• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aschlee ja wiem co to za panika... Ale dobrze, ze Cię uspokoiło no i ze fasolinek bezpieczny...

U mnie dzisiaj był mój lekarz i wydebiłam USG, ale zrobią mi to dopiero później. Dobrze, ze mam swoj detektor to przynajmniej słyszę, ze serduszko bije. I moja bratowa urodziła zdrowego synka 3950 i 58cm. Dla pocieszenia poprzednia ciążę tez poroniła więc na prawdę się da!!

reklama
No dziewczynki - haha pewnie ze tak! U Eski w zimie u mnie tez w zimie ( wtedy kiedy lato w pl) bo mniejszy przeskok temperatury bedzie:-);-)
Ok 26 h lotu i trzy samoloty, ale spoko, mozna sie przyzwyczaic;-) nie polecam tylko dla dzidziusiow ponizej 4 miesiecy, bym sie bala troche....
buziaki x

Mika - dobrze, ze nie wszystkie czarno - biale, bo szybko znudzilyby sie, a tak to moze dluzej sie zainteresuje kolorowymi zwierzaczkami :)

Ashlee - ale nerwowka - nie zazdroszcze... ale dobrze ze juz w porzadku no i dzidzia dobrze sie czuje...a gdzie Ty mieszkasz jesli moge spytac, ze duphastonu nie znaja? czyzby w UK? i tak sie Toba zajeli???

Karaiwina - to super ze mozesz liczyc na USG, mysle, ze po nim juz w ogole sie uspokoisz i bedzie dobrze :) Gratki dla dzielnej bratowej :)

Ozila - 26 h? wow, no to naprawde wyprawa... czy Ty czesto bywasz w PL? Ja narzekam na 3 h lotu, bo to strata calego dnia.
(3 h jazdy na lotnisko, trzeba byc 2 godziny przed odlotem, lot kolejne 3 h, potem jeszcze z lotniska do domu z 1,5h samochodem) ale to nic w porownaniu do Ciebie :)

Jesli chodzi o jazde na rolkach, to nie polecam ciezarnym :) inny srodek ciezkosci... aczkolwiek, ja w ciazy na chwilke zalozylam :) tylko na sesje :)

Pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
A oto Bartuś:)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 59
Karaiwina - wow, ale wielki :-Dgdyby nie to, ze jest jeszcze troche pobrudzony, to nie powiedzialabym, ze to dzidzius, ktory przed chwila sie urodzil :-) zreszta co sie dziwic - ma prawie 4 kg :) super :-)

Niedlugo Ty bedziesz tulila taka kruszynke :)

Ashlee - No wlasnie cos mi nie pasowalo, ze tak wszystko pieknie ladnie poszlo:) bo w IRL to owszem, skieruja szybko do szpitala, zrobia USG, ale na ratowanie wczesnej ciazy tak przed 22 tygodniem, to nie ma co liczyc... podadza paracetamol - nic wiecej... Nie wiem jak to sie odbywa, gdy kobieta kilka razy poronila? Moze wtedy jakos inaczej jest...
W kazdym razie bardzo sie ciesze, ze u Ciebie sie tak super zajmuja ciezarnymi kobietami... :)

Agawa - jak tam? Robilas dzisiaj sikanca?

reklama
carollina no wlasnie slyszalam ze na wyspach tak jest ale jak dla mnie to nie sprawiedliwe...przeciez kobieta jak zajdzie w ciaze i widzi ze cos jest nie tak to chcialaby zeby ratowac jej dziecko a oni nic nie przepisza tylko kaza czekac...jak dla mnie to straszne podejscie:-( plakac mi sie chce jak czytam ze dziewczyna ma ciaze zagrozona a lekarze nic nie robia bo taki maja chory przepis:wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry