• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzieki Caltus. Ale wiesz, juz 5 lat mija naszych staranek. Co roku mam nadzieje, ze to sa moje ostatnie urodziny w samotności, bez rodziny i dziecka. A tutaj juz 37 wystuka mi w październiku. Nie wiem czemu, ale naprawdę miałam bardzo duża nadzieje, ze właśnie w tym roku.w październiku bedzie juz dzidzius. Ech! Jakoś wpadłem w dołka i dlatego tak ciagle o sobie. Sorki! Ale nie mam siły na razie na nic innego. I najgorsze że @ nie ma, nie wiadomo kiedy przyjdzie przez te wszystkie leki... A chciałam wyjazd na narty wykupić w końcu, za chwile juz nie bedzie miejsc. Wszystko do dupy. I męża tez mam dość, obwiniam go ze sie nie udaje. Oczywiście mu tego nie mówię, ale mam coraz większy żal. A naturalnie to mu juz nigdy nie znajdziemy w ciaze, bo trzeba by sie kochać częściej niż raz na 2-3 tygodnie, a to juz chyba niemożliwe.

Jedyne co dobre to to, ze w końcu całkowicie rzucilam palenie, ale w takich dniach jak dzisiaj to mnie straaaaaasznie ciągnie.

reklama
Agawa przytulam, oby w końcu wyszło słonko nad Wami i w sprawie dziecka.
Eska a co mam pisać, pracy ciekawej nie mam tak jak większość z Was, za oknem leje. Tzn tak, po lewej świeci słońce, po oknie leje a po prawej minutę po tym jak napisałam że leje to zobaczyliśmy z Piotrusiem przy okazji piękną tęczę. Także w pogodzie się dzieje :P Dobrze że już weekend bo to jedyny czas że z M się widzimy. On do 17.30 pracuje a ja na 15.30 do pracy. Czasem na lunchu się widzimy i w nocy gdy przez sen mnie przytula :) Ta odżywka bardzo tania. Ja używałam revitalash ale cena bez porównania choć efekty też były. Też nie mam fb, tzn zablokowałam sobie konto bo strata czasu więc podeślij jakiś link na allegro czy coś.
Celta korzystaj z wolnego, naciesz się pięknym słonkiem i powodzenia w chudnięciu.
Pietrucha ja jak na Hashimotkę to jestem w grupie nielicznych, niedowaga całe życie, mnustwo energii, aż lekarka się zdziwiła widząc moje wyniki pierwszy raz. Trzymam kciuki za zrzucenie kilogramów. Może zajęcia zumby do wizyty w GB?

Hej dziewczynki;-)
dawno znowu mnie u Was nie bylo-
nadciagam ze swoim brzuchem takze bez trosk prosze brzuszek do przejecia sie szykuje;-)

eseczka dziekuje za tego kutaska karnego!!!!! Naleza sie nawet ze 3 za niepisanie ja wiem!

celtus dziekuje za wiadomosc kochanie, pobudzilo mnie to do ruszenia tylka i napisania wreszcie, jak tam u Ciebie leci? 3 mam &&&& za dietke, no szykuj forme na wiosne zdrowa, szykuj:-)))~~~~~~~~~~~~~~~~~
,
karaiwina ( my sie chyba jeszcze nie znamy, witaj) chcialam Ci tylko powiedziec, ze glowa do gory!!! Bedzie dobrze, ja z 4 razy plamilam podczas tej ciazy i za kazdym razem strach, ryk i IP - dziewczyny swiadkiem i za kazdym razem, okzywalo sie, ze to poza macica a z dzidzia moja wszystko bylo dobrze! Takze 3 mam&&&&&& slonko:-)

pietrusia dobrze, ze fachowa opieka, bedzie dobrze zobaczysz!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~
dziewczynki....u mnie koncoweczka ciazy....i mam takego lenia na pisanie..jak juz doczytam....to zasypiam.....ja " siedze" teraz na zamknietym w " marcowkach" jezeli w ogole cos pisze, ale zagladam co jakis czas i kciukuje&&&&&&& i tak w ogole to.... Mialam remont i odkad skonczylam prace to i latalam za rzeczami do urzadzenia pokoiku i za wyprawka, wozkiem itp

Mam nadzieje, ze dobrze sie czujecie
i jak tam eseczka na koncoweczce- ale czas leci co nie?
ja juz ciezkawo....i sennie w dzien, bo cos w nocy nie za bardzo mi sen wychodzi ostatnio , jutro zaczynam 37 tydzien juz:-)

Dziewczyny3 mam za kazda &&&&& i to, ze nie pisze, nie znaczy, ze nie czytam, czy , ze nie mysle o Was.....
-mala moja bedzie duza dziewczynka- bo juz miala 2900kg niedawno, wiec sie zapowiada powyzej 3.500- raczej pod 4 kg:tak: no ale nam cesarke, wiec wazne tylko, zeby zdrowa byla:-)3 majcie&&&&& bo duuuuzy brzuszek do przejecia kolo 14.03:-)
I jeszcze przeciez..........
madziorek gratuacje!!!!ciesze sie bardzo razem z Toba:-))) spokojnej nudnej ciazy zycze!

