carollina
Fanka BB :)
Ja nic nie pisze, jakos nie mam weny, ale codziennie, regularnie Was podczytuje 
Michalina - fotki sliczne
super pamiatka 
Karaiwina - trzymam kciuki kochana, zeby krwawienie ustalo juz na dobre i zeby z Wami bylo wszystko ok
trzymajcie sie i daj znac co i jak, bo sie martwimy...
Agawa - ja takze nie przestalam trzymac kciukow
a jak tylko znalazlam czas to zagladnelam tutaj, zeby przede wszystkim dowiedziec sie co i jak z Twoim testem
mam nadzieje, ze jutro juz bedzie ciemniejszy
moze Ty nie wierzysz, ale my wierzymy 
Magda - zabki??? moze??? kto wie... Roznie dzieci przechodza zabkowanie... Mikolaj jak tylko skonczyl 5 miesiecy to dzien po dniu w tydzien wyszlo 5 zabkow, a jak mial roczek, to juz mial ich 15, brakowalo mu tylko jednej czworki. Nie znosil tego zle, ale byl strasznie marudny. Juz mialam czasami dosyc, bo albo choroba, albo kolejny ząb wychodzil. Teraz pocieszam sie, ze ten etap mamy juz za soba... teraz czekamy tylko na 5tki i 6tki
Zycze wytrwalosci 
Mika - bidulko... chyba kazdy facet tak ma, ze robi z siebie takiego poszkodowanego... ale dobrze, ze nic powaznego sobie nie zrobil...
Ania - odwiedziny rodziny
zawsze milo jak ktos przyjezdza... ale czas wtedy baardzo szybko leci...
Madziorek - beta super przyrasta
oby tak dalej... dziewczyny Ci wroza blizniaki - moze cos w tym byc
oby, oby 

Mika, Eska - czyzbyscie czarowaly Madzioka, na blizniaki i to jeszcze jednojajowe
czarujcie, czarujcie 
Elka - a Ty kiedy testujesz? chyba jakos w nastepnym tygodniu...
Maqa - ja zawsze zazdroscilam swojej siostrze, ze ma blizniaka
Pietrucha - wow, coz za efekt
super 
Neta, Suana, Karo, Nanu, GalwayGirl, Ewik, Celta i cala reszta - pozdrawiam i buziakuje

Ja od wczoraj zaczelam chodzic do pracy
i sie bardzo ciesze
przygotowania do sezonu czas zaczac... 
Mojejmu K grypa rzoladkowa dosc szybko przeszla, wiec moglismy wczoraj wznowic starania...
a dzisiaj podejrzewam u siebie chyba owulke (jutro dokladnie bedzie mozna stwierdzic), wiec odliczanie czas zaczac...
poprosze o kciuki i fluidki 
Mikolajowi tez juz lepiej, z czego tez sie ciesze...
Ogolnie mowiac, jestem juz dosc zmeczona ta choroba moich chlopakow, ale zadowolona
a dzisiaj jak wracalam do domu, to wyszla piekna tecza
az sama do siebie sie usmiechnelam 
tego posta pisalam chyba ze 3 godziny, w tym czasie jeszcze na zakupach w Lidlu bylam
no a po powrocie musialam jeszcze skorygowac niektore wpisy, bo juz cos dopisalyscie...
i tak zeszlo
ale napisalam 
Michalina - fotki sliczne
Karaiwina - trzymam kciuki kochana, zeby krwawienie ustalo juz na dobre i zeby z Wami bylo wszystko ok
Agawa - ja takze nie przestalam trzymac kciukow
Magda - zabki??? moze??? kto wie... Roznie dzieci przechodza zabkowanie... Mikolaj jak tylko skonczyl 5 miesiecy to dzien po dniu w tydzien wyszlo 5 zabkow, a jak mial roczek, to juz mial ich 15, brakowalo mu tylko jednej czworki. Nie znosil tego zle, ale byl strasznie marudny. Juz mialam czasami dosyc, bo albo choroba, albo kolejny ząb wychodzil. Teraz pocieszam sie, ze ten etap mamy juz za soba... teraz czekamy tylko na 5tki i 6tki
Mika - bidulko... chyba kazdy facet tak ma, ze robi z siebie takiego poszkodowanego... ale dobrze, ze nic powaznego sobie nie zrobil...
Ania - odwiedziny rodziny
Madziorek - beta super przyrasta
Mika, Eska - czyzbyscie czarowaly Madzioka, na blizniaki i to jeszcze jednojajowe
Elka - a Ty kiedy testujesz? chyba jakos w nastepnym tygodniu...
Maqa - ja zawsze zazdroscilam swojej siostrze, ze ma blizniaka
Pietrucha - wow, coz za efekt
Neta, Suana, Karo, Nanu, GalwayGirl, Ewik, Celta i cala reszta - pozdrawiam i buziakuje
Ja od wczoraj zaczelam chodzic do pracy
Mojejmu K grypa rzoladkowa dosc szybko przeszla, wiec moglismy wczoraj wznowic starania...
Mikolajowi tez juz lepiej, z czego tez sie ciesze...
Ogolnie mowiac, jestem juz dosc zmeczona ta choroba moich chlopakow, ale zadowolona
tego posta pisalam chyba ze 3 godziny, w tym czasie jeszcze na zakupach w Lidlu bylam
no a po powrocie musialam jeszcze skorygowac niektore wpisy, bo juz cos dopisalyscie...
i tak zeszlo