• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej dziewczyny!!!

MADZIOREKKKKK!!!
Tyś widziała Bladziocha!!!!!!!!!!!!!!! KOBIETOOOO!! TO jest ogromnaaaa gruba krecha! Fasolkkkkkaa jak nic:) ALE super! Gratuluję i dużoooo sił i wspaniałej ciąży :*:*:*:*
Agawa &&&&&&& !!!!!!!!!!!!!! :))

Mika – właśnie to jedno zdanie spędza mi sen z powiek.. czyżbym nie miała jednego jajnika? Eh…chyba nie;p
Ania – nie wiem jeszcze czy dobre czy nie :) Do Andżeliki jadę w poniedziałek, więc zobaczymy.. a do swojej ginekolog jadę we wtorek… Dzwoń, umawiaj się!

Buziaki Walentynkowe dla Wszystkich, mam nadzieję, że już za tydzień wskakuję na listę staraczek i po pierwszym cyklu z niej wypadam i przejmuję brzuch eski ;)) TAKI MAM PIĘKNY PLAN!!
Ja miałam wczoraj niespodziankę od męża, bo wczoraj wylatywał :))

IMG_20140213_090313.jpg

Załączniki

• IMG_20140213_090313.jpg
    IMG_20140213_090313.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Madziorek to jest mega krecha a nie bladzioch leć na betkę:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Neta tak mi przykro ale poczekaj berek zaczął drugą turę;)

Ewik tak samo łap fluidki ;)

Celta buziaki i zabieraj się do roboty kilka brzuchów do przejęcia:tak::tak:

Pietrucha założę się że masz 2 jaja, a brzuszek powoli pęka hihihih i kluje się mój kurczaczek wielkanocny:-):-)

Caroline dobrze widzisz bo to ie nowe ciuszki tylko po moim bracie 10 letnim, a że do 8 miesiąca miał być Julką to i różowe się trafiło:-D:-D cieszę się, że jesteś zdrowa baba teraz do pracy:-):-):-):-)

Mika pokażesz jakieś zdjęcia???? chaty???

Agawa gratuluję awansu i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Marcela piękny duży chłopak, trzymam kciuki za pozytywne badania :tak::tak::tak:

Elka Ty też łap te fluidy i wiesz:tak:

Maga póki @ nie ma jest nadzieja też trzymam kciuki;)))):tak::tak::tak:

Annte cieszę się z zielonego światełka dla Ciebie;)

Ania jak tam żyjesz nam???

Malgonia jak samopoczucie Twoje??

Resztę z walentynkowymi buziakami pozdrawiam:-):-)

...a ja już po badaniu,jestem w domku....było delikatnie mówiąc nie fajnie,nie dostałam znieczulenia tylko tabletkę przeciwbólową godzinę przed (Naproxen) chyba nie działała bo ból był mega,ale tylko kilka minut to trwało więc spoko....cieszę się,że mam to już za sobą...................babka mówiła ,że wszystko ok w środku ale szczegółów dowiem się na wizycie u mojego gina.

Ja już też walentynkę dostałam:-)

Teraz trochę muszę się zdrzemnąć bo przez ten stres strasznie chce mi się spać ale potem napisze do Was!!!

Pozdrawiam!!

Ostatnia edycja:
Madziorek dwie krechy jak nic! Ja 3 dni przed spodziewaną @ miałam jeszcze mniej widoczne, a już kilka dni później coraz mocniejsze i mocniejsze ;) trzymam kciuki za betę

Madziorek - ja tez widze II krechy, wiec potwierdzam, ze w IRL tez je widac :tak: tyle dziewczyn nie moze sie mylic :)
Mam nadzieje, ze tak wlasnie dzisiaj na becie Ci powiedza :) trzymam kciuki za szczesliwe walentynki :)

Agawa
- dziekuje, mam nadzieje, ze te moje straty to jednak przypadki. Fakt, jestem spokojniejsza po tych badaniach, ale juz nie taka odwazna jak po pierwszej stracie... Jestem dobrej mysli i przed owulka... moze tym razem? Kto wie ?
A w PL zrobie test na zespol anty. tak, czy siak, czy bede wtedy w ciazy, czy nie:) zrobie.

Celta - dokladnie, tak mowila kolezanka mojej siostry, zeby zrobic progesteron i TSH. Ty tez do roboty sie zabieraj :)

Maqa - nastepny cykl bedzie juz swiadomym staraniem :) mimo wszystko jeszcze trzymam kciuki z ten cykl, poki nie ma @:)

Pietrucha - po tym co w domu wyprawiasz i naprawiasz to musisz miec 2 jaja jak to Eska stwierdzila :) wskakuj na liste i do roboty :) Mila niespodzianka na wczesniejsze walentynki:)

Ania - ciesze sie, ze juz po badaniu... ze szybko poszlo... trzymam kciuki za wyniki :) Bedzie dobrze :)

U mnie znowu leje, wieje pogoda paskudna... mam nadzieje, ze przynajmniej u Was jakies sloneczko swieci :)

Pozdrawiam Walentynkowo :)

Ostatnia edycja:
Agaawa przecież mój brzuch ciągle na Ciebie czeka :) no i gratuluje awansu!!! Teraz jeszcze brzuszek weźmiesz ode mnie i pełnia szczęścia :) trzymam &&&&&&&&&&
Madziorrek no pięknie!!!!!! :)
karaiwina już taki szkrab rośnie u Ciebie :) jeszcze kilka mies :)

Pozdrawiam Was wszystkie gorąco!!!!! :*

Madziorku leć na betę jak radzą dziewczyny!! A krechy widać jak byk. Mi w 42 dc wyszedł troszeczkę ciemniejszy test (robiłam Pink test), chyba ten sam, bo podobnie wyglądał. Więc ciąża jest jak nic;))

Aniu dobrze, że już po badaniu i cieszę się, że jakoś to zniosłaś, ale czego się nie robi żeby być mamą...

Z moich obserwacji wynika, że Aschlee zapoczątkowała, bardzo owocny rok tymi trojaczkami. Kto wie może jakiś wyż demograficzny w 2014 nadejdzie;):P Dlatego buziaczki walentynkowe z fludkami dla staraczek wysyłam~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Wypisywać się z listy, ale już!!

Ostatnia edycja:
reklama
I ja mogę z pełną odpowiedzialnościa przesłac moc ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ beta 80,9!!! tylko te krawaienia i niska temperatura;/ ehh dostałam juz luteine i dupka, oby zadziałało;)))

Ania przykro mi, że Cie bolało, ja to dobrze zniosłam, też tylko tabletkę miałam, ale o bólu można szybko zapomnieć!!!!!!!!!!!!!!

Michalina zagarniam obiecany mi brzuszkol;* Dzięki wikusia za kciuki.

I dziękuje za &&&& Wszystkim. Teraz już będzie tylko lepiej mimo plamień i niskiej tempki;p Buuuuziam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry