• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Coście mnie z listy wyrzuciły!!!! Wpisywać mnie na kwiecień!! Bo jestem na telefonie :-) Miłego dnia! Ja w pracy siedzę :-) Jeszcze 6 godzin masakra. Buziaki w brzuszki dla ciężarówek kochanych w Pysie dla babyboomowych bobasow i tule mocno wszystkie Was! Trzymam kciuki za staraczki!!!!:-> Ps. Ja tez na diecie :-D

reklama
Maqa cwiczysz z Ewa???? Ja cwiczylam co prawda nie regularnie ale staralam sie oj umordowala mnie zawsze ze szoooook, teraz cwicze z Mel B ta ze Spice Girls i chyba bardziej mi odpowiada do tego oczywiscie staram sie zdrowo jesc i chociaz kg poszly w gore cm polecialy mozna powiedziec ze jestem zadowolona chociaz to jeszcze nie to co bym chciala...

Paula.s witaj, razem będzie nam łatwiej :tak: dostaniesz tu dużo wsparcia i kosmicznych ciążowych fluidów od tych, którym się udało ;-) (Madziorrek, Ashlee dzięks!)
Sisiq, Pietrucha wiosną zadacie szyku! Ciążowe kreacje będą ładniej leżały! :tak:

A ja mam też swoje atrakcje. Antybiotyk i parę innych leków, ech... Dziś od rana znów mega kryzys psychiczny, znów parę razy ryczałam, ech...:baffled:

LISTA STARACZEK:

Joaro - termin niechcianej @ 15 luty 2014

anncka - termin niechcianej @ 27-28 luty 2014
Elka_30 - termin niechcianej @ 28 luty 2014
celta - termin niechcianej @ 28 luty 2014
annte - termin niechcianej @ 2 marzec 2014
Carollina - termin niechcianej @ 7-9 marzec 2014

Neta - termin niechcianej @ 15 marzec 2014
maga - termin niechcianej @ 17 marzec 2014
ewikewik - termin niechcianej @ 19-20 marzec 2014
Pietrucha - termin niechcianej @ 24 marzec 2014

POCZEKALNIA:

Malgonia1 - marzec 2014
Sysiq - kwiecień 2014
Agaawa - kwiecień/ maj

faktycznie tu pusto-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> iiii prosto w Wasze macice:laugh2:

dziękuję za ciepłe przyjęcie

pozumbowałam dzisiaj z córami :-)
męża nie ma bo na ciężarówkach jeździ i mam nadzieję, że na sobotę/niedzielę wróci coby się poprzytulać w owu ;-P

reklama
20140221_115124.jpg
Pietrucha to dla ciebie:-)ibuziaki do tego

Edit
Chvialam wrzucic wiecej zdjec ale moj telefon strajkuje.

Załączniki

• 20140221_115124.jpg
    20140221_115124.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry