• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
wskoczyłam, bo Eska mi zakablowała o Madziorku, kochana Madziorku ogroooooooooooooooooooomnie gratuluje!! Boże ale super!!!!!! :-):-):-)

Marcela no Igor cud, miód i orzeszki :-)

Agawa wielkie gratulacje awansu! ale żeś bizneswoman :-)

anncka kciuki za walentynkowe bara bara :D oby się z tego COŚ wykluło :-)

dla reszty buziaki!! nie odpisze więcej, bo mój wymagający potworek wzywa.. ma od wczoraj jakieś akcje, że chyba mu egzorcyzmy odprawie :-p

dziewczyny ale się ubeczałam jak czytałam Wasze piękne wiadomości. Dawno nie czułam od nikogo tyle ciepła i otuchy. Dziękuje;)))) Niech tylko betka i dzidzia rosną na zdrowie;)))

Czekam na resztę topniającej listy... żeby @ już do nikogo nie przyszła!!!

madziorek oooo widzę,że suwaczek już jest:-D &&&&&&&&&&&&&&&& trzymam kciuki baaardzo żeby fasolka zdrowo się rozwijała a czas tak szybko leci,że już nie długo będzie widać 30 a nie 3 tc:-D

Madziorku cudownie!!!!! bedzie wszystko dobrze!!!! ja w tej ciąży orzez tydzień krwawiłam, a nie plamiłam i nic złego sie nie stało. jak najwiecej spokoju Ci zycze :) :***

Madziorrek ja juz gratulowalam ale nie zaszkodzi jeszcze raz. Teraz musisz uwierzyć, ze wszystko bedzie dobrze. Sciskam Cie serdecznie:)):-D

Aniu, biedaku, szkoda ze bolało, ale minęło i jestes o krok bliżej.&&&&

Maqa a Ty nie miałas dzisiaj testować? Coś tutaj krecisz.... Karny zaraz bedzie:))

O dziękuje marcela, uspokoilaś mnie...;) a nie pamietasz jaką mialas temperaturę może? Bo ja ma 36,3, Straaaasznie mnie to martwi.... w zeszłe ciąże mialam ponad 37. Miala ktoraś z Was taka niska na poczatku kobitki moje??:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry