Madziorrek widać jak byk! No to ja już po cichutku gratuluję, ściskam Cię mocno i trzymam kciuki za poziom bety

Jest dobrze. Bardzo dobrze. Mmmmm ależ mi kawa z rana smakuje jak sobie patrzę na II kreseczki na Twoim teście. Trzymaj się i staraj nie stresować za bardzo.
Agawa no to prawda z tymi powrotami do firmy. Myślę, że to powszechne, zwłaszcza w firmach rozwijających się tak dynamicznie. Akurat przypadek Twojej koleżanki super! To im zagrała na nosie, hehe... Odchowa sobie dzieciaki i może się rzeczywiście tak zdarzyć, że okaże się w firmie niezbędna i wcale jej nie zwolnią.
A Ty się nie smuć i nie wybiegaj za bardzo w przyszłość. Ja w pracy też nie mam fajnej sytuacji i jak zniknę na macierzyńskim może różnie być, ale zniknę i tak

i wierzę, że wszystko się jakoś poukłada. Przecież najważniejsza jest Rodzina, co nie? BUZIAK
ania, trzymaj się Kochana, nic się nie bój. Wszystko pójdzie sprawnie.
carollina oj no to super, że jesteś okazem zdrowia! Teraz możesz zacząć na poważnie zacząć myśleć o kolejnym baby.. Fajnie. Badania porób jeśli będziesz musiała, ale może się faktycznie okazać, że wcześniej zajdziesz w ciążę. Jedno może warto byłoby sprawdzić, jaki masz poziom TSH. Lekarze mówią, że jeśli jest zbyt wysoki to właśnie to odpowiada obumieranie ciąży. Ja miałam trochę za wysoki. Niby norma jest dość wysoka, ale mój lekarz (i gin i endo) mówi, że im niższy tym lepszy. Tak poniżej 2 jest super. A ja miałam, koło 4 i choć to była norma to jednak nie dla ciężarnej.
Cieszę się, że się uspokoiłaś.
Neta bardzo mi przykro, że znowu się nie udało. Jednak zaraz kolejna okazja, może teraz? Tule Cię mocno, trzymaj się i nie zadręczaj. Wiem, że ciężko odpuścić i zająć się czymś innym, ale będzie dobrze. Zobaczysz.
Milutkiego początku weekendu Wam życzę.