• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hejka

Madziorek szalejesz Kochana blizniaki jejnojajowe SUPER!!!!!!

Pietrucha &&&&&&&& za zrzucenie kilogramow, ja tez czasem jem z pary uwielbiam takie pulpeciki jak mielone i do tego buraczki oczywiscie tez z pary mniam mniam

Mika eh te chlopy, moj ledwo ma katar a jakby byl umierajacy

Madziu oby zabkowanie nieco odpuscilo &&&&&&&&

Ania fajnie ze szwagierka przyjezdza i to z synkiem, wesolo bedzie w domu

Agawa ja tez nie pierwszej mlodosci 32 latka ale drugiej mlodosci hahaha glowa do gory!!!

Karaiwina &&&&&&&&&&& czekamy na dobre wiesci!!!!

reklama
Magda ehhh, co to moze być? Ząbki tak wcześnie??? generalnie może coś tam się jej robi i dlatego taka marudna? Czytałaś coś w necie???

Mika mąż pierdoła :D Takich kochamy najbardziej!!!!!

A ja w tym roku skończę 32 lata!!! Więc Wiki urodziłam mając 31 lat, więc ja też już pierwszej młodości nie jestem :))) ale czuję się jak 21 latka :))) a coooo

Hej dziewczyny!

Elka - proszę o przepis!:)
madziorek - ale betaaa,woww:))))

karaiwina - wierzę, że wszystko jest ok i na dniach pójdziesz do domku leżakować:*
A teraz dziewczyny, chciałam Wam polecić odżywkę do rzęs - jaką sprzedaje nasza ESKA!
Jest naprawdę rewelacyjna!
Moje efekty po 8 tyg:

IMG_20140220_133055.jpg

IMG_20140220_180529.jpg

Załączniki

• IMG_20140220_133055.jpg
    IMG_20140220_133055.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 67
  • IMG_20140220_180529.jpg
    IMG_20140220_180529.jpg
    8,8 KB · Wyświetleń: 56
Pietruszka przepis jest prosty miesko mielone cebulka sol pieprz i jajko formuje w pulpeciki i do parowara tylko nie robie za duzych bo w trakcie gotowania rosna, jak lubisz jakies przyprawy to spokojnie mozesz dodac np ziola prowansalskie czy cos tam. Oczka przepiekne podeslij jakiegos linka z informacjami. Buziaki

Madziorku uwierz ze moze byc dobrze, baaa ze bedzie dobrze innej opcji nie bierzemy pod uwage :*

Michalina zaczynać się już może, ale pewnie nie wyrośnie jej jeszcze ząbek. Na forum Emka napisała mi,że jej małej też w 2 miesiącu pokazały się zalążki, a potem schowały i dziecko dalej bezzębne, a ma 8 miesięcy :) Także to możliwe!

W każdym razie kochane byłam u lekarza i pani powiedziała, że ewidentnie "coś się dzieje ząbkowego" + mała ma infekcję, ale dopiero początek i dobrze, że od razu poszłam, bo jakby sytuacja z ząbkami się zaostrzyła, to infekcja mogłaby wystrzelić. Dostałyśmy witaminkę C (standard) + kropelki od gardła, spray do noska i inhalacje mamy robić. Będzie żyła! :) Tylko ja padam na pysk...

Eska pisz po ile, widziałam na FB - chociaż nie narzekam na swoje rzęsy, chyba po tej odżywce będę robić nimi wiatr :-D
Karaiwina &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Ogólnie kosztuje 144 zł z wysyłką i jest to oryginał z USA do brwi i rzęs i opakowanie starcza na pół roku gdzieś, skutków ubocznych z okazji odstawienia nie ma wiem z autopsji:)https://www.facebook.com/rapidlashnowytarg pierwszy efekt widać tak po 4-5 tygodniach rzęsy są dłuższe i nowe wyrastają, i mamy taka promocję że przy zakupie 2 kremik Termissa z wód geotermalnych Podhala gratis krem jest jak te z górnej półki kremy termalne Vichy tu o kremie: EKOcentryczka: Coś nowego - krem Termissa z Podhala

IMG_9247_mini.jpg

Kremik produkuje moja koleżanka z pracy ;)

Załączniki

• IMG_9247_mini.jpg
    IMG_9247_mini.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry