Ania2611 dzis juz lepiej, mam nadzieję? pamiętam jak raz po wizycie u dentysty zjadłam 4 ibupromy pod rząd...
rurka ja o tej żurawinie i wodzie z cytryną serio pisałam - naprawdę pomagają przy tych infekcjach a potem zapobiegaja więc warto
wiem że Furagin jest zabroniony na poczatku...
mika Leos wspaniały
ciesze sie że juz jesteście w domu 
Doris
mnie przy pierwszej @ po zabiegu też nie bolało ale z kolejna już tak, co prawda nie tak jak wczesniej ale jednak...
Agaawa baw sie dobrze! Barcelona ponoc fantastyczna, nigdy nie byłam ale to jedno z marzeń mojego M. więc predzej czy później tam polecimy...
carollina ależ im więcej wskazówek tym lepiej
Ja w każdym razie kupiłam sobie całe opakowanie jakiś czas temu - oczywiście po tym jak przeczytałam na forum
Co do przytulanek mam takie samo zdanie 
U mnie teoretycznie w piątek owulacja a w poniedziałek hematolog i mam wątpliwości czekać czy nie czekać a olać to wszystko i pójśc na zywioł... a w dodatku deprecha bo po weekendzie będe starsza o rok... Najpiękniejszy i najkoszmarniejszy rok mojego życia.
Miłego długiego weekendu! Buziaki!
rurka ja o tej żurawinie i wodzie z cytryną serio pisałam - naprawdę pomagają przy tych infekcjach a potem zapobiegaja więc warto
mika Leos wspaniały
Doris
Agaawa baw sie dobrze! Barcelona ponoc fantastyczna, nigdy nie byłam ale to jedno z marzeń mojego M. więc predzej czy później tam polecimy...
carollina ależ im więcej wskazówek tym lepiej
U mnie teoretycznie w piątek owulacja a w poniedziałek hematolog i mam wątpliwości czekać czy nie czekać a olać to wszystko i pójśc na zywioł... a w dodatku deprecha bo po weekendzie będe starsza o rok... Najpiękniejszy i najkoszmarniejszy rok mojego życia.
Miłego długiego weekendu! Buziaki!
ZOBACZYSZ!!!
... dla mnie to badanie będzie gorsze od pierwszego genetycznego... u Haneczki właśnie na połówkowym okazało się, że jest tak bardzo chora...
chyba ją obudzę
Tylko wiesz... nie noś pracy do domu ;-) i odwrotnie