Hej babeczki,
znalazłam wolną chwilkę - bo moja Wiki to żywe srebro! Poniżej krótki filmik - dziś zaczęła walczyć i kombinować jak to się obrucic na brzuszek
[video=youtube;MNiuC4UByIQ]https://www.youtube.com/watch?v=MNiuC4UByIQ&feature=youtu.be[/video]
Amerium bo generalnie liczy się skończone tygodnie plus ile dni, czyli np. 9 pełnych skończonych tyg i 2 dni.
Madziorreczku Mój Kochany - jak ja się cieszę. A będziesz w 12 tc szła na genetyczne (prenatalne) badania?
Carollina ja miałam straszne zaparcia, aż mdlałam z bólu - moja gin kazała mi codziennie wieczorem wrzucić 3 suszone śliwki do szklanki z wodą, a rano śliwki zjeść.
Ania jest lekko lepiej, ale nie za bardzo. Są dni kiedy jest wspaniale, a są dni straszne.... dostałam potas i magnez od lekarki, bo ponoć mam za niski poziom...
Elka dopiero w poniedziałek????? ehh, no dobrze, poczekam na potiwerdzenie do poniedziałku, niech Ci będzie
Anncka piękny przyrost bety!!!!
mika to na pewno była dupka!!!! Wiki mi ostatnie 2 miesiące dupką w żebra waliła!!! I strasznie ją wystawiała

))
Dziewczynki wsyztskie buziaki dla Was!!! Ja lecę Wiki kąpać... i tak ten post pisałam 4 godziny.....