• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
to suuuper......................ja się piszę na zlot!!!!

A gdzie Wy te zdjęcia z sesji Wikusi oglądacie.....................przeoczyłam czy co???gdzie one są:eek::-(

reklama
Aniu Powiem ci, że to mnie brzuch zakłuje to tam zaboli, ale pozytywnie, bo czuje, że w ciąży jestem. Poza tym ostatnio muszę uważać na to co jem, bo po większości rzeczy mam przeokropną zgagę. No i ten detektor to rewelacyjna sprawa. Dzięki niemu zaczęłam myśleć o dziecku i przestałam się zamartwiać, ale i tak boję się tego 14 tygodnia. 14t5d na USG wyszło, że właśnie do tego momentu rozwijał się Franek, a ja dowiedziałam się o tym dopiero w 20 tc. Także bardzo boję się co będzie , ale wiem, że jak przetrwamy ten nadchodzący tydzień to już będzie dobrze. No i mam przeczucie na dziewczynkę;)

Ostatnia edycja:
Nice:) Fajnie, ale nie wiem jak to będzie z moim brzuszkiem, bo wg OM termin mam na 8.08, a wg USG 19-21.08 więc różnie może być, a w jakiej miejscowości to wklepie sobie w mapę żeby zobaczyć ile km:)

kurcze klikam w to i nic:-(....chyba coś chrzanie :confused::confused:

karaiwina nie bój sie tego 14 tygodnia przeleci szybko i będzie 15,16,17........i tak do końca ciąży.,wiem doskonale co czujesz ja też zawsze sie bałam jak nadchodził tydzień ,w którym traciłam poprzednie ciąże....to normalne,każda z nas tak ma..........................ale tym razem wszystko będzie dobrze

Witam
Pietrucha
, o co chodzi z tym kwasem foliowym? Bo już mi wyobraźnia pracuje :eek: Trzeba zrobić kariotyp czy jakieś inne badanie? Coś w necie kobitki pisały, że po stracie czasem lekarze zapisują mega wysokie dawki kwasu tylko dalej nie wiem dlaczego?

Pozdrawiam babeczki, zmordowana jestem po pracy i odpadam. Uściski.

Celta, Wielki Dzień się zbliża! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Cześć Dziewczynki!

Pietrucha, no super wieści u Ciebie. Teraz raz dwa i bedziemy czekać na malenstwo razem z Tobą! &&&&&

Eska, od Ciebie to biją taka radość i głód życia, ze aż miło. Przyjadę do Nowego Targu, a co!

ewikewik, a co Taka zagoniona jestes?

Sysiq - dobrze ze jestes.

Elka, zdam jutro relacje jak zatestuje, spoko, ale nie ma co sie nakręcać. :)) fajnie, ze Wy wierzycie bardziej ode mnie.

dzisiaj długi dzień szkoleniowy. A jutro ja prowadzę szkolenie. Wiec ide spać. Buziaki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry