działamy - maj będzie sprzyjał zafasolokowaniu - więc do roboty!!!!

reklama
Ani@k, Myszka2829, Gatto, MartOocha, TRzynastka, tak się tylko rozmarzyłam jakby Wam wszystkim udało się w tym samym miesiącu zafasolkować!! Byłoby świetnie!! Przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
korzystajcie z ciepłych dni, dobrych humorów i chwil zapomnienia w najbliższm czasie, a już, już, niedługo, czerwone kreseczi będą wyrastać jak grzyby po deszczu :-D
trzymam za Was kciuki i mocno kibicuję!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry