• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aschlee - no wlasnie niestety tak jest... jesli ciaza przebiega prawidlowo, to jest wszystko pieknie ladnie, ale gdy sa jakies komplikacje, to tragedia jak oni to traktuja... jak lekarka dowiedziala sie o mojej kolejnej ciazy (juz 6 tygodniowej) po jednym poronieniu, to nawet mi karty ciazy nie zalozyla, tylko zmierzyla cisnienie i powiedziala, zeby przyjsc za 4 tygodnie, wtedy wysle mnie na podstawowe badania krwi, ze czesto sie zdarzaja poronienia we wczesnej ciazy...
Jedynym wyjsciem, to jechac do polskiego ginekologa prywatnie, a tu za wizyte z USG 160 euro (tyle ostatnio placilam) nie liczac dojazdow, a wtedy on juz moze cos przepisac, bo raczej leczy wg. polskich realiow...
No albo jechac do PL, isc do gina, porobic badania...:eek:

reklama
Ashlee- cieszę się, że wszystko zostało ładnie opanowane....

Karaiwina- moge czytać tylko takie wiadomośći;))) Super!!!!

Mika- Ty talenciaro;) piękne to to;) Zazdroszcze talentu;)))

carollina- buziaki dla Ciebie;* Fajna babka z Ciebie;)

Agawa- kochana już troszkę lepsze samopoczucie?:* sciskam mocno;*

Ewik&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Eska Mikołaj juz niedługo będzie z Tobą;) co raz bliżej. Zdowia dla Was i cierpliwości, bo pewnie chciała bys go mieć juz przy sobie;)))

Ozila- odliczamy dni;))))))

Celtunia- gdzie szlejesz???

Mamuśki- jakaś porcja zdjątek;))) Tak ku pokrzepieniu serc....:)

Ale byśmy zrobiły sensacje, gdzie kolwiek byśmy się na tym zlocie pojawiły;p hihi śmiesznie;)

A ja jutro jade na betę, mam nadzieje, że nadal przyrasta.... Budzę się w nocy zlana potem, nie mogę złapać oddechu, trzęsą mi się łąpy... Jakaś nerwica mnie podświadomie łąpie;/ Muszę jakoś odsuwać od siebie te lęki

Dobry wieczorek :-)

Madziorrrek ostatni raz na betę i daj se już z nią spokój, dzidzia potrzebuje spokojną matkę a nie znerwicowaną wariatkę :-p rośnie sobie tam zdrowo, za niedługo będziesz miała taki piękny brzuszek jak mika :-)

Mika a Twój Leoś to ma cudny apartament i taki drobniutki! musi mieć tam wygodnie, a karuzelka szykuje się super! uwielbiam takie hand made :-)

Ozila retyyy Ty juz na końcówce :szok: a teraz jaka pogoda u Was? bo 26 h lotu chyba bym się wściekła :-p

karaiwina dobrze, że u Was wszystko w porządku :-)

i tyle spamiętałam :-p

ale wiecie co, mam pomysła? bo ten zlot to tylko my kobitki? bo tak sobie teraz myślę (o ile mamusie będą miały z kim dzieciaczki zostawić), że może by spotkać się z naszymi połówkami, jak będzie halny to może staraczki szybciej zafasolkują :-) i mój mąż chce ładny widok z pokoju i miejsce parkingowe hahaha

Madziorek zabraniają się tak denerwować! Ostatni raz na bete i do lekarza marsz!!! No i specjalnie dla Ciebie ciążowe brzuszek:
U mnie ok USG ok. No i tatuś pierwszy raz widział dzieciątko, bo był pod ręką.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 65
Wiem dziewczynki i dziekuję, karaiwina piękny ten Twoj brzuszek:))))) Naprawde robie duuuuzo rzeczy zeby nie myslec... ehhh mam nadzieje ze jak w koncu uda mi sie minac 12 tydz to bedzie lepiej;)))

Witam
Ja upieklam wlasnie ciasto, pomyslalam zajrze do was i nyny.malej przebija sie w koncu gorna jedynka, ma tak opuchniete dziaslo i taka banke z bialym ze widac lada moment peknie i zab wyjdzie.jest dziwne spokojna.przy jedynkach dolnych tez tak bylo, a jak marudzila po calych dniach i myslalam ze na zeby tonic niebylo.dziwne te moje dziecko.ale za to jak caluje.chlopakow widzi to zaraz sie calowac chce, taka natretna chyba po tacie:szok:.no w Ikei dzisiaj zesmy byli.kupilam Emily regal i w koncu ksiazeczki znalazly swoje miejsce.jutro moge pospac a potem goscie i koniec wekendu
Aschlee a moge zapytac gdzie mieszkasz w De? Bo ja tez tutaj od 7 lat a ty jak dlugo?dobrze ze w szpitalu sie tak super toba zajeli.
Karaiwina super ze wszystko ok u was i brzuszek sliczny a bratanek przesliczny i jaki duzy
Madziorek ostatnia beta, potem odkladasz czarbe mysli gleboko fo szuflady bo groszek albo groszka chce spokoj i mi o to zadbamy
Caroline ja tez niestety czytalam duzo o waszych lekarzach i podejsciu do ciazy.tutaj musza dbac o kazda ciaze bo ciagle dudnia w telewizji i w radiu ze za malo dzieci sie rodzi w niemchech:-D

reklama
Cos do gladniecia- wzruszajace, mam nadzieje, ze dacie rade obejzec, to jest program "60 minutes " reprterski-australijski, wcisniejcie na filmik o aktorce po prawej stronie, urodzila wreszcie dzieciatko , po latach staran w wieku 49 lat! To jest skrajny przypadek, ale z mysla o Ewiku, malgoni i tych co truja, ze sa juz stare...., ktore maja momenty zwatpienia...a sa duuuuuzzoooo mlodsze , jak ja.......niepotrzebnie!

Sixty Minutes - Home

;-)milej niedzieli:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry