• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Madziorrek a może po prostu słaby sprzęt do USG koleś ma???
Pójdz jeszcze gdzieś indziej! Bo beta przyrasta pięknie i przy takiej coś powinno być.
Albo tak jak Eska rzecze - bliźniaki i dlatego ciężko coś zobaczyć!!!

Sluchaj, przejełaś brzuch po mnie, a Wiki była bardzo mocna - więc Twoja dzidzia też rozwija się dobrze!!!!!

reklama
madziorek nie panikuj Kochana,wszystko będzie dobrze,jestem tego pewna i mi tez sie wydaje,że to wina sprzętu,ważne że beta pięknie wzrasta!!!

agawa &&&&&&&&&&& za 7 kg w dół:-)

celta gratuję wytrwałości..bez pączka w tłusty czwartek:szok: ha,ha

nimfii witam dla Aniołka
[*]

...a mi się coś komputer zawiesza i to do tego stopnia,że jedną stronę otwieram 10 min. szlag mnie trafia:wściekła/y: dzis do dentysty:baffled: nie lubię brrryy

​Pozdrawiam !!!!!!!!!!!!!

Wszyscy sie tutaj martwimy i mocno trzymamy kciuki za Ciebie Madziorku :) bedzie dobrze !!! No uwierz ze bedzie :)
Nie denerwuj sie !!! Wystarczy, ze my sie za Ciebie denerwujemy, bo Twoja dzidzia (lub dzidzie) trzyma nas tak w napieciu...
Ja jak tylko mam czas zagladam i czytam i ciagle trzymam kciuki... i wierze, ze tym razem Ci sie udalo :)

Dzięki dziewczyny... szczerze mówiąć już sie nawet mocno nie denerwuje, no bo nic nie zmienię. Dziwny ten mój przypadek, ale dalej mam nadzieję, mimo sceptyzmu wielu osób (lakarza, rodziców i męża;p) wszystko będzie dobrze... Jadę na parę dni wypocząc i zjawie się na patologii w środe i już powinno być coś wiadomo... Jak nie urok to sraczka jak to mówią;)) A sprzęcicho ma na prawdę dobre, na bajerze i w ogóle, więc to nie wina sprzętu.... Dzidziuś poprostu jest złośliwy po tatusiu i tego się trzymam;p

Madziorrek bedzie dobrze zobaczysz. Dzieć jest uparciuch po rodzicach:))) hehe... I wstydzioszek. Ale przy takiej becie, to nie ma wątpliwości, ze sie dobrze rozwija. &&&&&&&&&&&&

hehe... W tłusty czwartek to zjadlam pączka jednego, z duża dawką lukru, co by reszta mojego kulawego szczęścia mnie nie opuściła juz całkiem. :)) ale za to byłam na zajęciach fitness, wiec go zgubilam po drodze:)) dzisiaj tez planuje iść na zumbę, ale jestem tak połamana, mam takie zakwasy po wczorajszym treningu, ze nie wiem, czy sie zbiore.

Milego dnia dziewczynki.

Agawa ja zjadłam 2 i umierałam cały dzień na taką zgagę, że mnie szlag trafia, i na domiar złego gdzieś się przeziębiłam i mam katar i gardło boli jak nie urok to sraczka, jak Madziorek pisze;))) widzę, że szalejesz jak Pietrucha XDDDDD

Pozdrawiam Was wszystkie dziewuszki;)*

Madziorku jest ok na pewno ;) czary mary hokus pokus i nie ma innej opcji ;):tak::tak:

Czesc dziewczynki:)

Widze ze sporo sie dzieje:)

Madziorek, bedzie wszystko dobrze:) pojdziesz w srode i zobaczysz swoja sliczna kruszynke albo i dwie:)))

Ja z kolei dzis mam troche gorszy dzien. Gdzie nie wyjde spotykam kolezanki w ciazy badz juz z wozkami i lzy same naplywaja do oczu. Tak bardzo chcialabym byc znow w ciazy. Jakbym mogla to najchetniej juz bym zaczela starania ( tym bardziej ze juz chyba mam owulacje bo pobolewa mnie brzuch, sluz mam płodny i wieksza ochote ba przytulanie z moim m.) no ale wole poczekac jeszcze troche bo 3 tygodnie to troche za szybko po zabiegu a drugiej straty bym chyba nie przezyla. No ale pocieszajace jest to ze juz blizej jak dalej:)

Jestem pozytywnej mysli:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry