• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny dokładnie tak jak pisze Madziorek nie ma się co poddawać pomimo niepowodzeń, trzeba wierzyć i brać życie za rogi.......bo naprawdę niektóre]sprawy wymagają wiary i nie ma co słuchać tekstów, że coś co się zdarzyło 2 x zdarzy się i 3 raz, sama to mogę teraz powiedzieć biorąc za te słowa odpowiedzialność:tak::tak::tak::tak::tak:

Mika, Madziorek brzuszki CUD:-):-):-)

reklama
Dziewczyny, z tymi roślinami na cmentarzu to się jeszcze zastanówcie. Roślinki są słodkie jak są małe. a jak będą wygladać za 10 czy 15 lat? Ja przy grobie córki szału dostaję: z lewej grób wyglada jak cmentarzysko zgniłych po zimie pluszaków, przetykanych sztucznymi kwiatami, domowymi bibelotami, itp. Rozumiem, że ktoś to wszystko tam składuje w dobrej wierze, ale czaem warto na to spojrzeć obiektywnie. Z drugiej strony naszego grobu za nagrobkiem są 3 iglaki, takie metrowe, z których już się sypie naokoło i musimy to sprzątać, a za 20 lat będą stały 2-3 metrowe drzewa, które też nasz nagrobek zarosną. Z przodu tego nagrobka nasadzono płożące się iglaki. Nawet jeśli się staramy to w ciasnocie na kwaterze, gdzie grób jest przy grobie, sprzątając przy naszym ciągle po nich depczemy. I jeszcze żwirek radośnie rozsypany bezpośrednio na trawie przy tym grobie. Po deszczach jak kury go wydziobujemy spod naszego grobu. Roślinki są ładne ale często kłopotliwe, zwłaszcza dla "sąsiadów"... Obok stoi cmentarna wierzba, kwatera jest słoneczna a za 20 lat będzie ponurymi, gęstymi chaszczami....

Madziorku już tak pięknie widać:) Ile kg do przodu?

Carollina moze ty tez pochwalisz sie swoim brzuszkiem?

Elka oczywiście &&&&&&&&&&&&&&& trzymam i z niecierpliwością czekam na dobre wieści:)

Ostatnia edycja:
annte - termin niechcianej @ 31 marzec 2014
maqa - termin niechcianej @ 14 kwiecień 2014

Moniska82 -termin niechcianej @ 15 kwiecień 2014
Joaro - termin niechcianej @ 21 kwiecień 2014
Pietrucha - termin niechcianej @ 21 kwiecień 2014
Naala - termin niechcianej @ 05 maja 2014
Neta - termin niechcianej @ 12 maja 2014
ewikewik - termin niechcianej @ 12 maj 2014

attachment.php

POCZEKALNIA:
Sysiq - kwiecień 2014
Agaawa - kwiecień/ maj
Lisica - czerwiec/lipiec
I

Milczasia - czerwiec

reklama
madziorek juz widać brzucholek:-D

eska Mikołajek ma już 1 tydzień:szok:,przecież dopiero czekałas na cc, jak tam Maleństwo sie miewa?ucałuj Go od cioci z BB:-)

Oj Dziewczynki tyjcie sobie bo macie po co a ja całe życie byłam chuda a od roku nie pale i przybyło mi 4 kg,wiem że to nie dużo ale nie moge się przyzwyczaić,że mi cos ze spodni wystaje jak siedzę:-D:-D a jak ciążowy w przyszłości uro,snie to już nie wiem jak ja sie bede czuła:-D

U mnie dziś słoneczko pieknie świeci więc wysyłam wszystkim ciepłe i radosne promyczki********************************************************************************************************

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry