• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Myszka2829 już raz było hurtowo, to teraz czas na drugi raz :tak:
Życzę Wam wszystkim starającym się, jak najszybciej zobaczenia upragnionych dwóch kreseczek, a potem okropnych mdłości (bo podobno wtedy ciąża mocniejsza) hehe:-).
Trochę się Was już uzbierała więc teraz tylko czekać aż kolejno będziecie się zgłaszać z dobrymi wiadomościami, czego z całego serca Wam życzę!!

Danutaski ja tez jestem ZA :-)

a no wlasnie i nie mialabym nic przeciw tym razem miec mdlosci, bo ani za pierwszym ani drugim razem to ja ich nie mialam. Z Sara co prawda cos mnie tam chwilami zamulilo w zoladku, ale chwile i po krzyku :-) o wymiotach nie bylo mowy... a z tego co zauwazylam wszystkie wymiotujace jakos mniej tyja w ciazy, co mnie teraz by sie bardzo podobalo, bo juz mam 14 na plusie.

Witam dziewczynki, moze zlozymy zamowienie hurtowe u bociana, to dostarczy szybciej:happy: Fajnie by bylo, nie powiem :tak: U mnie potop szwedzki pomalu dobiega konca, wiec moze faktycznie cos zmajstrujemy w tej nowej sypialni, bo jak na razie sie marnuje biedaczka:szok::eek:

Danutaski oby Twe słowa się ziściły!!!:tak:
Lopop jaka depresja??? obecnie czytam książkę o tym stanie - nie polecam wogóle!!! to męczarnia dla osoby dotkniętej ale i dla osób z najbliższego otoczenia!!! :szok: zacznij myśleć pozytywnie!!!!
Myszka, Gatto - do dzieła!!!

jak Wy wszystkie będziecie testować to ja pewnie dopiero owulacji dostanę..Okropnie mi się cykle wydłużyły..no ale co zrobić.
Najwyżej zamknę pasmo sukcesów testowankiem w czerwcu.
Myślę że owulka pojawi się pod koniec maja dopiero (akurat będziemy z M. na urlopie :-)).
Ale to fajnie, bo jeszcze się wybawię na wyjeździe :tak:.
Policzyłam sobie że ciąże z końca maja mają rozwiązanie na koniec lutego, co też mi bardzo pasuje..początek wiosny i w ogóle.. Zanim będziemy mogli wychodzić na spacerki to już będzie ciepło i dzień będzie długi.
Jejciu- już naprawdę nie mogę się doczekać..

Cześć dziewczynki,
witam Was majowo i bardzooooo gorącoooo :happy:

Ja niestety pracuję dziś. Na szczęście chłodzę się zimnym powietrzem i napojami, bo inaczej chyba bym nie wyrobiła z takim brzuchem i sadełkiem jednocześnie :-D
A w ogóle przyłączę się do tego co pisały dziewczyny wcześniej, zobaczycie - na lato wszystkie będziecie już zafasolkowane :tak: Oby! Trzymam kciuki!

Witajcie dziewczyny.
Jestem w podobnej sytuacji,trzy miesiące temu poroniłam,ale obeszło się bez zabiegu.
Chcemy oboje z partnerem starać sie o następne potomstwo ;)
Ale nie moge ogarnąć mojego cyklu. Raz jest co 28 raz co 23 dni. Wiadomo konsultowałam wszystko z lekarzem. Ale może dowiem się czegoś od was. Słyszałam że poporonieniu sa bardzo duże szanse na nastepną ciąże,nie chcemy z partnerem oszaleć na punkcie tego że ' mam już teraz płodne,szybko musimy się już kochać ' poprostu chce zeby to wszystko było spontaniczne,spokojne,bez nerwów. Czekam na odpowiedz,pozdrawiam! :)

reklama
Martoocha no mnie jakby sie udalo w tym cyklu to tez rozwiazanie na luty by bylo:)

Sandra witaj w klubie, nie tobie jednej sie wszystko rozregulowalo. Musisz zaczac obserwowac swoje cialo (tempki, sluz) to potem bedzie ci latwiej zajsc w ciaze, albo jak mowily dziewczyny: co 2 dni:happy:ale nikt ci nie da gwarancji na spontanicznosc:happy: W kazdym razie nie jest to latwe :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry