Kochane ciocie jestem wyszłam dopiero z gabinetu o 21 i zanim wróciliśmy z Krakowa była 23 i byłam mega padnięta, u nas wszystko ok niestety nie ma zdjęcia bo się nie mierźliśmy w tym tygodniu Pani doktor stwierdziła, że nie ma sensu bo 2 tyg temu był mierzony ino mi go pokazała wystawił tyłeczek i tyle go widziałam

)) Ustalilismy termin cięcia na 9 kwietnia

)))
A do mnie dziś Izka z Igorkiem przyjeżdża !!!!!!!!:-):-):-):-)
Aschlee- cieszę się że jest zdrowy silny dzidziuś z bijącym serduszkiem to jest teraz najważniejsze i dbajcie o sibie
Madziorku sto lat sto lat spełnienia marzeń i żeby ta mała nasza fasolinka zdrowo rosła a Ty odpoczywaj i leż z nogami do góey i spróbuj może inhalacji co????
Ewiku kochany jestem jestem dziękuję za troskę i łap kochana fluidki najmocniejsze i najporządniejsze jakie się da:-):-)
Agawa - trzymam nieustannie kciuki i ślę równnież fluidki dla Ciebie :-):-)jak się czujesz w ogóle???
Caroline - kurcze nie wiem bierz jakieś leki , energetyki i działajcie

)) trzymam kciuki
Madzia - pozdrawiam Was z Zosieńką
Elka - buziaki za Ciebie również trzymam kciuki

))
Maga - no to kiedy te prawdziwe staranka zaczynasz???
Karaiwina - super trzymam kciuki za twoją mamę myślę, że ja podbudujesz i wszytsko co złe minie i doda jej powera

)))
Celta - fajna kolorystyka tak wesoło, ale dzieciaczki będa miały cudownie, całuję Cię mocno mocno

*
Joaro - witaj masz kilka karnych jakbyś chciała wiedzieć
Ania - jak tam jaki dalszy plan działania teraz z badankami??
Ancka pozdrawiam serdecznie
Mika - co tam U Leosia???
Każdą z osobna całuję gorąco i pozdrawiam

)) i lecę coś ogarnąć żeby Iza się nie wystraszyła bajzlu

, a siebie przede wszystkim żeby się Igorek cioci nie wystraszył

))