• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam wszystkie nowe, kochane dziewczyny, które cierpią po stracie. Nie traćcie nadziei - u nas jest mnóstwo maleńkich dowodów na to, że udaje się! Uda się i Wam :-)

Jak tak na szybko z pracy, ciągle coś, ciągle w biegu - MAM DOŚĆ. Ale, ale - suwaczek wstawiłam. Suwak nr 2 przedstawia moje postępy w dbaniu o siebie (póki co 0%, ale mam nadzieję szybko wprawić słowa w czyn!), od kilku dni jem zdrowo i ruszam się całkiem sporo. Mam chrapkę na ładniejsze, zdrowsze ciało :-D. Trzymajcie kciuki za mnie, wiecznego grubasa...

Całuję Was wszystkie w czółko, nie łamcie się - słońce piękne za oknem. Ja wiem, że często życie układa się nie tak jakbyśmy tego chciały, ale trudno. Trzeba brać życie pełnymi garściami, dzień który właśnie trwa już nigdy nie wróci - zróbmy tak żeby był naprawdę fajny.
ewik, Agawa, Madziorrek, ania, pietrucha, maqa, Elka, anncka, Ozila, eska, mika, michalina, Magda, marcela, MartOcha, karo, wiolunia, Joaro, Neta, malgonia, suana, karaiwina, sysiq, carollina, Aschlee - ŻYCIE JEST MIMO WSZYSTKO PIĘKNE I TAKIE KRÓTKIE - trzymajcie się cieplutko i korzystajcie z tego co niesie każdego dnia! BUZIAKI

edit. coś mi nie wchodzi ten suwak, nie wiem czemu...zajmę się tym w wolnym czasie. Buziaki!

Ostatnia edycja:
reklama
Maqa[/B]​ mi gin mówił, że w okolicach owulacji mogą się zdarzyć plamienia i jest to normalne. Może masz wcześniej owulację? Powinniście działać już od ok 8 -9 dc :happy: To za miesiąc piję za Waszą fasolinkę :tak:

Mi też tak się wydaje że to może owulacja:P mi lekarz powiedział że skoro miałam tak wielkie jajeczko że lepiej żebym już 13 dn przyszła na badanie USG bo może mam wcześniej jajeczkowanie i lepiej na mniejsze jajeczko dać zastrzyk na dokonczenie owulacji

Witam Dziewczynki !!!!!!!!

Ja dzis miałam umówiona wizyte telefoniczna z moim gin. żeby przedstawił mi co dokładnie na histeroskopi...............a ja głupia zapomniałam telefonu do pracyyyyyyyyy:wściekła/y:.....muszę sie jutro z nim skontaktować,noe wiem czy będzie mial czas bo z nim to się nawet na tel z długim wyprzedzeniem trzeba umawiać

A tak po za tym to ok.

Nie mam jakoś weny dziś ale wiecie,że trzymam za Was kciuki cały czas i myślami jestem często z Wami!!!!

celta świetnie,że masz takie zdrowe postanowienia....bądź silna w swoich poczynaniach a juz nie długo efekty będą na pewno widoczne....&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i buziaki!!!!

Tak na dobranoc kochane-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak bym chciała, żeby lista staraczek się skończyła i żebyśmy wszystkie już oczekiwały dzidziuniów, które by pięknie, zdrowo się rozwijały:tak:

Zmieniłybyśmy wtedy nazwę wątku, ale co tam;) Chciała bym żebysmy już wszystkie były szczęśliwe;)

Czesc dziewczyny. Jestem tu nowa i rowniez po stracie. Chociaz od feralnego wydarzenia minely dopiero 3 tygodnie to bardzo chcialabym jak najszybciej zajsc w nastepna ciaze. Jednak wiem ze musze jeszcze poczekac tym bardziej ze moja coreczka zmarla w 21 tygodniu ciazy. Za 2 tygodnie ide po odbior badania histo i z tym do lekarza. Ból jest ogromny po tej stracie tym bardziej ze staralismy sie z mezem 1,5 roku i tylko moja starsza coreczka i to ze lekarz moze dac nam niedlugo zielone swiatelko na kolejne starania jakos mnie trzyma.

Miczasia bardzo mi przykro;( Ból musi być niewyobrażalny, ale tak jak pisałaś musisz znaleźć w sobie siłę i nadzieję oraz postarać się dla córeczki. (*) światełko dla Twojego Aniołka i rozgość się, to forum baaaardzo pomaga...

miczasia- ja straciłam swoją córeczkę w 23 tc... było to 4,5 tygodnia temu... tak jak ty ja również mam w domu starszą córcię, która trzyma mnie w pionie :) i tak jak ty również myślę o kolejnym maleństwie. Mi na wyniki histo kazali czekać 3 miesiące... ciekawe skąd taka różnica.

Rurka i Miczasia witajcie bardzo mi przykro z powodu Waszych strat i wiem jak to boli bo sama straciłam córeczkę w 24 tygodniu, a wcześniej aniołka w 10 ale jak widzicie już jestem na końcówce także wiara czyni cuda, a to forum jest lekiem na całe zło;)

Mika - piękny brzusio masz;)*

Madziorku - kiedy wizyta?

Maga - jak z tą pracą??

Pozdrawiam wszystkie ale ostatnio jakaś lenia jestem na maxa czytam Was ale weny mi brak chyba zmęczenie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry