• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Eska - no tak jak mowilam. Przejelas sie porodem Ozilki i sama zapragnelas pojsc w jej slady:)
No to slij ostatnie brzuszkowe fluidy staraczkom i pedz na spotkanie z Mikolajem twarza w twarz:)
Trzymam za Was kciuki:)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mika - Ty jeszcze sie nie denerwuj. Ty jeszcze masz czas:)

A dla staraczek prosze bardzo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja wlasnie sobie leze, odpoczywam bo za jakkies 3 godzinki bedziemy sie wybierac na parade :)

Pozdrawiam swiatecznie :)

reklama
Madziorrek co do liczenia to tak właśnie jest liczone że jak jest 8+1d to mówi się że zaczął się 9 tydzień. Zajęłaś się czymś?
Carolla a my paradę mamy z głowy. Piotrek gorączkuje i nie wiadomo o co chodzi. Katar leciutki ani kaszlu ani ząbkowania a temp 38+ spada ładnie po przeciwgorączkowych ale tak jeszcze nie miał że bez innych objawów. Łobuzica z Ciebie, miałaś się oszczędzać a tu szaszłyki narobione i ciacho :wściekła/y:
Eska jeszcze krzyżuj nogi ze 2 tygodnie choć już Synek w pełni gotowy ale zawsze to sił nabiera w brzuszku. Tak czy inaczej POWODZENIA!!! Dawaj znać co się kluje.
A ja jestem taka słabinka że szok, M w koło sprząta, Synkiem się zajmuje a ja nie mam siły na nic i strasznie się z tym czuje :-(

Galwaygirl - niewiele sie orobilam, odpoczywam czesto wiec jest ok. A przeciez z pustymi rekami nie wypada isc do kogos na grilla:)

Co do temperatury, to Mikolaj mial tak w tamtym tygodniu ok 3dni. Jak bylo ponad 38,5 dawalam calpol zeby szybko zadzialal co ok.4h a na noc nurofen, zeby dzialal dluzej (Nurofen co 8h). Gdy sie budzil w nocy lub nad ranem znowy calpol. Po 3 dniach jak ręką odjal. Nie ubieraj zbyt grubo, dopajaj. Ja mysle ze to byla trzydniowka.

Jesli chodzi o zmeczenie, to mysle ze kazda z nas ma taki czas kiedy powinna wrzucic na luz i pozwolic sobie na bumelke:) Maz w domu to niech troche porzadzi:)

Laseczki dzięki za kciuki ale Mikołaj sobie jaja robi, skurcze polazły po 2 nospach i magnezie są wręcz minimalne w każdym razie torby biorę ze sobą na wizytę i się okaże co Pani doktor powie i co tam wykuka;) dzięki za kciukasy i odezwę się później buziaki i łapcie fluidki jeszcze a fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Hej dziewczyny!
Przede wszystkim gratuluję Ozilla!! Nareszcie Claudia przy Tobie:) Dużo zdrowia dla Was.
Eska to nieźle Mikołaj w kulki poleciał. Może chciał wyjść, ale stwierdził, że mu za dobrze i zrezygnował;D

Cały czas jestem, ale weny brakowało do pisania. Nie chciałam pisać, bo schizowałam cały czas przed wizytą, że coś nie tak, ale okazuje się, że wszystko w najlepszym porządku:) po prostu sobie rośnie i ja też...
Przesyłam moc fludów dla staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ oraz buziaki dla brzuchatek i mamusiek oraz waszych dzieciaczków:*, a staraczki całować się z facetami:p

reklama
Eska i jak???????????????? :O
Mika , Madziorek Boże jak to leci. Mikuś Ty już nie długo, Madziorek ledwo co przeczytałam a tu 8 tydzień!
Masakra, pamiętam jak stękałam że musze przeczekać do kwietnia.
A tu zaskoczenie równe 2 miesiące dobrze dostaje okres, prawie po miesiącu z hakiem 3/4 dni.
I jeszcze jedna miesiączka i znów serduszkowanie z chłopem. Tym razem coś się z tego wykluje!
Czuje że mój organizm się uregulował!!!!!

BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!!!! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry