• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej, weekend udany - czekam na tel w sprawie pracy ;-)
Ja się uaktualniam na liście jak reszta???

LISTA STARACZEK:

MotylkowaOna - termin niechcianej @ 23 styczeń 2014
Joaro - termin niechcianej @ 15 luty 2014

Agawa - termin niechcianej @ 23 luty 2014
anncka - termin niechcianej @ 27-28 luty 2014
Elka_30 - termin niechcianej @ 28 luty 2014
celta - termin niechcianej @ 28 luty 2014
annte - termin niechcianej @ 2 marzec 2014
Carollina - termin niechcianej @ 7-9 marzec 2014

Neta - termin niechcianej @ 15 marzec 2014
maga - termin niechcianej @ 17 marzec 2014
ewikewik - termin niechcianej @ 19-20 marzec 2014

POCZEKALNIA:

Malgonia1 - marzec 2014
Pietrucha - marzec 2014
Sysiq - kwiecień 2014

reklama
karaiwina cieszę się u Was lepiej,piękny domek dla Dzidzi:-)

agawa nie smuć się za długo,nie zapominaj,że jesteś silną Babką i się nie poddajesz!!!....i do popierosów nie wracaj,wiem,że to jest trudne ja paliłam 12 lat,paczkę na dzień, od 10 miesięcy nie palę :-) Ty też dasz radę &&&&&&&&&&&&&&&

wiolunia witam i dla Aniołków
[*]

mika domek Leonka już całkiem pokaźny:-D buziak

eska zdjęcie z USG:-D

madziorek
:-D bardzo sie cieszę że betka przyrasta czekam na wieści z wizyty i nieustannie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ozila powodzenia przy rozwiązaniu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

galwaygirl,celta,maqa,jaro,carollina,elka.......
buziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej dziewczynki moje!

Ależ piękne domkiiiiiii :))))))))) Śliczne brzuszki dziewczyny!

Wrzucać tu więcej zdjęć wraz z pięknymi fluidami!

MAMUSIE! A gdzie zdjęcia Waszych pociech? Kilka stron ciszy... A takie słodziaki macie przy sobie! WSTYD, że tak rzadko się chwalicie ;p

madziorek - piękna beta:) Więc chyba już ostatnia, co?:) Kiedy wizytujesz u lekarza?:)
Wiolunia - bardzo mi przykro z powodu Twoich strat. Może warto wybrać się do jakiegoś dobrego ginekologa, niech zrobi Ci plan. Przebadaj się. Sprawdź wszystko. Trzymam kciuki!
agawa - odpoczywaj i miłego szusowania! Może po takim wyjeździe, coś ruszy?! Buziaki! I NIE PALIMY!!!!!!!
ewik - mocnoooo przytulam skarbie!

Dzięki za podpowiedzi..
Chciałam się pochwalić, że zaczęłam spacerować, no i przez 4 dni zrobiłam prawie 20km;)
Do tego wczoraj byłam na siłowni! A dzisiaj uwagaaaa - idę na zumbę zgodnie z Waszymi zaleceniami ;p
Więc -1 kg już jest, jeszcze dwa tygodnie mi zostało, do zrzucenia minimum 4 :) Trzymać kciuki ;))

I zrobię małą aktualizację listy, pamiętam, że motylkowa odpada na razie z listy, bo była niedawno tu i o tym wspominała.
Ale uwaga, ja wskakuję. I nie zamierzam być na niej długo ;)

LISTA STARACZEK:

Joaro - termin niechcianej @ 15 luty 2014

Agawa - termin niechcianej @ 23 luty 2014
anncka - termin niechcianej @ 27-28 luty 2014
Elka_30 - termin niechcianej @ 28 luty 2014
celta - termin niechcianej @ 28 luty 2014
annte - termin niechcianej @ 2 marzec 2014
Carollina - termin niechcianej @ 7-9 marzec 2014

Neta - termin niechcianej @ 15 marzec 2014
maga - termin niechcianej @ 17 marzec 2014
ewikewik - termin niechcianej @ 19-20 marzec 2014
Pietrucha - termin niechcianej @ 24 marzec 2014

POCZEKALNIA:

Malgonia1 - marzec 2014
Sysiq - kwiecień 2014

Przywitam się i tutaj :-)

Witam
jestem po 2 poronieniach w 06.2012 i 07.2013,
przeszłam rożne badania, nie ma przeciwwskazań więc zaczynamy starania
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

w zależności od czasu będę próbowała być na bieżąco
pozdrawiam
Paulina

_pietrucha superasnie.Bardzo sie ciesze i trzymam za Ciebie bardzo mocno kiuki &&&&&&&&&&&:tak:

paula.s. witaj :tak:

Ja dzisiaj po kolejnej wizycie.Plamienie dalej czasem sie zdarza ale dzis bylam zaniesc mocz na badania i dalam jej wypis z kliniki to mnie na kontrole przyjela z Maluszkiem wszystko w porzadku rosnie sobie, serduszko pieknie bije. Za tydzien kolejna kontrola:tak:

No i oczywiscie dla wszystkich staraczek przesylam fluidki **************************

Witam nowe Aniołkowe mamusie!!!!!!!!!!! Będzie Wam u nas miło, mi to forum pozwoliło i dalej pozwala nie zwarjować, Wam też tu będzie dobrze;)

Pietrucha- do boju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1;))))

Agaawa i Ewik- gorąco proszę żeby tym razem Wam się udało i by wszystkie marzenia się wkońcu spełniły

Michalina- co to do jaasnej ciasnej. Odzywać się proszę;)))

Elka- ciesz się wolnymm;))) i odpoczywaj;*

Aschlee- superaśna wiadomość;)))

Ania- to w domku już masz gości:)

Ozilka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Elta, mika, Eska, Carollina- buziam buziam z całych sił;)))\

A ja mam dzisisaj tyle pozytywnej energii, że mogła bym góry przenosić. I koniec z zamartwianiem. Przeziębienie przeszło, beta rośnie, cyce bolą a w środę o 22 wizyta;p Buziam wiosennie

A staraczki kochane--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

annack- ja zawsze jak robiłam nawet w 12 dniu po owulacji to się łudziłam, wraz z negatywnym testem, że po prostu jescze za wcześnie.... Od 10 dziewczyny robią i im wychodzą;)))

Bo ja mam 10dpo i już przebieram nogami powoli z niecierpliwości :) kłuje mnie podbrzusze od jakiegoś tygodnia, jestem zmęczona (ale to zwalam na nadmiar obowiązków) i mimo, że obiecywałam sobie, że ten cykl będzie bez spinania się to chyba jednak tak nie umiem i zaczynam się denerwować...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry