reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

Gochson zrobię tylko cytomegalię, żeby się uspokoić, jak się okaże, że mam przeciwciała z większą śmiałością podejdę do starań... toxo robiłam w ostatniej ciąży - IgM miałam ujemne IgG dodatnie i bardzo wysokie, ale awidność wyszła dobrze więc dr. od zakaźnych stwierdziła,że no stress i ze prawdopodobnie przechodziłam ją dość dawno temu ale ona nie ma pojęcia jak dawno temu to mogło być - zaznaczam, że badania robiłam ok 12 tc... więc już dumałam, ze może byłam chora na samym początku ciąży i to było przyczyną choroby mojego dziecka :confused: ale na pewne pytania odpowiedzi nie znajdę nigdy, dlatego nie będę ich już stawiać.

Agawaa - super, że wszystko tak pomyślnie idzie do przodu :) trzymam za ciebie bardzo mocno kciuki !!!!&&&&&&&

reklama
Dziewczyny,mało się u Was udzielałam, Ale nie raz byłyście dla mnie wsparciem.
Powiem, że z nieukrywana radością muszę Was opuścić.
Jestem w 7t6d ciąży bliźniaczej. Proszę o mocne kciuki bo to ciaza wysokiego ryzyka.
Starającym i potrzebującym przesyłam moc dobrych myśli i fluidow i mocnych &&&&&&&&&&&

Annte - cudowna wiadomość. Gratuluje! Bedziemy sie modlić za dzieciaczki! I czarować tez, nie zaszkodzi! &&&&&& to szczęśliwy rok, bedzie dobrze, zobaczysz.

proponuje jednak zrobić listę naszych mamus. Prosze wpisanie sie dziewczyny, najlepiej w kolejności terminów. Ja wpisuje początek, a Wy pls dopiszcie co i jak, bo sie juz pogubiłam.

termin porodu:
Mika -
Madziorrek - 26 X 2014
Carollina -
Elka -
Malgonia -
Ancka-
Annte - 07 XII 2014
Pietrucha -

Ostatnia edycja:
antte- gratki kochana;) ale nie musisz nas opuszczać;) dalej możemy być dla Ciebie wsparciem;)))

termin porodu:
Mika -
Madziorrek - 26 X 2013
Elka -
Malgonia -
Ancka-
Annte -
Pietrucha-

Fajny pomysł z ta listą;)) ta dam;)

Annte gratulacje!
Agawa swietnie, ze u Ciebie lepszy nastrój.

Zapomniałyście o mnie na liscie! A ja nie dam wam o sobie zapomnieć. :D mój termin spotkania z córeczka to 08.08.2014.

Celta gdzie jesteś? Mam nadzieje, ze zajęta dzieciaczkami albo przygotowaniami do ich nadejscia.

Ostatnia edycja:
reklama
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dwa rządki za dwa bobaski, gratuluję!

Do góry