Buziakuje Was wszystkie, ciezarowki , mamuski bobaskow no i staraczki-badzcie dobrej mysli- juz 4 brzuszki z marcowek do przejecia od tygodnia!!!

bardzo duzo jest Nas marcoweczek( zahaczaja o kwiecien troszke) takze jz zaczely sie rozpakowywac i jest Nas ok 50 ciuuuuuuuuu, takze na duuuzoooo brzuszkow sie zalapiecie na wiosne hihi:-D
Posylam mocne fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lapcie !!!!!!
caluski i pieknego pozytywnego weekendu Wam zycze:tak:

Ostatnia edycja:
O Ozilka masz szczęście no mała rośnie nieźle mój też już byczek i cięcie mam 9 kwietnia ale coś czuję że chyba nie dotrzymamy ;)

Madziorek nic się nie dzieje przestaw od razu tak jak ma być

Mika wyrazy współczucia chory chłop = przesrane;)

Galway wowo co ja bym dała żeby tęcze zobaczyć o tej porze roku, a co do rapida to taki sam efekt jak revital ja mam dużo taniej bo mam bezpośredni ze stanów i kumpel mojego mi w paczkę wsadza wiesz i omijam cła itd toteż cena dużo niższa:)

Celta buziaki kochana jestem już przy końcówce i sama w to nie wierze ale czuje hihihihih mam nadzieję że wraz z wiosna która nadchodzi szerokimi dużymi krokami dostaniesz ten telefon i będziesz najszczęsliwsza pod słońcem a co do zlotu obowiązkowo musisz być;)*

Caroline w takim razie trzymam trzymam mocno

Ewik apa fluidki kochana a fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Agawa musi być dobrze kurde!!!!!!!!!!!!!!! zobaczysz trzymam kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elka Ciebie tez mocno ściskam i oby @ nie było tym razem

Maga pozdrawiam Cię gorąco i namiętnie hihihihi

Ania wytrwałości w pracy i po przyjeżdzie rodzinki też ;)
Karaiwina &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i dawaj znaka co tam bo się stresujemy:tak::tak:

Pietrucha jak nam wystrzeli z ta swoja gwardią to beda jeszcze trojaczki hihihihh super że jest pod fachową opieką i sie dobrze czuje to najważniejsze

Michalina myślałam o sesji w piłkach do piłki nożnej w stroju futbolisty bo tak Miki kopie że po tatusiu ma talent do piłki chyba XDDDD

Madzia pozdrawiam Cię z Zosieńką i spokoju życzę

Moje ostatnie foto z USG:P

1656238_684586828254163_1752925212_n.jpg

Załączniki

• 1656238_684586828254163_1752925212_n.jpg
    1656238_684586828254163_1752925212_n.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
Ozila i pomyśleć że razem zaczynałyśmy na marcówkach .... życzę Ci kochana zdrowego maleństwa i dużo sił na końcówce !!!
Eska gdzie ta fotka? Ja nie widzę :cool:

Ostatnia edycja:
Cześć Babeczki!
Czytam, czytam a jakże! Tylko coś czasu mi brak, żeby odpisać. Oczywiście o wszystkich myslę, wszystkim Wam kibicuję, trzymam kciuki, zresztą wiecie.
A teraz do niektórych:
Ozila - no w końcu się odezwałaś. Powtarzam się wiem, ale musze to znów napisac - Ty juz na finiszu?! Ale ten czas potwornie szybko leci. & za szczęśliwe rozwiązanie, bo nie wiem czy będzie Ci okazja życzyć, tak rzadko piszesz ;)

Madziorku - normalnie beta wielgachna. Ja Ci mówię, bliźniaki będą, jednojajowe :)

Agawa - ja tam kciuków nie puszczam, ale gdybym musiała puścić w tym cyklu, to kochana zobaczysz, jak odpuścisz trochę z powodu pracy ( gratuluję awansu!), wyluzujesz w TYCH sprawach , bo zajmą Cię zawodowe, i nie będziesz się tak mocno starać, to od razu się uda. Zobaczysz !

Pietrucha - Ty to reklamę potrafisz zrobić. Ja też chcę takie firanki do trzepotania!
Eska, daj namiary na priva!

Ewik - jak sytuacja, na jakim etapie jesteś? Tzn przed owulka czy po? Bliżej testowania czy starania?

Buziaki dla Was wszystkich! Mnie ogarnia już szał wiosenny. Już wariuję w moim małym ogródku, tak go uwielbiam , dlatego tak mało piszę. Wiecie jak wszystko budzi się do życia! Niesamowite! Żeby tylko mrozy nie wróciły. Kocham wiosnę!.

Ozilla bardzo mnie Twoje słowa pocieszyły. Dziękuje i życzę powodzenia na końcówce. Trzymam&&&&&&

Ja tak sobie leże na obchodzie kompletnie nic się nie dowiedziałam. Dostaje tylko luteine i mam leżeć, a mojego lekarza dziś nie było;( Jutro wyzebram od niego to USG jak się pojawi, bo się martwię.
Buziakuje i dziękuje za kciuki :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry