• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Carollina, no widzisz, wiżytka udana. A zespołu antyfosfolidowego sie nie bój. Jak będziesz w Polsce to jego tez sobie zrób. Bo to nic strasznego - problemy z krzepilwoscia krwi. I to moze być powód poronien. Trzeba wtedy lykac Acard, a jak poważniejszy stan, to brać w ciazy heparyny. Ale to nic strasznego.

Wlasciwie to nie wiem po co to pisze, bo Ty lada chwila zaciazysz, wiec nie bedzie żadnych badań. Zobaczysz! Ja skutecznie krakam... Madziorkowi tez krakalam:))

reklama
madziorr 023.jpgNie wiem czy coś zobaczycie bo bladziochy straszne. Ten nie podpisany jest z rana. Temp. niska, robiłam jeszcze jeden taki jak ten wieczorny, ale wyszedł bledszy nież wczoraj z wieczora;/ nic jadę na betę to się wyjaśni, ale stres jest. PS bo widac tam coś prawda?

Załączniki

• madziorr 023.jpg
    madziorr 023.jpg
    6,7 KB · Wyświetleń: 85
  • madziorr 022.jpg
    madziorr 022.jpg
    6,2 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
Madziorrek widać jak byk! No to ja już po cichutku gratuluję, ściskam Cię mocno i trzymam kciuki za poziom bety :-D
Jest dobrze. Bardzo dobrze. Mmmmm ależ mi kawa z rana smakuje jak sobie patrzę na II kreseczki na Twoim teście. Trzymaj się i staraj nie stresować za bardzo.

Agawa no to prawda z tymi powrotami do firmy. Myślę, że to powszechne, zwłaszcza w firmach rozwijających się tak dynamicznie. Akurat przypadek Twojej koleżanki super! To im zagrała na nosie, hehe... Odchowa sobie dzieciaki i może się rzeczywiście tak zdarzyć, że okaże się w firmie niezbędna i wcale jej nie zwolnią.
A Ty się nie smuć i nie wybiegaj za bardzo w przyszłość. Ja w pracy też nie mam fajnej sytuacji i jak zniknę na macierzyńskim może różnie być, ale zniknę i tak :-D i wierzę, że wszystko się jakoś poukłada. Przecież najważniejsza jest Rodzina, co nie? BUZIAK

ania, trzymaj się Kochana, nic się nie bój. Wszystko pójdzie sprawnie.

carollina oj no to super, że jesteś okazem zdrowia! Teraz możesz zacząć na poważnie zacząć myśleć o kolejnym baby.. Fajnie. Badania porób jeśli będziesz musiała, ale może się faktycznie okazać, że wcześniej zajdziesz w ciążę. Jedno może warto byłoby sprawdzić, jaki masz poziom TSH. Lekarze mówią, że jeśli jest zbyt wysoki to właśnie to odpowiada obumieranie ciąży. Ja miałam trochę za wysoki. Niby norma jest dość wysoka, ale mój lekarz (i gin i endo) mówi, że im niższy tym lepszy. Tak poniżej 2 jest super. A ja miałam, koło 4 i choć to była norma to jednak nie dla ciężarnej.
Cieszę się, że się uspokoiłaś.

Neta bardzo mi przykro, że znowu się nie udało. Jednak zaraz kolejna okazja, może teraz? Tule Cię mocno, trzymaj się i nie zadręczaj. Wiem, że ciężko odpuścić i zająć się czymś innym, ale będzie dobrze. Zobaczysz.

Milutkiego początku weekendu Wam życzę.

Madziorek tory kolejowe jak w morde strzelil!!!!! Kciuki za bete, odpoczywaj i no stres &&&&&&

Neta oszzz ta wredota, na co ona przylazla. Nadzieja wroci jestem pewna a moze jak odpuscicie to los splata Wam figla &&& buziaki

Milego dnia Kobietki

ehh dziekuje Wam;* boje się jechać na tą betę, jeszcze4 nigdy na becie nikt mi nine powiedzial "jest Pani w ciazy" zawsze tylko: Ponizej jednego przykro mi....;) ale jak tylko beta wyjdzie na plusie to juz musi być dobrze;) Pojade od razu do Dyrekcji i po l4;p Dziękuje za wsparcie i czekam na resztę dziewczyn z listy;) Agawa, Ewik&&&&&&&&&&&&&&& i reszta cuuuudownych kobitek;*

SUPER KRECHY :-) Teraz nie denerwować się, leżeć, odpoczywać i słuchać NAS - będzie dobrze !!! Mamuśka !!!
Ja zrobiłam test, negatywny, ale zaczyna boleć podbrzusze - nie nastawiałam się więc jest OK :tak:
Dobrego dnia Kobitki :-D

MADZIOREK LEPSZYCH WALENTYNEK NIE MOGŁAŚ ZAPLANOWAĆ :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry