• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Karaiwna myslami jestem z Tobą. Musi być dobrze! Dawaj szybko znać.
Agawa a nie byłoby pewniej z krwi skoro to hcg bierzesz. Jak nie w tym miesiącu to może małego półwłocha z Alp przywieziecie.
Madziorrrek​ dawaj znać jak bliźniaki

reklama
Karaiwina na pewno wszystko dobrze modlimy się i trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agawiszonie mój drogi ja wiem, że jutro będą 2 mocne krechy że Hej:-):-):-)

Madziorek &&&&&&&&&& za bliźniaki tak jak napisała Galway

Karo wypoczynek wstawiony znowu jaram się od rana zmieniłam centrum dowodzenia z sypialni na salon;-);-)

Pietrucha no stress mam fajne taczki i sił co Gołota zwiozę Cię;P i nie kus mnie od rana ciasteczkami bo mi slina pokapała:):angry::angry:

Maga jak tam samopoczucie i w ogóle życie ???

Anusia podstawa tgo dobre nastawienie i to co się ma w głowie i będzie dobrze;)))

Nanulka super rośniecie ;) i trzymam kciuki za owocne staranka oczywiście

Galway pozdrawiam i napisałabyś co Tam u Ciebie :tak::tak:

Suana cieszę się że się dobrze czujesz byle tak dalej:happy::happy:

Sysiq no ja mam nadzieję, że mnie odwiedzisz bo jak jesteś w Polsce to masz daleko do mnie że hej:P

Ewik moc fluidów ślemy z rana:-D:-D

Michalina cuuuuudoooooooooooooooooooo też chce taką sesję już wymyśliłam nawet plan:-):-)

Elka pozdrawiam serdecznie i na zlot sie szykuj :P:tak:

Celta buziaki:-D:-D:-D

Ozila ciekawe co tam u niej masz karniaka indeks.jpg

Pozdrawiam wszytskie bardzo bardzo mocno i całuję z samego rana spod samiuckich Tater Hej:-):-)

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 49
Dziewuchy ale ja mialam tylko jedno jajo to jak bliźniaki;p jeszcze 20 min. Zaraz zniose jajako.... Głupio to zabrzmiało.... Ktoś wie co u Karaiwina??

1844

Ostatnia edycja:
karaiwina kochana, czekamy na wieści!!! Na pewno będzie dobrze!!!!!!!!

Madziorrek pięknie CI beta rośnie :))) Tak się cieszę )))) Ja tyle czekałam na tą Twoją ciążę (jak na swoją :)))))))))

mika co ten chłop nawyrabiał ? coś poważnego sobie zrobił???

eska Ty optymistko :) Uwielbiam Twoje posty :) A co wymyśliłaś z sesją? opowiadaj

W ogóle dziewczyny dziękujemy za miłe słowa o sesji :)) Niesamowita pamiątka będzie :)))
Następną robię jak Wiki usiądzie, tym razem na sesję pojadę do Magdy - w końcu ma rozkręcić swój biznes :))))))))))))))))))

Magda, Marcela, Martoocha co słychać???

Nunulka miło Cię zobaczyć :))))) Ty już do pracy wróciłaś? Tak szybko?????

Karo po prostu CMOK CMOK CMOK

Agawakciukasy ciągle trzymam, ale chyba nie ma za co bo dobra passa się zaczęła :))))

pietrucha ale słodkości nam wysłałas... mniam mnam

ania udało Ci się zdjecia zobaczyć????

Czekam na zlot babeczki Wy Moje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karaiwina trzymam kciuki kochana, musi być dobrze!!!! :*

Mika coś poważnego mu się stało?!

Madziorrek cudowna beta! Może serio to będą bliźniaki? :P

Michalina
u nas masakra od 3 dni. Pisałam na rozpakowanych właśnie, ale może i tu przekleję, bo pomocy mi potrzeba.

Mała prawie ciągle płacze, max 10 min wytrzymuje na macie lub leżaczku i chce na ręce - jak tylko ją wezmę zaczyna marudzić, ale już tak nie płacze. No i bardzo dużo śpi. Karmię butelką i przy prawie każdym karmieniu robi awanturę, Zawsze dostaje w temperaturze ok 37 stopni, a teraz zauważyłam, że jak zrobi się prawie zimnne, to dopiero zaczyna jeść. Wiem, że to pewnie absurd totalny, ale wydaje mi się, że chyba to coś związanego z ząbkami. Ślini się okropnie, zjada pieluchę, jak dałam jej zimny gryzaczek to lizała jak głupia. Ciągle chce też smoka, wcześniej pociumkała przy płaczu, a jak się uspakajała to wypluwała, a teraz prawie go zjada. Na dolnym dziąśle zauważyłam symetrycznie czerwone,rozpulchnione lekko miejsca, ale to nie jedynki! Albo 2, albo 3. Wiem, że to brzmi absurdalnie, bo ona ma dopiero 10 tygodni. Dałam jej dzisiaj trochę żelu na dziąsło - uspokoiła się po 10-15 min i zasnęła.

Nie ma gorączki, kataru ani kaszlu. Nie jest to brzuch - ma bąki, brzuszek miękki praktycznie i robi 2 kupki dziennie. Jedyne co, to są chyba luźniejsze niż zwykle.

Dzięki Michasia;**** #majcie kciuki, żeby dalej szło tak ładnie jak Wam;)))

Mika- jestem niegrzeczna przepraszam. Moc całusów i zdrowia dla mężulka. #maj się dzielna kobieto.

Eska;**** Dziękuje za miłe słowa

I reszcie dziewczyn tak bardz bardzo dziekuje za kciuki, że szok;))))

Madzia- ucałuj Zosie od cioci, i niech jej już nic niedokucza;*

reklama
Kochane już po badaniu krwawienie ustało aczkolwiek lekarz twierdzi, ze krew jest, a już nie wypływa mi, ze tak powiem. Mam leżeć. USG dopiero jak się krwawienie na maxa uspokoi. Luteina i lezenie mi zostaje i bedzie dobrze!!! Podpisuje wam pózniej.
Buziaki! :* i thx za wsparcie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry