Hej dziewczynki;-)
dawno znowu mnie u Was nie bylo-
nadciagam ze swoim brzuchem takze bez trosk prosze brzuszek do przejecia sie szykuje;-)
eseczka dziekuje za tego kutaska karnego!!!!! Naleza sie nawet ze 3 za niepisanie ja wiem!
celtus dziekuje za wiadomosc kochanie, pobudzilo mnie to do ruszenia tylka i napisania wreszcie, jak tam u Ciebie leci? 3 mam &&&& za dietke, no szykuj forme na wiosne zdrowa, szykuj:-)))~~~~~~~~~~~~~~~~~
,
karaiwina ( my sie chyba jeszcze nie znamy, witaj) chcialam Ci tylko powiedziec, ze glowa do gory!!! Bedzie dobrze, ja z 4 razy plamilam podczas tej ciazy i za kazdym razem strach, ryk i IP - dziewczyny swiadkiem i za kazdym razem, okzywalo sie, ze to poza macica a z dzidzia moja wszystko bylo dobrze! Takze 3 mam&&&&&& slonko:-)
pietrusia dobrze, ze fachowa opieka, bedzie dobrze zobaczysz!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~
dziewczynki....u mnie koncoweczka ciazy....i mam takego lenia na pisanie..jak juz doczytam....to zasypiam.....ja " siedze" teraz na zamknietym w " marcowkach" jezeli w ogole cos pisze, ale zagladam co jakis czas i kciukuje&&&&&&& i tak w ogole to.... Mialam remont i odkad skonczylam prace to i latalam za rzeczami do urzadzenia pokoiku i za wyprawka, wozkiem itp
Mam nadzieje, ze dobrze sie czujecie
i jak tam eseczka na koncoweczce- ale czas leci co nie?
ja juz ciezkawo....i sennie w dzien, bo cos w nocy nie za bardzo mi sen wychodzi ostatnio , jutro zaczynam 37 tydzien juz:-)
Dziewczyny3 mam za kazda &&&&& i to, ze nie pisze, nie znaczy, ze nie czytam, czy , ze nie mysle o Was.....
-mala moja bedzie duza dziewczynka- bo juz miala 2900kg niedawno, wiec sie zapowiada powyzej 3.500- raczej pod 4 kg

no ale nam cesarke, wiec wazne tylko, zeby zdrowa byla:-)3 majcie&&&&& bo duuuuzy brzuszek do przejecia kolo 14.03:-)
I jeszcze przeciez..........
madziorek gratuacje!!!!ciesze sie bardzo razem z Toba:-))) spokojnej nudnej ciazy zycze!
Buziakuje Was wszystkie, ciezarowki , mamuski bobaskow no i staraczki-badzcie dobrej mysli- juz 4 brzuszki z marcowek do przejecia od tygodnia!!!
bardzo duzo jest Nas marcoweczek( zahaczaja o kwiecien troszke) takze jz zaczely sie rozpakowywac i jest Nas ok 50 ciuuuuuuuuu, takze na duuuzoooo brzuszkow sie zalapiecie na wiosne hihi

Posylam mocne fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lapcie !!!!!!
caluski i pieknego pozytywnego weekendu Wam zycze