• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Madziorek wielkie gratulacje, aż mam ciarki na plecach

A ja wracam do was po chorobie, oj było ciężko, grypa dopadła mnie i mojego syka, ale na szczęście już wracamy do zdrowych i wesołych. Idę dziś do ginekologa na badania po zabiegu i zastanawiam się czy pytać się o te wszystkie badania które wyczytałam, i nalegać aby je zrobić ?

Madziorek :-D &&&&&&&&&&&&&&&&&

eska a może jakieś zdjątko Mikołajka nam tu wkleisz? za wizytę&&&&&&&&&

aschlee a Ty nie miałaś przypadkiem dziś wizyty????..i jak?czekam:-)

celta co to był za koncert??pokoiki świetne:tak:

mika,ewik,karaiwina,agawa,maqa,michalina,magda,marcela,martocha,galwaygirl,lili i....reszte POZDRAWIAM

własnie prześledziłam forum. Dolączyłam z celta w sierpniu. Eska dowiedziała, się wtedy, że jest w ciąży:)) Zaczęla z napradę z fest betą ponad 2000 chyba;))) No i takie to odległe się wydaje... hihi

A moj gin mi dzisisaj przez tel powiedzial, ze taka infekcja nie wrozy nic dobrego ciazy;/ to co ja mam zrobic jeszcze pytam sie?? juz jem tyle czosnku, cebuli i innych ze smierdze tak , że czuć na Podhalu u Eski:)))) kurde;/ nic chora czy nie chora tym razem się uda bo czmu niby ma się kurna nie udać????!!!!???

Buziam wszystkie mamusie, wszystkie zaciążone ( w ty Agawe) caluje w brzuszek, a dla staraczek------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

madziorek nie martw się tak kochana,odpoczywaj dużo i nastrój się pozytywnie,nic więcej już nie zrobisz a optymistyczne nastawienie też jest bardzo ważne....a ten lekarz to coś za bardzo straszy:crazy: przeziębienie na pewno nie sprzyja ciąży ale bez przesady nie zabija!...wszystko będzie dobrze...nie długo poczujesz się lepiej,buziak:happy:

Madziorrek, no bez jaj. Nie Ty pierwsza w ciąży bardzo chorujesz. Kobiety z rakiem, po chemioterapii zdrowe dzieciaki rodzą, więc bez przesady. Mnie tylko martwi, że ŁAZISZ ZAMIAST WYGRZEWAĆ SIĘ W ŁÓŻKU!!!! ZA 8 MIECHÓW NALEŻY CI SIĘ LAŃSKO W OBOLAŁY PO PORODZIE TYŁEK! I tyle w tym temacie :cool2:
Eska, hop, hop :-)

ewik ewik ja nie wychodzę z domu;** siedze jak piesek sama dziś , mimo że mam urodzunki bo nikogo nie wpuszczam, co by mnie nie zaraźili. Ale i tak jestem dobrze nastawiona;)))))))))))) Musi być mega dobrze;-);-);-);-) A Ty Ewik masz juz piewrwsze objawy jakies??:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry