Eska Mikolaj urodzi sie 4 dni dokladnie przed naszymi pierwszymi urodzinkami.super.Pozdrow Izke od nas
Pietrucha wielkie wielkie, ogromne kciuki za wizyte.Jasne ze marzec twoj.niezapomnij o brzuszku Ozil ze oddaje, wlasnie gdzie ona sie podziewa?
Aschlee super, trojaczkow niebedzie ale bedzie zdrowiutkie groszek albo groszkunia:-)na kiedy termin wyliczony?
Madziorek spioznione ale najszczersze zyczenia no i oczywiscie nudnej ciazy.Beta super, lez i sie kuruj i bedzie super.a u ciebie jaki przewidziany miesiac?
Agawa za czwartek.ogromne kciukasy&&&&&&
Karaiwina jejciu 8 cm to juz tak duzo.super
Pochwalcie sie swoimi brzuszkami dziewczyny
Maga ta marzec&&&&&
Caroline a moze dacie rady jakos podzialac
Mika hop hop! Wyslalam ci zaproszenie na facebooka:-)
Pietrucha wielkie wielkie, ogromne kciuki za wizyte.Jasne ze marzec twoj.niezapomnij o brzuszku Ozil ze oddaje, wlasnie gdzie ona sie podziewa?
Aschlee super, trojaczkow niebedzie ale bedzie zdrowiutkie groszek albo groszkunia:-)na kiedy termin wyliczony?
Madziorek spioznione ale najszczersze zyczenia no i oczywiscie nudnej ciazy.Beta super, lez i sie kuruj i bedzie super.a u ciebie jaki przewidziany miesiac?
Agawa za czwartek.ogromne kciukasy&&&&&&
Karaiwina jejciu 8 cm to juz tak duzo.super
Pochwalcie sie swoimi brzuszkami dziewczyny
Maga ta marzec&&&&&
Caroline a moze dacie rady jakos podzialac
Mika hop hop! Wyslalam ci zaproszenie na facebooka:-)

...........a tu mają jakieś porąbane przepisy,że podobno nie ma wskazań do narkozy przy histero ale zdziwiona byłam,że znieczulenia miejscowego też nie dostałam bo przecież nawet przy blombowaniu zęba się daje..ech ale co tam.....było minęło...dałam radę.............teraz jeszcze tylko ten kariotyp mi został no i może więcej jakiś badań genetycznych mi zleci p.Angela ...no i plemniczki