• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Agawa, przepraszam i ja gratuluje!!! Ale jestem jak otumianiona!! Tyle miesięcy, tyle zmagań i w końcu widze II. Tylko możliwe, że tak wcześnie by wykryło z wwieczorca? Mam nadzieje, że to nie wada testu!!!

Karo, Mika- dziękuje;)))

reklama
madziorek xxx.jpg

Załączniki

• xxx.jpg
    xxx.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 48
Ale wiadomości !!! !!! :szok:

MADZIOREK - sikaj jutro i wstawiaj fotkę - już my wyczytamy dwie kreski :-)
Agawa - super informacja :-D Pani Prezes nie szukasz pracownika? :cool2:

Poprawiłyście mi humor - dzięki !!! :rofl2::rofl2::rofl2:

Hej Laski

Madziorrrrek
ach ty niecierpliwku!!! Bladzioch mowisz, siknij z ranca i wrzucaj nam tu co wyszlo &&&&&&&&

Agawa gratki awansu i kciuki za II &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Maqa
jeszcze troche kciukow mam takze za Ciebie tez mocno zaciskam abys wysikala jakies II buzka

Marcela
ale Przystojniacha, gratuluje i powodzonka z bzuszkiem niech sie w koncu uspokoi &&&&&

Celta, Mika, Eska, Ania, Malgonia, Carolline, Madzia, Michalina, Karaiwina...i wszystkie wszystkie Laseczki mocno sciskam :*

Dziewczyny ale kamień spadł mi z serca ;) byłam dzisiaj na pierwszej wizycie u gina po poronieniu. I okazało się, że wszystko ładnie się oczyściło i przekazał dobrą wiadomość, że jajniki od razu podjęły pracę, endometrium właściwe i za ok 2 dni spodziewamy się owulacji :)) dał zielone światło na starania już teraz i przepisał luteinę którą mam brać po pozytywnym teście :) Jakoś tak nastroiło mnie to wszystko pozytywnie. Nic tylko przytulać się z mężem :)))))))))
chętnie przygarnę fluidki od którejś zaciążonej :)
ściskam wszystkie

heh dzieki dziewcczyny. Ochłonelam jak zobaczylam na gaciorkach dwie duze czerwone plamy... polecialo trochę krwi a pozniej koniec. Nie ma co gdybac, jutro beta i wszystko bedzie jasne.... ale moj J widzi 2 kreske wyraznie... wiec przynajmniej wiem, ze nie zguplam

anncka- gratulkuje zielonego koloru:))

Madziorrek
Co za fantastyczna wiadomość wieczorową porą! Bardzo się cieszę!!! Czekam niemal z wypiekami na twarzy na zdjęcie jutrzejszego testu! O rany, ale mi będzie kawa smakować jak będę wiedzieć, że mojemu kochanemu miastu przybędzie mieszkaniec i to pewnie niejeden, biorąc pod uwagę również Agawę!
Kurcze, tymi plamami na razie się nie martw zrób rano test z porannego moczu i jeśli chcesz idź na betę rzeczywiście. Ściskam i trzymam kciuki!

Agawa GRATULUJĘ AWANSU!!!!
Jasne, że się nie zastanawiaj i bierz to stanowisko. Widzisz, doceniają Cię w robocie, to jednak dodaje skrzydeł, jak wiesz, że to co robisz ma sens. Teraz rzeczywiście tylko II kreseczki i zasłużone L4 na kanapie, a później jak odchowasz maluchy/a wrócisz na dobrą posadę! Brawo.

anncka Tobie też gratuluje zielonego światełka i tego pozytywnego podejścia. Akurat to podczas starań jest bardzo potrzebne, więc trzymam kciuki za czas owulacyjny ;-)

p.s. Złapałam sobie fluidka :-D

edit
karo gratulacje z okazji 10- miesięcy, czekamy na zdjęcia, matko, jak ten czas leci...
marcela ale chłopczyk śliczny z tego Twojego Igorka... I do twarzy mu w paseczkach.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry