• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
maqa- tak czytalam, ze z****lam nowiutkiego kindla;/ stanelam na niego;p

Michalina coż za piękna sesyja;))) Mam nadzieje że mój kropeczek się doczeka takiej również i zgapimy od Wkusi, najpierw zabraliśmy brzuszek, a teraz pomysł na sesje;)) co Ty na to??:)

Buziaki dziewuchy;*

reklama
Pietrucha to dobrze. Jak masz taką konkretną p. ginekolog to na pewno będzie już ok:)
Michalinko rozpłynęłam się przy komputerze. Piękności najsłodsze taka Wiktoria;) Ja też czuję, że będzie córka u mnie, ale na pewność jeszcze przyjdzie mi zaczekać...
Pozdrawiam:*

Pietruszko super wiadomosci, plan dzialania jest to najwazniejsze, marzec juz tuz tuz mocno zaciskam kciuki za staranka &&&&

Michalinka sesja cudna, Wiki przeslodka i cala rodzinka prezentuje sie bosko :*

Izka fajnie ze odwiedziny sie udaly, psiaki i maluchy przeslodki widok

Agawa kciuki za jutrzejszy test &&&&&&&&&&&&& alez sie nie moge doczekac koniecznie poprosze o raport z misji;-)

Cześć laseczki!!
Czytam Was codziennie ale nie mam czasu napisać. Taki zagoniony okres mam. Niesamowicie sie cieszę ze madziorkowi sie udało oraz ashlee!!! Mam nadzieje ze dołącza do nich następne ciezaroweczki!! Eska lachonie jeszcze chwila i przystojniak bedzie z Tobą! Wtedy może babyboomowa ciocia wkoncu Was odwiedzi!!!! :-) Michalinka śliczna rodzinkę tworzycie!!! pietrucha trzymam kciuki!! Za resztę tez :-* A i Celtus piękne kolory pokoju!! Resztę pozdrawiam!! Ja tak z pamięci bo z telefonu na szybkiego pisze żebyście nie zapomniały ze ja jestem mimo tego ze dopiero w kwietniu zaczynam serduszkowanie. Nie znajdzie sie chętna jakaś do oddania brzuszka??:-) Buzki!!!!

pietrucha cieszę się,ze już masz jakąś diagnozę i zielone na staranka:tak: trzymam baaaaaaaaaaaaaardzo kciuki za Ciebie

.........A ja Wam powiem Kochane,że coraz bardziej pragnę dziecka...........dziś przyszła do mnie do pracy nowa dziewczyna w moim wieku....ma troje dzieci..................ja też już mogłam dawno mieć.........ale mam takie parcie na zrobienie tych badań i chęci do działania..........wiem ,że następnym razem mi się uda;-)musi!!!!!!!!!!!

Buziakuje wszystkie Kochane Babeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*] dla Naszych Aniołków!!

Sysiq dobrze, że się odezwałaś. Pozdrawiam:*
Ania To świetnie, że pozytywna starankowo-macierzyńska strona wraca;) Z tego co pamiętam w Polsce w maju będziesz robić badania prawda?? A maj już tak nie długo... I to już będzie komplet?? A jak histero, bo chyba nie pisałaś, albo przeoczyłam??

karaiwina w przyszłym tygodniu spodziewam się telefonu od lekarza i dowiem się co tam histero okazało ale babka,która mi robiła mówiła,że wstępnie jest ok więc jestem dobrej myśli......................a jak Ty się czujesz???

eseczko co u Ciebie...powiem Ci zazdroszcze,że mieszkasz w takim fajnym miejscu.......ja tęsknie za naturą,górami...nawet zwykłą łąką........a jak tam wczorajsze spotkanie z Izką i Igorkiem????? buziak w brzusio!!!!

reklama
Super Izka to naprawdę fajna babeczka a mały jest cudowny bez 2 zdań grzeczny kochany i śliczniutki;) było super naprawdę obgadałyśmy zlot i nie ma bata żeby się nie odbył :-):-):-):-) klamka wczoraj zapadła:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry