celta
Fanka BB :)
Witam wszystkie nowe, kochane dziewczyny, które cierpią po stracie. Nie traćcie nadziei - u nas jest mnóstwo maleńkich dowodów na to, że udaje się! Uda się i Wam :-)
Jak tak na szybko z pracy, ciągle coś, ciągle w biegu - MAM DOŚĆ. Ale, ale - suwaczek wstawiłam. Suwak nr 2 przedstawia moje postępy w dbaniu o siebie (póki co 0%, ale mam nadzieję szybko wprawić słowa w czyn!), od kilku dni jem zdrowo i ruszam się całkiem sporo. Mam chrapkę na ładniejsze, zdrowsze ciało
. Trzymajcie kciuki za mnie, wiecznego grubasa...
Całuję Was wszystkie w czółko, nie łamcie się - słońce piękne za oknem. Ja wiem, że często życie układa się nie tak jakbyśmy tego chciały, ale trudno. Trzeba brać życie pełnymi garściami, dzień który właśnie trwa już nigdy nie wróci - zróbmy tak żeby był naprawdę fajny.
ewik, Agawa, Madziorrek, ania, pietrucha, maqa, Elka, anncka, Ozila, eska, mika, michalina, Magda, marcela, MartOcha, karo, wiolunia, Joaro, Neta, malgonia, suana, karaiwina, sysiq, carollina, Aschlee - ŻYCIE JEST MIMO WSZYSTKO PIĘKNE I TAKIE KRÓTKIE - trzymajcie się cieplutko i korzystajcie z tego co niesie każdego dnia! BUZIAKI

edit. coś mi nie wchodzi ten suwak, nie wiem czemu...zajmę się tym w wolnym czasie. Buziaki!
Jak tak na szybko z pracy, ciągle coś, ciągle w biegu - MAM DOŚĆ. Ale, ale - suwaczek wstawiłam. Suwak nr 2 przedstawia moje postępy w dbaniu o siebie (póki co 0%, ale mam nadzieję szybko wprawić słowa w czyn!), od kilku dni jem zdrowo i ruszam się całkiem sporo. Mam chrapkę na ładniejsze, zdrowsze ciało
. Trzymajcie kciuki za mnie, wiecznego grubasa...Całuję Was wszystkie w czółko, nie łamcie się - słońce piękne za oknem. Ja wiem, że często życie układa się nie tak jakbyśmy tego chciały, ale trudno. Trzeba brać życie pełnymi garściami, dzień który właśnie trwa już nigdy nie wróci - zróbmy tak żeby był naprawdę fajny.
ewik, Agawa, Madziorrek, ania, pietrucha, maqa, Elka, anncka, Ozila, eska, mika, michalina, Magda, marcela, MartOcha, karo, wiolunia, Joaro, Neta, malgonia, suana, karaiwina, sysiq, carollina, Aschlee - ŻYCIE JEST MIMO WSZYSTKO PIĘKNE I TAKIE KRÓTKIE - trzymajcie się cieplutko i korzystajcie z tego co niesie każdego dnia! BUZIAKI

edit. coś mi nie wchodzi ten suwak, nie wiem czemu...zajmę się tym w wolnym czasie. Buziaki!
Ostatnia edycja:
To za miesiąc piję za Waszą fasolinkę
.....muszę sie jutro z nim skontaktować,noe wiem czy będzie mial czas bo z nim to się nawet na tel z długim wyprzedzeniem trzeba umawiać